Criteriul National

Este un job in video chat perfect pentru o studenta?

Este un job in video chat perfect pentru o studenta?
martie 13
15:45 2017

angajari videochat studio20

In linii mari, studentia reprezinta minunata perioada de maxima dezvoltare personala, de intalnire a persoanelor care ne vor schimba viata din punct de vedere profesional; este perioada celor mai incredibile petreceri, a trairii celor mai controversate sentimente. Cu toate acestea, studentia aduce cu sine si unele dintre cele mai apasatoare greutati si anume lipsa banilor. Diferentele sociale sunt mult mai apasatoare la aceasta varsta cand ne dorim totul, dar realizam ca nu reusim sa obtinem nimic. Un job bine platit nu putem gasi pentru ca nu avem experienta necesara, studiile nu sunt incheiate, iar viata sociala ne este limitata si cheltuielile se restrang la necesitati, eliminand dorintele.

Este in aceasta situatie un job in video chat cea mai buna solutie?

In ultima perioada, ofertele de angajare intr-un studio de video chat sunt din ce in ce mai numeroase, fiind propagate pe toate retelele de socializare, pe tot cuprinsul internetului, dar si in punctele cheie ale marilor orase. Astfel, intrebarea justificabila este: reprezinta un job in video chat cea mai buna optiune de a face bani cat mai rapid si, daca raspunsul este afirmativ, cum reusim sa filtram lista studiourilor ofertante si sa ne indreptam catre cel mai profesionist, corect si, cel mai important, care sa activeze in mod legal?

Contrat parerii maselor, video chat-ul nu este echivalent cu nuditatea si cu satisfacerea barbatilor instariti, dispusi sa cheltuie sume impresionante de bani pentru un show erotic. Un job in video chat presupune ca tu, ca prezenta feminina, sa fii o persoana extrem de inteligenta, carismatica si sociabila, care sa reuseasca sa-si atraga clientii prin ,,dezbracarea’’ mintii si a personalitatii sale debordante si nu a corpului. Intr-adevar, un astfel de loc de munca aduce cu sine satisfactii financiare impresionante, care permit oricarei fete sa aiba tot ceea ce si-a dorit vreodata. Insa, castigurile sunt direct proportionale cu strategia non-nudica a acesteia si cu dorinta de continua dezvoltare.

In general, majoritatea fetelor se tem sa intre in lumea video chat-ului tocmai din cauza acestor pareri difuzate, dar total neinformate. Cert este ca opinia publica nu poate fi schimbata decat cu multa greutate si, de aceea, in cazul in care ne hotaram sa ne orientam catre a fi model de video chat, este important sa cautam un studio care sa-si respecte angajatii si dorinta acestora de confidentialitate – desigur, in cazul in care ne propunem sa ascundem care este locul de munca.

Cu o experienta de peste 16 ani, Studio 20 stie ce inseamna sa fii cel mai bun studio de video chat si, de aceea, respecta dorinta de confidentialitate, identitatea modelelor sale fiind 100% protejata, astfel incat niciun utilizator din Romania sa nu le poata urmari prestatia. In plus, totul este absolut legal, Studio 20 fiind singurul studio de video chat din lume certificat Jasmin, lucru care atesta profesionalismul, corectitudinea si legalitatea acestui brand.

Si astfel, ne punem intrebarea: merita sa ne orientam catre un job in video chat atata timp cat inca suntem studente? Ramane la latitudinea fiecareia, insa este foarte important ca informarea sa fie cat mai amanuntita, astfel incat sa nu existe niciun risc ulterior.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro