Criteriul National

EVENIMENT! Prestatie de exceptie a trupei Iris la Seawolves Bike Fest!

iunie 14
14:44 2015

 

  Timp de trei zile, în Camping S, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, s-a desfășurat Seawolves Bike Fest 2015, eveniment în cadrul căruia iubitorii muzicii rock, folk și nu numai s-au distrat la maxim.

Criteriul 5Vineri, în prima zi a spectacolului, constănțenii și alți iubitori ai genului din țară au sosit și s-au instalat în camping. Mulți dintre ei și-au montat corturile și au început distracției. Spre seară, organizatorii festivalului au dat startul la spectacol.

Pe scena amplasată special pentru acest eveniment au urcat formații care au animat atmosfera, iar vizitatorii s-au încins la voie bună.Capul de afis al primei seri Seawolves Bike Fest -a fost formatia FOREVERMORE din Bucuresti – formatie tribut legendarei trupe WHITESNAKE.

In afara acestor ingrediente ce au asigurat climatul propice relaxarii, din punct de vedere logistic si culinar organizatorii s-au prezentat la inaltime!

Micii au început să sfârâie pe grătare, berea să curgă în pahare, iar muzica vuia în difuzoare, toate acestea fiind ingredientele ideale pentru o seară perfectă de vacanță.

Mai mult decat atat, comunitatea de motocicliștii au ambalat motoarele, iar pasionații au putut admira de aproape bijuteriile pe două roți parcate în camping.

Criteriul 3

Aseară, pe scenă au urcat Cristi Minculescu și trupa Iris ce au avut o prestatie electrizanta atat la proporiu cat si la figurat!

IrisPrestatia „de zile mari” a ridicat la propriu pe toti cei prezenti la acest eveniment ce au cantat si au interactionat cu artistii intr-un spectacol plin de lumina, culoare si suflet!

 

Criteriul 2

 

Pot sa vă mai spun ca distracția va continua și la noapte cu un alt eveniment ce se anunta memorabil.

Surse foto: DFM.productions, fotograf si colaborator oficial al acestui ziar

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu