Criteriul National

Epoca mondializată CONTRA-EDITORIAL

decembrie 15
01:40 2015

Acest material reprezintă un cumul de impresii personale.Este indicat ,pentru justețe să verificați veridicitatea tuturor celor expuse.În temeiul articolului 30 din Constituția României ce garantează dreptul la liberă exprimare, îmi asum responsabilitatea a tot ce veți lectura.

În ultimii 26 de ani factorii geo-politici au schimbat întru câtva optica cât mai ales modul de abordare,de guvernare inclusiv.

Poporul român a fost și este în continuare supus unei presiuni fantastice.Noii cămătari  ne subjugă fără milă .Asta,deoarece tot poporul a vrut o îmbunătățire de la nivelul de dinainte de 1989, dar a fost practic păcălit și s-a ales cu o situație rea,aproape fără precedent.received_10205419092224765

Nu voi insista, dar principala armă a corporatiştilor colonizatori care asupresc popoarele lumii în favoarea bancherilor şi corporatiştilor americani şi europeni o reprezintă demagogia și acea fățărnicie afișată cu nonșalanță ori de câte ori au ocazia.

Ei mint populaţia că duc „războaie de pace” împotriva teroriştilor, adică a agenţilor C.I.A. pregătiţi special să destabilizeze viaţa unui stat prin frământări sociale şi apoi să fie ocupat de către „armata eliberatoare americană” sau cea imperialista rusească.

Bancherii acordă împrumuturi exorbitante atât populaţiei cât şi Statului român pentru urgentarea falimentului unuia dintre cele mai bogate state din lume de pe urma cărora se îmbogăţesc atât bancherii străini cât şi statele dezvoltate din Occident.Este de notorietate faptul că și în prezent există deficit într-o proporție îngrijorătoare.

O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului unui singur curent de opinie, al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea  eminamente dictatoriala .Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, Sistemul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Universală. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea Război Mondial. Iar acrstea se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.

Mai mult ca sigur că în această ecuație intervin și alte aspecte ce sunt practowc trecute sub anonimat.

Așa cum se cunoaște de către un grup restrâns,City of London este sectorul sistemului financiar global,aici este păianjenul din centrul pânzei. Tot aici se află centrul tehnicilor de control a mintii.

Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi.

Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul XVII, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul  XVIII în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

Iar concluzia ce reiese este la îndemâna oricăruia dintre dumneavoastră.

Sursa foto : google.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo