Criteriul National

Eugen Neagoe, despre revenirea în funcția de antrenor: „Am acceptul medicilor. Mi-au spus că este totul în regulă ” – Fotbal

Eugen Neagoe, despre revenirea în funcția de antrenor: „Am acceptul medicilor. Mi-au spus că este totul în regulă ” – Fotbal
octombrie 08
08:49 2019
​Antrenorul Eugen Neagoe a fost la Giurgiu, la meciul cu Astra, şi a afirmat că FC Hermannstadt putea obţine mai mult de un punct în partida de luni. De marţi, el va fi antrenorul principal al sibienilor şi spune că medicii i-au transmis că poate reveni la meseria de tehnician, după infarctul suferit pe banca echipei Dinamo, scrie News.ro.
„Cred eu că nu a fost un meci foarte bun, foarte frumos, dovadă şi faptul că nu s-au marcat goluri. Cred eu că se putea mult mai mult în această seară, pentru că Astra nu a fost la cel mai bun nivel şi puteam să obţinem mai mult în această seară. Până la urmă este foarte bine că nu am primit gol, echipa a câştigat un punct şi asta este foarte important. Meritul este în totalitate al băieţilor şi a lui Eugen Beza, care s-a ocupat de echipă în aceste zile. De mâine după-amiază voi fi la Sibiu. Am dorit foarte mult să revin cât mai repede, am luat acceptul medicilor, aceştia mi-au spus că este totul în regulă şi că pot reveni fără probleme la tot ceea ce făceam înainte, mai puţin ţigările şi aşa mai departe. Sibiul este echipa care m-a adorit cel mai mult”, a afirmat Neagoe.

La Giurgiu, pe banca sibienilor a stat Eugen Beza, care a precizat că s-a consultat cu Neagoe înaintea partidei.

„A fost o colaborare decentă, am vorbit cu dânsul zilnic, mi-a spus de la început că este responsabilitatea mea la acest meci, dar m-am sfătuit cu dânsul asupra anumitor chestiuni de joc, însă strategia am pregătit-o eu împreună cu staff-ul care mai suntem. Dânsul este un om de mare bun simţ şi-a ne-a ajutat cât a trebuit”, a declarat Eugen Beza, la microfoanele televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a XII-a a Ligii I.

Astra a acumulat 16 puncte şi ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu FC Botoşani, de pe locul 6. Hermannstadt este pe locul 12, cu 11 puncte.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul