Criteriul National

Este sigura operatia de marire a sanilor?

Este sigura operatia de marire a sanilor?
septembrie 19
17:35 2017

Este important de stiut pentru femeile cu implanturi mamare ca, desi implanturile sunt facute pentru a tine o viata intreaga, inlocuirea ar putea fi necesara. Dupa efectuarea operatiei de marire a sanilor, ar trebui sa ai consulte medicale periodice pentru ca un chirurg plastician calificat sa iti monitorizeze implantele.

Implanturile mamare umplute cu gel de silicon au fost suspuse criticilor timp de ani intregi, dar dupa ce s-au adunat mai multe informatii dupa cercetari meticuloase, FDA le-a aprobat pentru utilizarea in chirurgia cosmetica de marire a sanilor, nefiind gasita nici o legatura intre implanturile mamare cu gel si cancerul mamar sau probleme de reproducere. In plus, FDA a aprobat ca trei companii sa dezvolte si sa vanda implanturi mamare si sa colecteze informatii despre siguranta lor pe termen lung. Pentru mai multe informatii, poti citi informatiile despre implanturile mamare pe siteul acesta.

Tehnicile chirurgicale pentru marirea sanilor si implanturile mamare inca sunt rafinate, marind astfel siguranta acestei proceduri. Roaga-ti chirurgul sa iti ofere toate informatiile inainte de a lua vreo decizie.

Alegerea unui chirurg in care poti sa ai incredere

Este foarte important sa iti alegi chirurgul in functie de:

 • educatie, recomandarile pacientelor dar si certificari
 • experienta in chirurgia de marire a sanilor
 • nivelul tau de comfort cu el sau ea

Membrii Societatii Americane de Chirurgie Plastica si Estetica sunt experimentati si calificati pentru a putea face o astfel de procedura.

Dupa ce ai gasit un chirurg plastician autorizat care sa aiba experienta in operatiile de marire a sanilor, va trebui sa faci o programare pentru consultatie. In general, din cauza naturii complexe a consultatiei, exista mereu un pret asociat cu vizita initiala.

marirea sanilor sfaturi

Programarea pentru consultatia ta initiala

In timpul consultatiei initiale, o sa ai oportunitatea de a discuta despre asteptarile tale la nivel cosmetic. Chirurgul o sa te evalueze ca pe un candidat pentru operatia de marire a sanilor si o sa te lamureasca ce poate face o astfel de operatie pentru tine.

Trebuie sa vii la consultatie pregatita pentru a discuta despre istoricul tau medical complet. Acest lucru o sa includa informatii despre:

 1. operatii anterioare
 2. afectiuni medicale, trecute sau prezente
 3. alergii si medicamentele pe care le iei
 4. tratamentele medicale pe care le primesti
 5. medicamentele pe care le iei
 6. istoricul de cancer la san in familie
 7. rezultatele unei mamograme recente

Chirurgul plastician iti va examina, masura si fotografia sanii pentru dosarul tau medical. Chirurgul va lua in considerare:

 • marimea si forma actuala a sanilor tai
 • marimea si forma pe care le doresti pentru sanii tai
 • calitatea si cantitatea de tesut mamar
 • calitatea pielii tale
 • pozitia sfarcurilor si aureolelor tale

Daca sanii tai sunt lasati, un lifting al sanilor ar putea fi recomandat impreuna cu operatia de marire a sanilor.

Daca ai de gand sa pierzi mai mult in greutate, e bine sa ii spui chirurgului plastician. Acesta iti poate recomanda sa iti stabilizezi greutatea inainte de a face aceasta operatie.

Daca ai d gand sa ramai insarcinata pe viitor, discuta despre acest lucru cu chirurgul. Sarcina poate afecta dimensiunile sanilor intr-un mod imprevizibil si ar putea afecta rezultatele pe termen lung ale operatiei de marire a sanilor. Nu exista nici o dovada ca implanturile mamare o sa iti afecteze sarcina sau capacitatea de a alapta la san, dar, daca ai intrebari despre aceste lucruri, ar trebui sa intrebi medicul intai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul