Criteriul National

EVENIMENT APARTE DE ZIUA DOBROGEI!

noiembrie 14
13:15 2015

20151112_165555

Oamenii aleși, cu talente și deschidere sufletească au capacitatea extraordinară de a fi vizibili și atunci când societatea nu e atât de focusată sau preocupată.Iar acest lucru este întotdeauna benefic în a se menționa deoarece caracterul social, educativ se formează încă de la primii ani din viață!

De aceea, redacția ziarului nostre, Criteriul Național a fost informată de prezența prilejuită ,cu ocazia sărbatoririi Zilei Dobrogei la un eveniment în care viitorul acestei țări -copii preșcolarii din grădinițele 2 și 29 au desfășurat cu mândrie activități educative în scopul familiarizării publicului și educării în spiritul și specificul local.

Astfel și-au încântat ochii cu frumusețile litoralului, plimbându-se pe plajă. De asemenea, fiind însoțiți ei au vizitat  Muzeul de Artă Populară din Constanța, acolo unde au admirat costume tradiționale, covoare și vase populare din zonăr, de o inestimabilă valoare. Reîntorși în gradiniță micuții au încântat ți surprins plăcut audiența deoarece au realizat o expoziție cu lucrări artistico-plastice dedicate zilei ținutului dobrogean și au servit preparate tradiționale.

20151113_104106

 

La final, au interpretat cu real succes o suită de dansuri populare dobrogene.

Pe parcursul întregii zile au fost monitorizați și îndrumați de către doamnele educatoare și consilierul de imagine Olaru Mihaela cărora le mulțumim pentru tot ceea ce realizează , deoarece pun suflet și pasiune, asemănându se proverbului românesc- „omul sfințește locul!”

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro