Criteriul National

Este Magic Jackpot cel mai tare cazino online?

Este Magic Jackpot cel mai tare cazino online?
februarie 26
16:49 2022

magic jackpot

Magic Jackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri online din România. Deși este un cazinou atât de nou, acesta și-a făcut repede un renume în rândul jucătorilor și este cotat ca fiind un cazinou online de top din România.

Magic Jackpot se remarcă atât prin oferta variată de jocuri pe care o deține, cât și prin bonusurile și promoțiile pe care le oferă constant. Deși este un cazinou cu un nume nou, Magic Jackpot este deținută în majoritate de către Superbet. Acest lucru nu ne poate spune decât că este un operator de jocuri de noroc cu experiență în spate care a dat dovadă de seriozitate în rândul jucătorilor de-a lungul timpului.

Bonus de bun venit

Magic Jackpot vine în întâmpinarea noilor jucători cu un bonus consistent de bun venit. Bonusurile de bun venit atrag orice jucător, mai ales când acestea sunt uriașe. Bonus Magic Jackpot este unul care nu poate fi ratat. Magic Jackpot oferă un bonus de bun venit de până la 1500 RON și 600 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe bonusul de bun venit este să accesezi platforma de cazinou Magic Jackpot și să îți creezi un cont.

După ce ți-ai creat contul este necesar să îți verifici identitatea. La prima depunere pe care o efectuezi vei primi un bonus de 100% în limita a 900 RON și un total de 600 rotiri gratuite. 100 rotiri gratuite ți se vor acorda treptat, câte 10 rotiri pe zi, în primele 10 zile de la efectuarea depunerii. Totodată, după ce ți-ai validat contul trimițând documentele necesare către operatorii Magic Jackpot, ți se vor aloca încă 500 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite din bonusul de bun venit de la Magic Jackpot pot fi jucate la slotul Book of Ra. De asemenea, bonusul de bun venit nu se oprește aici, ci continuă și pentru a doua depunere. La a doua depunere efectuată vei primi un bonus de 50% în limita a 600 RON.

Promoții consistente și oferte de joc

Magic Jackpot oferă și promoții constante. În prezent există o promoție Wheel of Magic care poate fi accesată în fiecare zi și în cadrul căreia poți câștiga rotiri gratuite, bonusuri și uriașul jackpot de 50.000 RON.

Magic Jackpot stă foarte bine și în ceea ce privește oferta de jocuri. În secțiunea de cazino vei găsi nu mai puțin de 900 jocuri, iar aceștia promit și mai multe jocuri în viitorul apropiat. Fie că vrei să te relaxezi cu celebrele jocuri de la EGT, Burning Hot, Shining Crown, Extra Stars sau vrei să îți încerci norocul la sloturile de la Novomatic precum Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm, Magic Jackpot ți le oferă pe toate.

De asemenea, în oferta de cazino de la Magic Jackpot vei găsi și jocuri populare de la iSoftBet, Pragmatic Play sau NetEnt. Nici secțiunea de jocuri live a cazinoului nu stă rău, ba din contra, vei găsi aici nu mai puțin de 15 mese live de ruletă și blackjack.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul