Criteriul National

EuropaBus, servicii de transport Romania – Germania de inalta calitate

EuropaBus, servicii de transport Romania – Germania de inalta calitate
iulie 19
14:34 2017

EuropaBus este una dintre companiile din Romania cu vasta experienta in domeniul transportului de persoane. Cursele de transport persoane Germania efectuate sunt sigure si confortabile pentru toti pasagerii indiferent de varsta. Atat copii mai mici de 2 ani, cat si penoanele adulte si varstnicii se pot bucura de calatorii cu adevarat exceptionale daca aleg serviciile specialistilor de la www.europabus.ro.

Autocare EuropaBus de transport Germania – mai sigure, mai rapide, mai confortabile

Pentru a creste gradul de confort si siguranta al pasagerilor, operatorii societatii de transport EuropaBus au ales sa foloseasca doar cele mai noi si mai bine dotate autocare Pletl. Cu aceste masini cursele de transport Germania devin mai placute si mai sigure. Autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile si masute rabatabile astfel ca pasagerul isi poate modifica pozitia corporala in timpul calatoriei.

Din interior nu lipsesc sistemele audio-video, astfel ca pasagerii se pot delecta cu continut multimedia pe durata sejurului. Monitoarele LCD implementate sunt odihnitoare pentru ochi si ofera vizibilitate exceptionala din orice unghi. Geamurile autocarelor sunt create special pentru a impiedica lumina puternica sa patrunda in interior. Deci pasagerii se bucura de calatorii confortabile si pe timp de canicula.

Autocarele puse la dispozitie sunt prevazute cu grup sanitar, frigider si echipamente care permit servirea de bauturi calde (ceai, cafea, lapte) pe durata calatoriei.

Insotitoarele de bord si soferii experimentati sunt nelipsiti pe cursele de transport Germania, deci pasagerilor li se asculta si satisfac toate necesitatile. Organizarea buna este un detaliu important atat pentru confortul pasagerilor, de aceea intreaga calatorie este organizata pas cu pas de la inceput: plecare, pauze de repaus, mese, s.a.

EuropaBus, conditii de transport Romania-Germania

Compania Europa Bus are puncte de plecare catre Germania din principalele orase ale tarii – Arad, Bacau, Beclean, Bistrita, Brasov, Petrosani, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin Ramnicu, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Secuiesc, Timisoara, Bucuresti, Campina, Cluj Napoca, Deva, Fagaras, Hunedoara, Iasi, Medias, Onesti, Oradea, Valcea, Roman, Sebes, s.a. Ca si punctele de plecare si cele de destinatie sunt variate, autocarele companiei care au efectuat curse de transport Romania Germania, oprind in Aschaffenburg, Frankfurt, Freiburg, Freilassing, Giessen, Goppingen, Heidelberg, Heilbronn, Homburg, Kaiserslauteren, Nurnberg, Offenburg, Augsburg, Baden Baden, Buhl, Crailsheim, Deggendorf, Dortmund, Dusseldorf, Essen, Frankenthal, Ohringen, Passau, Pforzheim, Rastatt, Regensburg, dar si in Munich si in multe altele.

Pot accesa serviciile de transport ale EuropaBus toate persoanele majore, studentii si varstnicii. Copii pot insoti in calatorie adultii, indiferent de varsta. Pretul biletelor variaza in functie de orasul de plecare si punctul de destinatie. In costul biletului sunt incluse taxa pentru bagaje de cala, pot fi luate maximum 2 bagaje mari cu greutate totala de 70 Kg si o masa calda servita intr-un restaurant pe teritoriul Ungariei. Copiii pana la 2 ani pot calatori gratuit, iar copii cu varsta maxima de 12 ani au reducere de 50%. De oferte promotionale de pret se pot bucura pensionarii ce pot beneficia de discount de pana la 15%, precum si studentii. Compania nu asigura servicii de transport pentru animalele de companie.

Europa Bus asigura curse zilnice pe ruta Romania Germania si retur. Calatoriile sunt sigure, rapide, confortabile si bine organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo