Criteriul National

EVENIMENT INTERNATIONAL! Un eveniment magnific a fost gazduit la Rin Grand Hotel din Bucuresti !

iulie 06
18:59 2015

 Un eveniment magnific a fost gazduit la Rin Grand Hotel din Bucuresti!

dance w 4Cupa Mondială de dans are peste 15.000 de copii din întreaga lume în vârstă de 4-25 care incearca să se califice in finala noastra, care are loc anual în altă locaţie. Locaţiile anterioare pentru Cupa Mondială de dans au inclus locatii precum Jersey (UK), Sardinia ( Italia), Paris (Franţa) cat şi Villach – (Austria).

Publicul s-a putut delecta pe intreaga perioada a evenimentului , achitand o taxa de participare ce s-a situat la valoarea de 17 euro.

Cupa Mondială de dans a fost deschisa pentru oricine care este acreditat sau participă la o scoala de dans si face dovada talentului si a muncii propriu-zise! De asemenea, ca si conditie obligatorie, oricine care nu putea sa justifice prezenta la o scoala particulara nu avea dreptul de a EVOLUA la aceasta etapa a Cupei Mondiale .
Standardul este unul cat se poate de ridicat şi încurajeaza dansurile de grup, astfel încât pot participa cat mai multi copii, neexistand o limita de varsta.
Romania a organizat in sala Bucuresti din hotelul Rin Grand situat pe Soseaua Vitan, langa rezervatia naturala Vacaresti un eveniment international, de tinuta!

Romanian team teens England team  teens dance w 18

Astfel,in perioada 29 iunie -4 iulie 2015,Campionatul mondial de dance, la care au participat numai putin de 40 de tari, totalizand un numar de 800 de participanti. Romania a fost prezenta cu cele mai importante scoli de dans private.

Totodata performanta a fost una notabila, deoarece ei  au reusit sa smulga mai titratelor englezoaice numai putin de 3 medalii.

Juriul a fost compus din nume sonore ale acestei discipline, fiind alcatuit din toate ramurile si probele gazduite de aceasta competitie.
– Echipa nationala a Regatului Unit al Marei Britanii a dominat competitia la toate cele patru probe. Nici macar Germania, castigatoare en-titre din ultimii 3 ani nu a reusit sa se opuna fortei devastatoare a englezoaicelor.

In echipa acestora s-au aflat si renumitele scoli de dance irlandez, care s-au impus clar la categoria dansuri traditionale si floclorice. Irlandezele au aratat maiestrie impecabila la partea de executie tehnica si talent.

Echipei noastre de colaboratori si redactori ai ziarului Criteriul National  i s-a permis prezenta in seara galei, interzicandu-i-se la inceput sa fotografieze.

Odata cu relationarea bazata pe o comunicare buna dintre echipa de stiri si organizatorii britanici, intr-un final s-a primit si permisiunea fotografierii a ceea ce a mai ramas din magnificul spectacol.

Reamintim amanuntul esential referitor la aspectul ce viza fotografiile ce sunt postate pe website-ul concursului. Acestea erau de rezolutie mica si branduite, astfel incat nu puteau fi refolosite.

Gratie maiestriei si experientei sefului echipei-domnul Hintergraber Daniel (viitor redactor) secondat de domnul colaborator oficial Fulea Dumitru Gabriel s-au putut totusi lua cateva imagini concludente pentru a va putea reda cat mai bine din atmosfera incendiara de la gala mondiala a dansului.

Romania a fost gazda acestui mare eveniment la care englezii au ajutat si ei cum au putut organizarea evenimentului romanilor . Acestora nu le-a mai ramas practic decat sa fie prezenti pe scena , singurul impediment fiind acela de a „fi mediati” de catre o translatoare mediocra.

Ca si concluzii, fara a deveni patimasi sau „orbi”,acest mare eveniment s-a organizat in Romania fara stirea presei din motive bine intemeiate.Totusi, in aceste conditii, avand exclusivitatea cat si colaborarea cu organizarea ce s-a dovedit a fi una impecabila a determinat faptul ca si colaboratorii romani bine sa fie platiti si sa isi faca treaba exemplar
Reamintesc faptul ca aceasta stire nu putea aparea, deoarece echipa ziarului Criteriul National prin acesti doi reprezentanti de la Bucuresti a descoperit evenimentul pur si simplu intamplator ,de-abia cu o zi inaintea galei de sambata 4 iulie – Ziua Internationala a S.U.A !

De asemenea,echipa noastra specializata in asemenea stiri, cu siguranta va fi prezenta  LA URMATORUL EVENIMENT ce se va organiza pe binecunoscuta insula britanica Jersey, situata in sudul canalului Manecii din apropierea coastei franceze ,ocazie cu care speram din tot sufletul ca vom primi o mapa de presa cu toate informatiile necesare relatarii marelui eveniment mondial al acestei indragite discipline- dansul.

Totodata reiteram ideea conform careia redactia ziarului nostru va fi prezenta  si va sustine mereu, fiind alaturi de echipa nationala a Romaniei.

Surse foto: colaboratorii nostrii ai ziarului Criteriul National : Domnul Hintergraber Daniel si Domnul Fulea Dumitru-Gabriel, https://www.facebook.com/danceworldcup

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo