Criteriul National

Esti fumator? Afla cum poti DIMINUA efectele acestui viciu!

Esti fumator? Afla cum poti DIMINUA efectele acestui viciu!
martie 13
18:45 2018

Daca esti fumator, cu siguranta, toti cei din jurul tau ti-au prezentat pana acum o multime de motive pentru care ar trebui sa renunti la acest viciu si ti-au explicat in detaliu cat de mult iti afecteaza sanatatea. In cazul in care toate aceste argumente nu au adus rezultatul dorit si inca esti dependent, poti macar incerca sa diminuezi efectele pe care fumatul le are asupra organismului tau.

 

Iata 3 modalitati prin care poti DIMINUA efectele fumatului:

 

1. Inlocuieste tigarile cu tutunul pur

tutun

Avand in vedere faptul ca tigarile, in special cele mentolate, au in compozitie, pe langa tutun, o multime de substante nocive, dar si faptul ca un singur trabuc poate avea aceleasi efecte ca un pachet normal de tigari, cea mai buna varianta la care poti apela este tutunul pur. Mai mult decat atat, tigarile rulate cu tutun te ajuta sa pierzi automatismul de a scoate din pachet tigara gata facuta si te determina, astfel, sa fumezi mai putin. In cazul in care iti doresti sa diminuezi efectele acestui viciu si sa inlocuiesti tigarile cu tutunul, acceseaza site-ul Tobaccospirits si achizitioneaza-ti sortimentul preferat. In mod cert, acest lucru te va ajuta sa fumezi mai putin si, implicit, sa reduci din efectele nocive ale fumatului.

 

2. Alege fumatul la pipa

pipa

Desi fumatul la pipa, la fel ca orice alta metoda, poate duce la aparitia unor afectiuni grave, cercetatorii au descoperit ca, datorita modului in care se utilizeaza, aceasta te poate ajuta sa fumezi mai putin. In plus, pentru ca pipa se pufaie si nu se trage in piept, alegand aceasta metoda vei fi protejat, pe cat posibil, impotriva bolilor pulmonare. In acest sens, iti poti comanda online o pipa potrivita pentru tine de pe site-ul http://www.tobaccospirits.ro/category/281/pipe.html, unde poti alege dintr-o gama variata de astfel de produse. Asadar, daca nu poti renunta la fumat, o buna alternativa pentru tigarile clasice poate fi fumatul la pipa.

 

3. Opteaza pentru o narghilea

narghilea

Este un lucru deja stiut acela ca cei mai multi dintre fumatori au acest viciu pentru ca au dezvoltat un obicei din a-si folosi mainile in acest scop – acela de a duce tigara la gura. Daca acesta este si cazul tau si simti ca nu neaparat nevoia de tutun te face sa fumezi, ci gestul de a fuma in sine, atunci opteaza pentru o narghilea. Efectele acesteia nu sunt nocive, comparativ cu tigarile, intrucat nu contine nici tutun, nici nicotina si nici gudron si functioneaza pe baza de aburi. In consecinta, poti incerca sa inlocuiesti tigarile cu fumatul de narghilea, daca esti de parere ca nu tutunul este cel care iti provoaca dependenta.


Iata, deci, care sunt cele trei modalitati prin care poti incerca sa diminuezi efectele negative pe care fumatul le are asupra organismului tau.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu