Criteriul National

Esenta potrivita personalitatii noastre

Esenta potrivita personalitatii noastre
septembrie 11
09:29 2017

Parfumurile au capacitatea de a trezii in fiecare dintre noi o anumita stare, leacul potrivit pentru zilele monotone sau mai putin placute, exprimand feminitatea si eleganta fiecarei femei. Acestea au o istorie destul de mare, astfel ca ingredientele folosite in fiecare combinatie au devenit un aspect important pentru parfumierii care se straduiesc sa multumeasca toate gusturile si preferintee celor care sunt pasionati de astfel de esente.

Personalitatea, stilul si preferintele ne ajuta in alegerea esentei potrivite. Exista numeroase parfumuri cpabile sa ne satisfaca dorintele si simturile, in spatele fiecarui parfum sta o poveste, in primul rand a creatorului si mai apoi a ta. Unicitatea si dorinta de a ne lasa amprenta este data si de alegerea unui parfum select. Femeile acorda mai multa importanta acestui lucru, in comparatie cu un barbat, complimentele sunt de partea lor ori de cate ori isi fac simtita prezenta in cadrul unui grup.

Mirosul este unul dintre principalele simturi ale omului, conducandu-ne subconstientul si reactiile in anumite momente. De aceea, unele parfumuri ne induc o stare placuta, iar pe de alta parte, unele combinatii sau ingrediente ne derajeaza, ba chiar exista si situatii in care alergia fata de un anumit ingredient duc la respingerea noului miros de catre anumite persoane.

PH-ul pielii influenteaza foarte mult modul in care se transforma o anumita esenta pe pielea noastra, sunt recunoscute parerile celor care isi doresc ca un parfum sa miroasa la fel pe orice tip de piele, indiferent de tipul acesteia. Un parfum scump este de fapt un parfum care se potriveste personalitatii noastre, interesant, puternic si rezistent cat mai multe ori, un miros inconfundabil de fiecare data cand alegem sa-l urtam. Acest lucru este preferat si de un model de videochat care isi doreste sa se simta senzuala, atragatoare si feminina ori de cate ori paseste intr-o incapere sau chiar pentru confortul propriu.

Un parfum bun, bine ales si cu mult bun gust spune multe despre o personalitate. Modul in care alegem sa ne definim construieste o parere despre propria persoana in fata celorlalti. Un barbat isi aminteste in priul rand parfumul tau, mai ales daca aceasta mireasma ii ramane impregnanta in simturi. Senzualitatea si atractivitatea sunt elemente definitorii pentru o femeie care se respecta si este intr-o continuar cautare si descoperire a propriului stil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo