Criteriul National

EuropaBus, servicii de transport Romania – Germania de inalta calitate

EuropaBus, servicii de transport Romania – Germania de inalta calitate
iulie 19
14:34 2017

EuropaBus este una dintre companiile din Romania cu vasta experienta in domeniul transportului de persoane. Cursele de transport persoane Germania efectuate sunt sigure si confortabile pentru toti pasagerii indiferent de varsta. Atat copii mai mici de 2 ani, cat si penoanele adulte si varstnicii se pot bucura de calatorii cu adevarat exceptionale daca aleg serviciile specialistilor de la www.europabus.ro.

Autocare EuropaBus de transport Germania – mai sigure, mai rapide, mai confortabile

Pentru a creste gradul de confort si siguranta al pasagerilor, operatorii societatii de transport EuropaBus au ales sa foloseasca doar cele mai noi si mai bine dotate autocare Pletl. Cu aceste masini cursele de transport Germania devin mai placute si mai sigure. Autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile si masute rabatabile astfel ca pasagerul isi poate modifica pozitia corporala in timpul calatoriei.

Din interior nu lipsesc sistemele audio-video, astfel ca pasagerii se pot delecta cu continut multimedia pe durata sejurului. Monitoarele LCD implementate sunt odihnitoare pentru ochi si ofera vizibilitate exceptionala din orice unghi. Geamurile autocarelor sunt create special pentru a impiedica lumina puternica sa patrunda in interior. Deci pasagerii se bucura de calatorii confortabile si pe timp de canicula.

Autocarele puse la dispozitie sunt prevazute cu grup sanitar, frigider si echipamente care permit servirea de bauturi calde (ceai, cafea, lapte) pe durata calatoriei.

Insotitoarele de bord si soferii experimentati sunt nelipsiti pe cursele de transport Germania, deci pasagerilor li se asculta si satisfac toate necesitatile. Organizarea buna este un detaliu important atat pentru confortul pasagerilor, de aceea intreaga calatorie este organizata pas cu pas de la inceput: plecare, pauze de repaus, mese, s.a.

EuropaBus, conditii de transport Romania-Germania

Compania Europa Bus are puncte de plecare catre Germania din principalele orase ale tarii – Arad, Bacau, Beclean, Bistrita, Brasov, Petrosani, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin Ramnicu, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Secuiesc, Timisoara, Bucuresti, Campina, Cluj Napoca, Deva, Fagaras, Hunedoara, Iasi, Medias, Onesti, Oradea, Valcea, Roman, Sebes, s.a. Ca si punctele de plecare si cele de destinatie sunt variate, autocarele companiei care au efectuat curse de transport Romania Germania, oprind in Aschaffenburg, Frankfurt, Freiburg, Freilassing, Giessen, Goppingen, Heidelberg, Heilbronn, Homburg, Kaiserslauteren, Nurnberg, Offenburg, Augsburg, Baden Baden, Buhl, Crailsheim, Deggendorf, Dortmund, Dusseldorf, Essen, Frankenthal, Ohringen, Passau, Pforzheim, Rastatt, Regensburg, dar si in Munich si in multe altele.

Pot accesa serviciile de transport ale EuropaBus toate persoanele majore, studentii si varstnicii. Copii pot insoti in calatorie adultii, indiferent de varsta. Pretul biletelor variaza in functie de orasul de plecare si punctul de destinatie. In costul biletului sunt incluse taxa pentru bagaje de cala, pot fi luate maximum 2 bagaje mari cu greutate totala de 70 Kg si o masa calda servita intr-un restaurant pe teritoriul Ungariei. Copiii pana la 2 ani pot calatori gratuit, iar copii cu varsta maxima de 12 ani au reducere de 50%. De oferte promotionale de pret se pot bucura pensionarii ce pot beneficia de discount de pana la 15%, precum si studentii. Compania nu asigura servicii de transport pentru animalele de companie.

Europa Bus asigura curse zilnice pe ruta Romania Germania si retur. Calatoriile sunt sigure, rapide, confortabile si bine organizate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo