Criteriul National

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

 Breaking News
Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine
ianuarie 02
16:00 2017

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

Epilarea definitiva cu laser – solutia potrivita pentru tine

Pilozitatea excesiva constituie o problema din ce in ce mai actuala in randul oamenilor, indiferent de sex, varsta sau obiceiuri. Potrivit unor studii realizate de specialisti dermatologi, pilozitatea excesiva este influentata foarte putin de anumite dereglari hormonale, principala cauza fiind de natura genetica. Insa, gratie evolutiei aparaturii mediale, exista mai multe solutii cu ajutorul carora poti scapa de parul excesiv, una dintre ele fiind constituita de epilarea definitiva cu laser.

Salonul de infrumusetare Bonton va pune la dispozitie, pe langa multitudinea de tratamente corporale, si doua metode inovative de indepartare a pilozitatii, in speta procedura IPL si cea cu Dioda Laser. Dioda laser (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) indeparteaza parul nedorit inca de la prima sedinta, rezultatele fiind extrem de vizibile si satisfacatoare. Clientii care au optat pentru aceasta procedura s-au declarat extrem de multumiti de rezultatele obtinute.

Epilarea definitiva Bucuresti cu laserul Dioda presupune transmisia luminii prin intermediul unei singure unde sub forma de buchet, iar in momentul in care laserul este indreptat catre piele, acesta trece de epiderma si este absorbit de catre pigmentul pielii, anume de catre melanina, regasita in foliculul parului. Cu alte cuvinte, melanina din foliculii de par absoarbe radiatia laserului, transformandu-se in caldura, astfel incat radacina firului de par va ajunge la 60 – 70 grade Celsius, fiind imediat distrusa. Odata radacina extirpata, alimentarea firului de par va fi oprita, fapt ce este echivalent cu stoparea cresterii parului.

Sedintele necesare unui rezultat satisfacator vor fi stabilite in prealabil, urmand a se desfasura la un interval de 6 – 8 saptamani, fiecare sedinta avand o durata de la 5 min la 1 ora. Procedura este non-invaziva si nu implica absolut niciun risc.

Dupa ce pielea ta va fi permanent catifelata, iti recomandam sa incerci si tratamentele corporale oferite de salonul Bonton, care au rolul de a te relaxa, modelandu-ti, totodata, corpul si ajutandu-se sa scapi de celulita depusa dupa sarbatori.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo