Criteriul National

Evafunerare va ofera posibilitatea achizitionarii placutelor de fotoceramica la cele mai bune preturi

Evafunerare va ofera posibilitatea achizitionarii placutelor de fotoceramica la cele mai bune preturi
februarie 21
12:52 2020

Acesti profesionisti utilizeaza tehnologia de ultima generatie pentru imprimarea digitala a foliei care este apoi aplicata pe placuta ceramica.Procedeul folosit va asigura o claritate foarte buna a imaginii, fiind absolut identica cu cea a fotografiei.Vi se garanteaza mentinerea calitatii placutei timp chiar si zeci de ani. Se pot imprima fotografii alb-negru dar si color, in functie de cerintele clientilor.

Echipamentele profesionale si profesionalismul echipei sta la baza reusitei.Placutele fotoceramice au o foarte buna acuratete ceea ce atrage dupa sine admiratia si increderea tuturor clientilor.Folia speciala se printeaza cu mare grija apoi se introduce intr-un cuptor la temperaturi de pana la 1000 grade Celsius pentru a se obtine placuta ceramica durabila.

Aceasta este foarte rezista in timp chiar si la conditii meteo nefavorabile.Tehnologia utilizata nu permite placutelor sa se decoloreze nici in zilele toride cand razele soarelui incalzesc foarte tare. Convingeti-va ca ati facut alegerea corecta accesand site-ul online www.evafunerare.ro.

Acum aveti toate motivele pentru care sa colaborati cu echipa Evafunerare. Pentru o prelucrare profesionista a fotografiilor apelati cu incredere la ei. De-a lungul timpului de cand activeaza pe piata si-au castigat o vasta experienta in domeniu si pot raspunde in mod eficient cerintelor clientilor.

Fotoceramica-modele diverse

Acestia pot transforma rapid fotografiile alb negru in fotografii color pentru a le transpune apoi in folia ceramica. Pot schimba imbracamintea si fundalurile si pot aplica 2 sau chiar mai multe persoane pe aceeasi placuta.La cerere adauga epitafuri si flori pentru decor pentru ca sunt in masura sa se ridice la nivelul tuturor exigentelor impuse de clienti.Respecta cu rigurozitate termenele impuse si isi respecta promisiunile facute.

Dau dovada de maxima responsabilitate pentru ca stiu cat de important este ca produsul final sa fie intocmai cel asteptat de dumneavoastra.Beneficiati de discounturi atractive si bucurati-va de cele mai bune conditii de livrare. In cazul in care exista ceva nemultumiri cu privire la produsul final aveti certitudinea ca se reface comanda in mod gratuit. Obiectivul principal al acestei echipe este de a aduce multumire deplina tuturor clientilor.

Fotoceramica-rezistenta maxima

Echipa funerara detine o gama larga de echipamente necesare productiei de fotoceramica. Acesti specialisti pot onora comenzi oricat de mari intr-un timp relativ scurt. Va intampina cu o gama larga de tipuri si dimensiuni de placute, de unde puteti alege modelul dorit.

Placutele se prelucreaza si se retuseaza in conformitate depluba cu dorintele clientului. Se folosesc programe specifice de prelucrare grafica.Cu profesionalism si seriozitate reusesc sa duca la bun sfarsit chiar si proiectele cu un grad ridicat de complexitate.Ei reusuesc sa satisfacem dorintele atat de diverse ale clientilor realizand pe placuta ceramica modelul cerut.

Aveti garantia deplina ca va sunt furnizate materiale de calitate superioara la un pret corect. Imagile printate nu se vor deteriora in nici un fel si isi vor pastra claritatea chiar si peste ani si ani.  La cerere, fundalul poate fi schimbat cu un altul mai expresiv, ce va duce cu gandul la eternitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul