Criteriul National

Epoca mondializată CONTRA-EDITORIAL

decembrie 15
01:40 2015

Acest material reprezintă un cumul de impresii personale.Este indicat ,pentru justețe să verificați veridicitatea tuturor celor expuse.În temeiul articolului 30 din Constituția României ce garantează dreptul la liberă exprimare, îmi asum responsabilitatea a tot ce veți lectura.

În ultimii 26 de ani factorii geo-politici au schimbat întru câtva optica cât mai ales modul de abordare,de guvernare inclusiv.

Poporul român a fost și este în continuare supus unei presiuni fantastice.Noii cămătari  ne subjugă fără milă .Asta,deoarece tot poporul a vrut o îmbunătățire de la nivelul de dinainte de 1989, dar a fost practic păcălit și s-a ales cu o situație rea,aproape fără precedent.received_10205419092224765

Nu voi insista, dar principala armă a corporatiştilor colonizatori care asupresc popoarele lumii în favoarea bancherilor şi corporatiştilor americani şi europeni o reprezintă demagogia și acea fățărnicie afișată cu nonșalanță ori de câte ori au ocazia.

Ei mint populaţia că duc „războaie de pace” împotriva teroriştilor, adică a agenţilor C.I.A. pregătiţi special să destabilizeze viaţa unui stat prin frământări sociale şi apoi să fie ocupat de către „armata eliberatoare americană” sau cea imperialista rusească.

Bancherii acordă împrumuturi exorbitante atât populaţiei cât şi Statului român pentru urgentarea falimentului unuia dintre cele mai bogate state din lume de pe urma cărora se îmbogăţesc atât bancherii străini cât şi statele dezvoltate din Occident.Este de notorietate faptul că și în prezent există deficit într-o proporție îngrijorătoare.

O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului unui singur curent de opinie, al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea  eminamente dictatoriala .Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, Sistemul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Universală. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea Război Mondial. Iar acrstea se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.

Mai mult ca sigur că în această ecuație intervin și alte aspecte ce sunt practowc trecute sub anonimat.

Așa cum se cunoaște de către un grup restrâns,City of London este sectorul sistemului financiar global,aici este păianjenul din centrul pânzei. Tot aici se află centrul tehnicilor de control a mintii.

Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi.

Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul XVII, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul  XVIII în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

Iar concluzia ce reiese este la îndemâna oricăruia dintre dumneavoastră.

Sursa foto : google.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro