Criteriul National

Etuo – Furnizorul fizic si en-gros al afacerii tale

Etuo – Furnizorul fizic si en-gros al afacerii tale
august 30
10:42 2019

etuo-3

Etuo, un furnizor roman de accesorii GSM pentru dispozitive mobile si tablete se lanseaza pe piata romaneasca a gadgeturilor premium. Etuo vine in ajutor atat clientilor fizici din intreaga tara, cat si furnizorilor de accesorii mobile, cu un portofoliu complet de accesorii.

Etuo este o companie care se axeaza in primul rand pe nevoile vaste ale clientilor, cat si pe satisfactia pe care orice persoana este necesar sa o detina prin orice parteneriat de calitate. Se ofera o linie de produse vasta pentru toate gusturile, chiar si pentru cele mai exigente dorinte. Oferta de produse este din cea mai moderna, astfel incat la Etuo vei gasi o serie de accesorii unicate in cea mai buna oferta de pret.

Etuo este un angajament de echipa, un brand puternic care la momentul actual se descrie prin cifre impresionante, de ordinul miilor si a milioanelor. In lumea Etuo se regasesc peste 1000 de modele de huse de telefon la cele mai accesibile preturi de pe piata, peste 200.000 de produse in tot ansamblul portofoliului si peste un milion de clienti satisfacuti de lumea Etuo si de serviciile oferite.

Etuo imbina clasicismul unor modele de huse universale, standardizate pentru orice marca si tip de telefon, cat si conceptul inovator de huse personalizate si folii telefoane. Fiecare client poate alege produse prestabilite din portofoliul Etuo sau poate solicita pe comanda crearea unui nou design unic, pe masura purtatorului de accesorii GSM. Astfel, poti imbina lumea etuo.ro cu beneficiile unei comenzi online de accesorii GSM, cat si cu unicitatea unor produse realizate la comanda intr-un centru specializat in printarea si implinirea tuturor dorintelor in materie de cadouri.

Vom regasi la ei si folii telefoane etuo pentru unul din cele peste treizeci de branduri disponibile. Vorbim inclusiv despre folii pentru telefoanele de prestigiu precum seriile Nokia, Huawei, iPhone, Samsung, cat si pentru telefoanele accesibile din sfera domeniului asiatic care sunt renumite pentru proprietatile de nivel mediu si pentru raportul accesibil calitate-pret-design.

etuo-4

Tot in portofoliul Etuo vei gasi nouasprezece idei de accesorii pentru dispozitivele mobile de pretutindeni. Astfel, fie ca esti in cautarea unei memorii suplientare pentru smarphone sau tableta, fie ca esti in cautare de casti, incarcatoare, baterii externe, selfie stick-uri, boxe si multe altele, le vei gasi pe toate la Etuo.

De asemenea, prin intermediul acestui magazin online de top beneficiezi de consultanta gratuita in alegerea ta, cat si de informatii complete privind actuala sau viitoarea ta achizitie. La Etuo transparenta si seriozitatea sunt pe primul loc si intreaga echipa de oameni tineri si entuziasti din spatele afacerii isi concentreaza fortele zilnic pentru a oferi fiecarui client in parte o experienta inedita in domeniul achizitiei de accesorii.

Etuo este un partener de incredere si pentru companii, atat pentru micii antreprenori aflati in curs de dezvoltare, cat si pentru companiile cu un substrat bine format si aflate in evolutie. La Etuo poti gasi materie prima de cea mai buna calitate pentru afacerea ta, oferind astfel tuturor colaboratorilor si/sau clientilor seria inedita de produse care trebuie sa existe la orice utilizator modern.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei