Criteriul National

Este absolut incalificabil și total iresponsabil ce face PSD – Ziarul Incisiv de Prahova

Este absolut incalificabil și total iresponsabil ce face PSD – Ziarul Incisiv de Prahova
decembrie 04
07:50 2021

Avem cu cea mai mică rată de vaccinare, suntem cu Omicron peste tot, urcând pe toată lumea serioasă pe tavan, și PSD nu ia niciun fel de măsuri că analfabetul funcțional Ciolacu nu citește nimic, Rafila se crede l’ ombelico del mondo iar Grindeanu e un gargaragiu închipuit de 2 lei. Iar ei se uită la niște papagali de pe Facebook sau care le dă mesaje, cu ochii la sondaje, de parcă alegerile ar fi mâine. Pentru vremuri d’ astea trebuie bărbați cu creier și cojones, nu cârpe și nici partide pline de hoți și impostori. Noi n-avem certificat/cum are lumea democratică, n-avem obligativitate/cum impun Austria, Germania, se gândește și Franța, n-avem amenzi/ cum bagă Grecia, n-avem controale, statele își vaccinează bătrânii și copiii, noi facem excepții la Biserica închistată în alte vremuri, suntem ultimii rupți în kur din Europa, dar suntem „daci”. Lancet face para-analize de avertizare, în toată presa internațională nu există alt subiect și oamenii serioși nu știu ce măsuri și strategii să mai inventeze, ăia din Africa de Sud descriu ce e acolo, fac studii, toate guvernele sunt pe lustră, Haaretzul face comentarii arătând încotro se îndreaptă planeta și așa obosită de valuri, noi suntem dilaila, trăim din „rețele informale”, nu știm să citim, nu știm ce citim, nu știm să căutăm informație validă, că ăsta este nivelul. Very low. Sper ca al 4-lea Omicron să se lipească direct de Ciolacu, să simtă pe pielea lui ce e că oricum nu citește nimic. Pe principiul binecunoscut: prostul până nu e și fudul parcă nu e prost destul, conchide Sorina Ruxandra Matei.

Washington Post cald, de azi, pentru Marcelică Ciolacu și analfabeții funcționali decidenți:

https://www.washingtonpost.com/…/omicron-covid…/…

(Cristina T.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul