Criteriul National

Esti in cautare de job? RisCo iti vine in ajutor! Rapid. Gratuit. Fara riscuri.

Esti in cautare de job? RisCo iti vine in ajutor! Rapid. Gratuit. Fara riscuri.
decembrie 16
18:40 2021

De aproximativ 10 ani, RisCo livreaza calitate. Prin rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania, facilitam accesul clientilor nostri la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.

Insa domeniul nostru de activitate nu se incheie aici!

Suntem incantati sa iti prezentam o noua fata a platformei noastre, sectiunea de Jobs. Fie din curiozitate, fie ca esti in cautarea job-ului care sa se plieze perfect pe nevoile tale, te incurajam “treci pe la noi”, pe  RisCo.ro!

Intr-un anumit punct al interviului de angajare, vine momentul sa pui tu intrebarile. Noi iti oferim raspunsurile inainte!

Totul despre viitorul tau angajator, la un click distanta!

Daca iti doresti sa gasesti toate informatiile relevante despre potentialii angajatori pe o singura platforma, noi iti venim in ajutor!

Prin intermediul RisCo ai acces la detaliile privind dimensiunea si evolutia companiei la care doresti sa aplici, numarul de angajati si salariul minim garantat de viitorul tau angajator!

Si pentru ca suntem adeptii eficientei si practicitatii, iti punem la dispozitie detalii privind locatia companiei din care doresti sa faci parte. Nu lasa riscul orelor petrecute in trafic sa stea intre tine si job-ul mult dorit!

Prezinti o tendinta spre introversie sau pur si simplu necesiti timp suplimentar inainte de a intra in contact cu persoane noi?

Prin intermediul RisCo, vei afla cati colegi te vor intampina in prima ta zi! Astfel, iti poti schita o imagine de ansamblu privind mediul de lucru si oportunitatile de avansare in cariera pe care compania ti le pune la dispozitie.

Suntem adeptii setarii de obiective si depasirii limitelor, asa ca iti oferim ocazia sa iti schitezi din timp o imagine de ansamblu privind cariera ta profesionala.

Ti-ai gasit pasiunea? Profesezi si te perfectionezi in acelasi domeniu din momentul intrarii pe piata muncii?

Perfect!

Cu ajutorul indicatorului nostru de potrivire, ai sansa de a te mentine in topul cautarilor companiilor care ti-au starnit atentia.

„Cere si ti se va da!”

Daca ai pasiuni care incep dupa terminarea programului de lucru, avem solutia pentru tine. Fie ca este vorba de sport, calatorit sau cursuri de dezvoltare personala, pe RisCo.ro poti descoperi beneficiile puse la dispozitie de potentialii angajatori, de la tichete de vacanta, 7Card sau chiar „al 13-lea salariu”!

In activitatea noastra zilnica, punem pret pe confidentialitate. Astfel, te asiguram ca datele tale sunt protejate, fiind accesibile doar angajatorului la anuntul caruia ai aplicat.

Completeaza-ti astazi CV-ul si stai cu ochii pe anunturile care corespund dorintelor tale. Job-ul mult dorit este cu un pas mai aproape!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul