Criteriul National

Esenta potrivita personalitatii noastre

Esenta potrivita personalitatii noastre
septembrie 11
09:29 2017

Parfumurile au capacitatea de a trezii in fiecare dintre noi o anumita stare, leacul potrivit pentru zilele monotone sau mai putin placute, exprimand feminitatea si eleganta fiecarei femei. Acestea au o istorie destul de mare, astfel ca ingredientele folosite in fiecare combinatie au devenit un aspect important pentru parfumierii care se straduiesc sa multumeasca toate gusturile si preferintee celor care sunt pasionati de astfel de esente.

Personalitatea, stilul si preferintele ne ajuta in alegerea esentei potrivite. Exista numeroase parfumuri cpabile sa ne satisfaca dorintele si simturile, in spatele fiecarui parfum sta o poveste, in primul rand a creatorului si mai apoi a ta. Unicitatea si dorinta de a ne lasa amprenta este data si de alegerea unui parfum select. Femeile acorda mai multa importanta acestui lucru, in comparatie cu un barbat, complimentele sunt de partea lor ori de cate ori isi fac simtita prezenta in cadrul unui grup.

Mirosul este unul dintre principalele simturi ale omului, conducandu-ne subconstientul si reactiile in anumite momente. De aceea, unele parfumuri ne induc o stare placuta, iar pe de alta parte, unele combinatii sau ingrediente ne derajeaza, ba chiar exista si situatii in care alergia fata de un anumit ingredient duc la respingerea noului miros de catre anumite persoane.

PH-ul pielii influenteaza foarte mult modul in care se transforma o anumita esenta pe pielea noastra, sunt recunoscute parerile celor care isi doresc ca un parfum sa miroasa la fel pe orice tip de piele, indiferent de tipul acesteia. Un parfum scump este de fapt un parfum care se potriveste personalitatii noastre, interesant, puternic si rezistent cat mai multe ori, un miros inconfundabil de fiecare data cand alegem sa-l urtam. Acest lucru este preferat si de un model de videochat care isi doreste sa se simta senzuala, atragatoare si feminina ori de cate ori paseste intr-o incapere sau chiar pentru confortul propriu.

Un parfum bun, bine ales si cu mult bun gust spune multe despre o personalitate. Modul in care alegem sa ne definim construieste o parere despre propria persoana in fata celorlalti. Un barbat isi aminteste in priul rand parfumul tau, mai ales daca aceasta mireasma ii ramane impregnanta in simturi. Senzualitatea si atractivitatea sunt elemente definitorii pentru o femeie care se respecta si este intr-o continuar cautare si descoperire a propriului stil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo