Criteriul National

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

 Breaking News
Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine
ianuarie 02
16:00 2017

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

Pilozitatea excesiva constituie o problema din ce in ce mai actuala in randul oamenilor, indiferent de sex, varsta sau obiceiuri. Potrivit unor studii realizate de specialisti dermatologi, pilozitatea excesiva este influentata foarte putin de anumite dereglari hormonale, principala cauza fiind de natura genetica. Insa, gratie evolutiei aparaturii mediale, exista mai multe solutii cu ajutorul carora poti scapa de parul excesiv, una dintre ele fiind constituita de epilarea definitiva cu laser.

Salonul de infrumusetare Bonton va pune la dispozitie, pe langa multitudinea de tratamente corporale, si doua metode inovative de indepartare a pilozitatii, in speta procedura IPL si cea cu Dioda Laser. Dioda laser (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) indeparteaza parul nedorit inca de la prima sedinta, rezultatele fiind extrem de vizibile si satisfacatoare. Clientii care au optat pentru aceasta procedura s-au declarat extrem de multumiti de rezultatele obtinute.

Epilarea definitiva Bucuresti cu laserul Dioda presupune transmisia luminii prin intermediul unei singure unde sub forma de buchet, iar in momentul in care laserul este indreptat catre piele, acesta trece de epiderma si este absorbit de catre pigmentul pielii, anume de catre melanina, regasita in foliculul parului. Cu alte cuvinte, melanina din foliculii de par absoarbe radiatia laserului, transformandu-se in caldura, astfel incat radacina firului de par va ajunge la 60 – 70 grade Celsius, fiind imediat distrusa. Odata radacina extirpata, alimentarea firului de par va fi oprita, fapt ce este echivalent cu stoparea cresterii parului.

Sedintele necesare unui rezultat satisfacator vor fi stabilite in prealabil, urmand a se desfasura la un interval de 6 – 8 saptamani, fiecare sedinta avand o durata de la 5 min la 1 ora. Procedura este non-invaziva si nu implica absolut niciun risc.

Dupa ce pielea ta va fi permanent catifelata, iti recomandam sa incerci si tratamentele corporale oferite de salonul Bonton, care au rolul de a te relaxa, modelandu-ti, totodata, corpul si ajutandu-se sa scapi de celulita depusa dupa sarbatori.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro