Criteriul National

Erik Lincar nu mai este antrenorul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele – Fotbal

Erik Lincar nu mai este antrenorul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele – Fotbal
noiembrie 08
04:45 2020
​​Clubul Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunţat, sâmbătă, că se desparte de tehnicianul Erik Lincar, potrivit News.ro.

Conducerea grupării a precizat că despărţirea s-a produs deoarece “politica şi filosofia” clubului nu mai concordă în totalitate nu ideile şi planurile tehnicianului.

“Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele doreşte, pe această cale, să îi mulţumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanţelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârşit, care a muncit şi s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica şi filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile şi planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanţele sportive noi punând accent pe comportament, educaţie, dezvoltare personală, performanţă, responsabilitate socială si cel mai important comunicare”, este anunţul făcut de Turris.

Turris Turnu Măgurele a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu Csikszereda, în etapa a XI-a a ligii secunde. Turris ocupă locul nouă în clasament.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul