Criteriul National

ENTUZIASMANT!Tricolorii au jucat entuziasmant în fața campioanei europene-Spania!

ENTUZIASMANT!Tricolorii au jucat entuziasmant în fața campioanei europene-Spania!
martie 27
21:43 2016

56f8384f9bc68

România a terminat la egalitate cu Spania şi a ajuns la cel de al 14-lea meci consecutiv fără înfrângere, egalând astfel a doua cea mai lungă serie de invincibilitate din istorie (între 26 mai 2006, 2-0 cu Irlanda de Nord şi 8 septembrie 2007, 3-1 în Belarus, cu Victor Piţurcă pe bancă).

România a avut mai multe oportunităţi de gol în amicalul încheiat 0-0 duminică seară, la Cluj, cu campioana en-titre a Europei.

717462-stanciuNicuşor Stanciu a fost cel mai bun om al lui Iordănescu la al doilea său meci pentru naţională.

Seara de gală s-a încheiat pe Cluj Arena. Poate că pentru mulţi va rămâne cea mai frumoasă amintire această remiză aibă deoarece a fost seara în care ne-am simţit cu adevărat egalii celor mai buni din Europa.

Selecţionerul primei reprezentative-Anghel Iordănescu a explicat că elevii săi s-au descurcat foarte bine în jocul cu Spania şi au înţeles exact indicaţiile tactice. De asemenea a remarcat că rezultatul este util deoarece dă acea încredere jucătorilor români înainte de Campionatul European.
„Felicitările le merită jucătorii. Au jucat foarte bine, mai ales tactic. Am făcut un joc inteligent. Am comprimat bine echipa și am avut ocazii bune, pe contraatac, pentru că asta a fost intenția noastră. Pentru noi a fost un test extrem de important. Știam că Spania va avea posesia. Am vorbit cu jucătorii și i-am determinat ca principala noastră armă să fie tranziția pozivită. Remarc efortul și întreaga echipă. Este bine că nu am primit gol. Am jucat cu o campioană mondială și cu campioana europeană. Ne bucură acest rezultat și ne ajută pentru moral. Felicit publicul și le mulțumesc clujenilor, pentru că au susținut echipa”, a spus domnul Iordănescu la Dolce Sport.

Sursa foto : http://prosport.ro

 

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro