Criteriul National

ENTUZIASMANT! Un copil român are IQ-ul mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein!

ENTUZIASMANT! Un copil român are IQ-ul mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein!
februarie 18
12:46 2016

Cea mai inteligentă persoană din Dover este un român de numai 11 ani.Acest lucru îl relatează publicaţia Dover Express.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mihail Iulian Bărăscu a obţinut un scor de 162 la testul IQ, mai mult decât Stephen Hawking şi Albert Einstein.

Astfel,micuţul vorbeşte perfect engleza şi este în topul celor celor mai inteligenţi 1% dintre oamenii din Marea Britanie.

Scrie în prezent un roman.Jurnaliştii de la Dover Express au vizitat pe miculul geniu şi au aflat că familia sa s-a mutat în Marea Britanie în anul 2009.

Iulian declară că cel mai mult îi place să stea la calculator, dar nici literatura nu-i displace. De curând el a început să scrie un roman declarând: “Nu spun că nu îmi place realitatea – dar poate fi plictisitoare câteodată”, a explicat Iulian.

Teoria privind apariţia Universului este diferită față de alți savanți.A demonstrat acest lucru jurnaliștilor englezi,astfel că în mai puţin de două ore cât au stat de vorbă  cu părinţii săi, băiatul le-a explicat jurnaliştilor cum a apărut Universul şi de ce puiul a apărut înaintea oului. Teoria lui este în contradicţie cu cea a celebrului astrofizician Stephen Hawking.

“Are atât de multă imaginaţie. Uneori este prea mult. Noi îi spunem să o lase mai încet”, a spus mama băieţelului, de profesie medic stomatolog.

“În definitiv este un copil foarte bun şi nu vrem să-l forţăm mai mult”, a explicat tatăl, care a mărurisit că nu de puţine ori are discuţii contradictorii cu fiul său.

Articol preluat de pe portalul Evz.ro

Surse document: http://www.dover-express.co.uk/Schoolboy-genius-scores-higher-IQ-Einstein/story-20859244-detail/story.html

Sursa foto: http://maica.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo