Criteriul National

ENTUZIASMANT! În Constanța a avut loc o campanie de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân!

noiembrie 13
08:22 2015

 

 

Campania de sterilizare gratuită a animalelor fără stăpân a fost desfășurată  de către medici veterinari şi voluntari și în orașul Constanța!

20151107_123418

 În intervalul 7 şi 8 noiembrie o echipă de medici veterinari de la Romania Animal Rescue împreună cu o echipă de opt voluntari din Constanţa au desfăşurat o acţiune de sterilizări gratuite ale animalelor cu şi fără stăpân.

Astfel au fost sterilizate 130 de animale- câini şi pisici, echipa de veterinari muncind peste 10 ore pe zi pentru a putea face faţă numărului foarte mare de solicitări.

20151107_123410

 

 

 

S-a demonstrat încă o dată necesitatea unui program de sterilizări gratuite în Constanţa, program pe care Primăria din Constanța refuză să îl desfăşoare cu toate că sunt fonduri, în totală bătaie de joc faţă de cetăţeni. Vă reamintim că tot aceştia plătesc lunar taxe şi impozite, dar tot ei trebuie să scoată bani din buzunar pentru a rezolva în mod civilizat şi uman una din problemele  Constanţei şi anume, sterilizarea animalelor fără stăpân, pentru diminuarea numărului acestora de pe străzi.

Echipa de inimoși, iubitori de animale promite pe viitor ca acest lucru să se repete deoarece rezultatul acestei campanii a fost unul într adevăr încununat de succes.

echipa

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo