Criteriul National

EVENIMENT NATIONAL DE PROTEJARE A INTEGRITATII,VALORILOR, TRADITIILOR SI BOGATIILOR ROMANIEI !

iulie 08
23:42 2015

Manifest pentru evenimentul national de protejare a integritatii,traditiilor,bogatiilor si geniilor din România !

Mai suntem… inca, de a ne considera români de valoare care stiu ca nu este inca totul pierdut,restul este cancan…

                                 Impreuna suntem o forta !

 

steag-romania

România este tara in care am crescut si am fost educat,copil mic fiind am mers descult si am baut apa din izvor si nici o boala parca nu ma rapunea…

Acum dupa 26 de ani dupa instalarea democratiei constat ca nimic nu mai este la fel,am ajuns o turma de oi fara ciobanasi intr-o campie intinsa plina de lupi care in curand o sa ne cumpere si iarba verde din ogoare pentru ca lacomia si disperarea unora de a strange averi incomensurabile parca nu se mai termina…

Politicienii din ziua de azi parca sunt niste marionete dirijate din umbra de niste maestri papusari, de-a dreptul diabolici care se pare ca nu si doresc evolutia tarii ci dimpotriva distrugerea si adormirea populatiei prin diverse jocuri ieftine ce ne sunt vandute la televizor ! Calitatea neamului a decazut din simplul motiv ca liderii nostrii sunt de cea mai joasa speta permitandu si sa ne faca mamele…” curve ” si copii ” bagabonti „…

„Tiganii au ajuns toti romani” din cauza proastei integrari in societatea romaneasca,valorile fug din tara si ne mai miram de ce Europa ne arata intodeauna cu degetul …

Am decazut tare mult si in continuare dam impresia ca nu ne trezim din manipularea ieftina orchestrata de clasa politica si de catre televiziunile care ne arata doar incultii si agramatii care ne fac imaginea tarii…dezolanta, saraca….

Români iubiti,va rog sa intelegeti ca noi suntem incontestabil cei mai mari inventatori ai lumii,noi iubim cu patos,noi suntem politicosi si stim sa ne descurcam in orice situatie…oare de ce nu ne unim ca alta data ?

Istoria a dovedit ca impreuna suntem o forta si vointa poporului decide intodeauna ,acum pentru dragostea de tara ce o port am creat un eveniment national.

In fiecare an pe 22 august românii de pretutindeni isi spun oful, protejeaza bogatiile tarii,traditiile si marile genii in fata GUVERNULUI!

De aceea, la km 0, in Bucuresti, in acele locuri in care tinerii si-au jertfit vietile la Revolutie, pentru un ideal suprem-LIBERTATEA, vom tine un moment de reculegere, timp de o ora pentru politicienii ce fura si ne distrug tara! Si, aveti habar de ce? Deoarece…ei or sa moara si impreuna vom reusi sa ridicam tara din mocirla in care au adus-o…Vrem o economie reala sustinuta de statul roman nu din imprumuturi externe….

Sa nu uitati ca acesta este anul in care, voi instaura o traditie  de-acum si pentru totdeauna, in acest scop de a ne trezi, de a constientiza! Nuuitati dragi români ca,  atata timp cat voi trai o sa organizez asemenea evenimente fara vreun interes, fara sa am vreo pretentie ci totul pun in slujba neamului, valorilor, si credintei celor ce se considera români!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea izbanda si tare as vrea sa traiesc clipa in care vom fi cu adevarat „români in tara noastra!”

 Fruntea sus natiune!

Cleps Bruno Nicolae – PATRIOT

https://www.facebook.com/cleps.bruno

Sursa foto : radioresita.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul