Criteriul National

EVENIMENT NATIONAL DE PROTEJARE A INTEGRITATII,VALORILOR, TRADITIILOR SI BOGATIILOR ROMANIEI !

iulie 08
23:42 2015

Manifest pentru evenimentul national de protejare a integritatii,traditiilor,bogatiilor si geniilor din România !

Mai suntem… inca, de a ne considera români de valoare care stiu ca nu este inca totul pierdut,restul este cancan…

                                 Impreuna suntem o forta !

 

steag-romania

România este tara in care am crescut si am fost educat,copil mic fiind am mers descult si am baut apa din izvor si nici o boala parca nu ma rapunea…

Acum dupa 26 de ani dupa instalarea democratiei constat ca nimic nu mai este la fel,am ajuns o turma de oi fara ciobanasi intr-o campie intinsa plina de lupi care in curand o sa ne cumpere si iarba verde din ogoare pentru ca lacomia si disperarea unora de a strange averi incomensurabile parca nu se mai termina…

Politicienii din ziua de azi parca sunt niste marionete dirijate din umbra de niste maestri papusari, de-a dreptul diabolici care se pare ca nu si doresc evolutia tarii ci dimpotriva distrugerea si adormirea populatiei prin diverse jocuri ieftine ce ne sunt vandute la televizor ! Calitatea neamului a decazut din simplul motiv ca liderii nostrii sunt de cea mai joasa speta permitandu si sa ne faca mamele…” curve ” si copii ” bagabonti „…

„Tiganii au ajuns toti romani” din cauza proastei integrari in societatea romaneasca,valorile fug din tara si ne mai miram de ce Europa ne arata intodeauna cu degetul …

Am decazut tare mult si in continuare dam impresia ca nu ne trezim din manipularea ieftina orchestrata de clasa politica si de catre televiziunile care ne arata doar incultii si agramatii care ne fac imaginea tarii…dezolanta, saraca….

Români iubiti,va rog sa intelegeti ca noi suntem incontestabil cei mai mari inventatori ai lumii,noi iubim cu patos,noi suntem politicosi si stim sa ne descurcam in orice situatie…oare de ce nu ne unim ca alta data ?

Istoria a dovedit ca impreuna suntem o forta si vointa poporului decide intodeauna ,acum pentru dragostea de tara ce o port am creat un eveniment national.

In fiecare an pe 22 august românii de pretutindeni isi spun oful, protejeaza bogatiile tarii,traditiile si marile genii in fata GUVERNULUI!

De aceea, la km 0, in Bucuresti, in acele locuri in care tinerii si-au jertfit vietile la Revolutie, pentru un ideal suprem-LIBERTATEA, vom tine un moment de reculegere, timp de o ora pentru politicienii ce fura si ne distrug tara! Si, aveti habar de ce? Deoarece…ei or sa moara si impreuna vom reusi sa ridicam tara din mocirla in care au adus-o…Vrem o economie reala sustinuta de statul roman nu din imprumuturi externe….

Sa nu uitati ca acesta este anul in care, voi instaura o traditie  de-acum si pentru totdeauna, in acest scop de a ne trezi, de a constientiza! Nuuitati dragi români ca,  atata timp cat voi trai o sa organizez asemenea evenimente fara vreun interes, fara sa am vreo pretentie ci totul pun in slujba neamului, valorilor, si credintei celor ce se considera români!

Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea izbanda si tare as vrea sa traiesc clipa in care vom fi cu adevarat „români in tara noastra!”

 Fruntea sus natiune!

Cleps Bruno Nicolae – PATRIOT

https://www.facebook.com/cleps.bruno

Sursa foto : radioresita.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo