Criteriul National

ENTUZIASMANT! Un copil român are IQ-ul mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein!

ENTUZIASMANT! Un copil român are IQ-ul mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein!
februarie 18
12:46 2016

Cea mai inteligentă persoană din Dover este un român de numai 11 ani.Acest lucru îl relatează publicaţia Dover Express.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mihail Iulian Bărăscu a obţinut un scor de 162 la testul IQ, mai mult decât Stephen Hawking şi Albert Einstein.

Astfel,micuţul vorbeşte perfect engleza şi este în topul celor celor mai inteligenţi 1% dintre oamenii din Marea Britanie.

Scrie în prezent un roman.Jurnaliştii de la Dover Express au vizitat pe miculul geniu şi au aflat că familia sa s-a mutat în Marea Britanie în anul 2009.

Iulian declară că cel mai mult îi place să stea la calculator, dar nici literatura nu-i displace. De curând el a început să scrie un roman declarând: “Nu spun că nu îmi place realitatea – dar poate fi plictisitoare câteodată”, a explicat Iulian.

Teoria privind apariţia Universului este diferită față de alți savanți.A demonstrat acest lucru jurnaliștilor englezi,astfel că în mai puţin de două ore cât au stat de vorbă  cu părinţii săi, băiatul le-a explicat jurnaliştilor cum a apărut Universul şi de ce puiul a apărut înaintea oului. Teoria lui este în contradicţie cu cea a celebrului astrofizician Stephen Hawking.

“Are atât de multă imaginaţie. Uneori este prea mult. Noi îi spunem să o lase mai încet”, a spus mama băieţelului, de profesie medic stomatolog.

“În definitiv este un copil foarte bun şi nu vrem să-l forţăm mai mult”, a explicat tatăl, care a mărurisit că nu de puţine ori are discuţii contradictorii cu fiul său.

Articol preluat de pe portalul Evz.ro

Surse document: http://www.dover-express.co.uk/Schoolboy-genius-scores-higher-IQ-Einstein/story-20859244-detail/story.html

Sursa foto: http://maica.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo