Criteriul National

Este sigura operatia de marire a sanilor?

Este sigura operatia de marire a sanilor?
septembrie 19
17:35 2017

Este important de stiut pentru femeile cu implanturi mamare ca, desi implanturile sunt facute pentru a tine o viata intreaga, inlocuirea ar putea fi necesara. Dupa efectuarea operatiei de marire a sanilor, ar trebui sa ai consulte medicale periodice pentru ca un chirurg plastician calificat sa iti monitorizeze implantele.

Implanturile mamare umplute cu gel de silicon au fost suspuse criticilor timp de ani intregi, dar dupa ce s-au adunat mai multe informatii dupa cercetari meticuloase, FDA le-a aprobat pentru utilizarea in chirurgia cosmetica de marire a sanilor, nefiind gasita nici o legatura intre implanturile mamare cu gel si cancerul mamar sau probleme de reproducere. In plus, FDA a aprobat ca trei companii sa dezvolte si sa vanda implanturi mamare si sa colecteze informatii despre siguranta lor pe termen lung. Pentru mai multe informatii, poti citi informatiile despre implanturile mamare pe siteul acesta.

Tehnicile chirurgicale pentru marirea sanilor si implanturile mamare inca sunt rafinate, marind astfel siguranta acestei proceduri. Roaga-ti chirurgul sa iti ofere toate informatiile inainte de a lua vreo decizie.

Alegerea unui chirurg in care poti sa ai incredere

Este foarte important sa iti alegi chirurgul in functie de:

 • educatie, recomandarile pacientelor dar si certificari
 • experienta in chirurgia de marire a sanilor
 • nivelul tau de comfort cu el sau ea

Membrii Societatii Americane de Chirurgie Plastica si Estetica sunt experimentati si calificati pentru a putea face o astfel de procedura.

Dupa ce ai gasit un chirurg plastician autorizat care sa aiba experienta in operatiile de marire a sanilor, va trebui sa faci o programare pentru consultatie. In general, din cauza naturii complexe a consultatiei, exista mereu un pret asociat cu vizita initiala.

marirea sanilor sfaturi

Programarea pentru consultatia ta initiala

In timpul consultatiei initiale, o sa ai oportunitatea de a discuta despre asteptarile tale la nivel cosmetic. Chirurgul o sa te evalueze ca pe un candidat pentru operatia de marire a sanilor si o sa te lamureasca ce poate face o astfel de operatie pentru tine.

Trebuie sa vii la consultatie pregatita pentru a discuta despre istoricul tau medical complet. Acest lucru o sa includa informatii despre:

 1. operatii anterioare
 2. afectiuni medicale, trecute sau prezente
 3. alergii si medicamentele pe care le iei
 4. tratamentele medicale pe care le primesti
 5. medicamentele pe care le iei
 6. istoricul de cancer la san in familie
 7. rezultatele unei mamograme recente

Chirurgul plastician iti va examina, masura si fotografia sanii pentru dosarul tau medical. Chirurgul va lua in considerare:

 • marimea si forma actuala a sanilor tai
 • marimea si forma pe care le doresti pentru sanii tai
 • calitatea si cantitatea de tesut mamar
 • calitatea pielii tale
 • pozitia sfarcurilor si aureolelor tale

Daca sanii tai sunt lasati, un lifting al sanilor ar putea fi recomandat impreuna cu operatia de marire a sanilor.

Daca ai de gand sa pierzi mai mult in greutate, e bine sa ii spui chirurgului plastician. Acesta iti poate recomanda sa iti stabilizezi greutatea inainte de a face aceasta operatie.

Daca ai d gand sa ramai insarcinata pe viitor, discuta despre acest lucru cu chirurgul. Sarcina poate afecta dimensiunile sanilor intr-un mod imprevizibil si ar putea afecta rezultatele pe termen lung ale operatiei de marire a sanilor. Nu exista nici o dovada ca implanturile mamare o sa iti afecteze sarcina sau capacitatea de a alapta la san, dar, daca ai intrebari despre aceste lucruri, ar trebui sa intrebi medicul intai.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro