Criteriul National

EVENIMENT INTERNATIONAL! Un eveniment magnific a fost gazduit la Rin Grand Hotel din Bucuresti !

iulie 06
18:59 2015

 Un eveniment magnific a fost gazduit la Rin Grand Hotel din Bucuresti!

dance w 4Cupa Mondială de dans are peste 15.000 de copii din întreaga lume în vârstă de 4-25 care incearca să se califice in finala noastra, care are loc anual în altă locaţie. Locaţiile anterioare pentru Cupa Mondială de dans au inclus locatii precum Jersey (UK), Sardinia ( Italia), Paris (Franţa) cat şi Villach – (Austria).

Publicul s-a putut delecta pe intreaga perioada a evenimentului , achitand o taxa de participare ce s-a situat la valoarea de 17 euro.

Cupa Mondială de dans a fost deschisa pentru oricine care este acreditat sau participă la o scoala de dans si face dovada talentului si a muncii propriu-zise! De asemenea, ca si conditie obligatorie, oricine care nu putea sa justifice prezenta la o scoala particulara nu avea dreptul de a EVOLUA la aceasta etapa a Cupei Mondiale .
Standardul este unul cat se poate de ridicat şi încurajeaza dansurile de grup, astfel încât pot participa cat mai multi copii, neexistand o limita de varsta.
Romania a organizat in sala Bucuresti din hotelul Rin Grand situat pe Soseaua Vitan, langa rezervatia naturala Vacaresti un eveniment international, de tinuta!

Romanian team teens England team  teens dance w 18

Astfel,in perioada 29 iunie -4 iulie 2015,Campionatul mondial de dance, la care au participat numai putin de 40 de tari, totalizand un numar de 800 de participanti. Romania a fost prezenta cu cele mai importante scoli de dans private.

Totodata performanta a fost una notabila, deoarece ei  au reusit sa smulga mai titratelor englezoaice numai putin de 3 medalii.

Juriul a fost compus din nume sonore ale acestei discipline, fiind alcatuit din toate ramurile si probele gazduite de aceasta competitie.
– Echipa nationala a Regatului Unit al Marei Britanii a dominat competitia la toate cele patru probe. Nici macar Germania, castigatoare en-titre din ultimii 3 ani nu a reusit sa se opuna fortei devastatoare a englezoaicelor.

In echipa acestora s-au aflat si renumitele scoli de dance irlandez, care s-au impus clar la categoria dansuri traditionale si floclorice. Irlandezele au aratat maiestrie impecabila la partea de executie tehnica si talent.

Echipei noastre de colaboratori si redactori ai ziarului Criteriul National  i s-a permis prezenta in seara galei, interzicandu-i-se la inceput sa fotografieze.

Odata cu relationarea bazata pe o comunicare buna dintre echipa de stiri si organizatorii britanici, intr-un final s-a primit si permisiunea fotografierii a ceea ce a mai ramas din magnificul spectacol.

Reamintim amanuntul esential referitor la aspectul ce viza fotografiile ce sunt postate pe website-ul concursului. Acestea erau de rezolutie mica si branduite, astfel incat nu puteau fi refolosite.

Gratie maiestriei si experientei sefului echipei-domnul Hintergraber Daniel (viitor redactor) secondat de domnul colaborator oficial Fulea Dumitru Gabriel s-au putut totusi lua cateva imagini concludente pentru a va putea reda cat mai bine din atmosfera incendiara de la gala mondiala a dansului.

Romania a fost gazda acestui mare eveniment la care englezii au ajutat si ei cum au putut organizarea evenimentului romanilor . Acestora nu le-a mai ramas practic decat sa fie prezenti pe scena , singurul impediment fiind acela de a „fi mediati” de catre o translatoare mediocra.

Ca si concluzii, fara a deveni patimasi sau „orbi”,acest mare eveniment s-a organizat in Romania fara stirea presei din motive bine intemeiate.Totusi, in aceste conditii, avand exclusivitatea cat si colaborarea cu organizarea ce s-a dovedit a fi una impecabila a determinat faptul ca si colaboratorii romani bine sa fie platiti si sa isi faca treaba exemplar
Reamintesc faptul ca aceasta stire nu putea aparea, deoarece echipa ziarului Criteriul National prin acesti doi reprezentanti de la Bucuresti a descoperit evenimentul pur si simplu intamplator ,de-abia cu o zi inaintea galei de sambata 4 iulie – Ziua Internationala a S.U.A !

De asemenea,echipa noastra specializata in asemenea stiri, cu siguranta va fi prezenta  LA URMATORUL EVENIMENT ce se va organiza pe binecunoscuta insula britanica Jersey, situata in sudul canalului Manecii din apropierea coastei franceze ,ocazie cu care speram din tot sufletul ca vom primi o mapa de presa cu toate informatiile necesare relatarii marelui eveniment mondial al acestei indragite discipline- dansul.

Totodata reiteram ideea conform careia redactia ziarului nostru va fi prezenta  si va sustine mereu, fiind alaturi de echipa nationala a Romaniei.

Surse foto: colaboratorii nostrii ai ziarului Criteriul National : Domnul Hintergraber Daniel si Domnul Fulea Dumitru-Gabriel, https://www.facebook.com/danceworldcup

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro