Criteriul National

Este sigura operatia de marire a sanilor?

Este sigura operatia de marire a sanilor?
septembrie 19
17:35 2017

Este important de stiut pentru femeile cu implanturi mamare ca, desi implanturile sunt facute pentru a tine o viata intreaga, inlocuirea ar putea fi necesara. Dupa efectuarea operatiei de marire a sanilor, ar trebui sa ai consulte medicale periodice pentru ca un chirurg plastician calificat sa iti monitorizeze implantele.

Implanturile mamare umplute cu gel de silicon au fost suspuse criticilor timp de ani intregi, dar dupa ce s-au adunat mai multe informatii dupa cercetari meticuloase, FDA le-a aprobat pentru utilizarea in chirurgia cosmetica de marire a sanilor, nefiind gasita nici o legatura intre implanturile mamare cu gel si cancerul mamar sau probleme de reproducere. In plus, FDA a aprobat ca trei companii sa dezvolte si sa vanda implanturi mamare si sa colecteze informatii despre siguranta lor pe termen lung. Pentru mai multe informatii, poti citi informatiile despre implanturile mamare pe siteul acesta.

Tehnicile chirurgicale pentru marirea sanilor si implanturile mamare inca sunt rafinate, marind astfel siguranta acestei proceduri. Roaga-ti chirurgul sa iti ofere toate informatiile inainte de a lua vreo decizie.

Alegerea unui chirurg in care poti sa ai incredere

Este foarte important sa iti alegi chirurgul in functie de:

 • educatie, recomandarile pacientelor dar si certificari
 • experienta in chirurgia de marire a sanilor
 • nivelul tau de comfort cu el sau ea

Membrii Societatii Americane de Chirurgie Plastica si Estetica sunt experimentati si calificati pentru a putea face o astfel de procedura.

Dupa ce ai gasit un chirurg plastician autorizat care sa aiba experienta in operatiile de marire a sanilor, va trebui sa faci o programare pentru consultatie. In general, din cauza naturii complexe a consultatiei, exista mereu un pret asociat cu vizita initiala.

marirea sanilor sfaturi

Programarea pentru consultatia ta initiala

In timpul consultatiei initiale, o sa ai oportunitatea de a discuta despre asteptarile tale la nivel cosmetic. Chirurgul o sa te evalueze ca pe un candidat pentru operatia de marire a sanilor si o sa te lamureasca ce poate face o astfel de operatie pentru tine.

Trebuie sa vii la consultatie pregatita pentru a discuta despre istoricul tau medical complet. Acest lucru o sa includa informatii despre:

 1. operatii anterioare
 2. afectiuni medicale, trecute sau prezente
 3. alergii si medicamentele pe care le iei
 4. tratamentele medicale pe care le primesti
 5. medicamentele pe care le iei
 6. istoricul de cancer la san in familie
 7. rezultatele unei mamograme recente

Chirurgul plastician iti va examina, masura si fotografia sanii pentru dosarul tau medical. Chirurgul va lua in considerare:

 • marimea si forma actuala a sanilor tai
 • marimea si forma pe care le doresti pentru sanii tai
 • calitatea si cantitatea de tesut mamar
 • calitatea pielii tale
 • pozitia sfarcurilor si aureolelor tale

Daca sanii tai sunt lasati, un lifting al sanilor ar putea fi recomandat impreuna cu operatia de marire a sanilor.

Daca ai de gand sa pierzi mai mult in greutate, e bine sa ii spui chirurgului plastician. Acesta iti poate recomanda sa iti stabilizezi greutatea inainte de a face aceasta operatie.

Daca ai d gand sa ramai insarcinata pe viitor, discuta despre acest lucru cu chirurgul. Sarcina poate afecta dimensiunile sanilor intr-un mod imprevizibil si ar putea afecta rezultatele pe termen lung ale operatiei de marire a sanilor. Nu exista nici o dovada ca implanturile mamare o sa iti afecteze sarcina sau capacitatea de a alapta la san, dar, daca ai intrebari despre aceste lucruri, ar trebui sa intrebi medicul intai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo