Criteriul National

EVENIMENT! Prestatie de exceptie a trupei Iris la Seawolves Bike Fest!

iunie 14
14:44 2015

 

  Timp de trei zile, în Camping S, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, s-a desfășurat Seawolves Bike Fest 2015, eveniment în cadrul căruia iubitorii muzicii rock, folk și nu numai s-au distrat la maxim.

Criteriul 5Vineri, în prima zi a spectacolului, constănțenii și alți iubitori ai genului din țară au sosit și s-au instalat în camping. Mulți dintre ei și-au montat corturile și au început distracției. Spre seară, organizatorii festivalului au dat startul la spectacol.

Pe scena amplasată special pentru acest eveniment au urcat formații care au animat atmosfera, iar vizitatorii s-au încins la voie bună.Capul de afis al primei seri Seawolves Bike Fest -a fost formatia FOREVERMORE din Bucuresti – formatie tribut legendarei trupe WHITESNAKE.

In afara acestor ingrediente ce au asigurat climatul propice relaxarii, din punct de vedere logistic si culinar organizatorii s-au prezentat la inaltime!

Micii au început să sfârâie pe grătare, berea să curgă în pahare, iar muzica vuia în difuzoare, toate acestea fiind ingredientele ideale pentru o seară perfectă de vacanță.

Mai mult decat atat, comunitatea de motocicliștii au ambalat motoarele, iar pasionații au putut admira de aproape bijuteriile pe două roți parcate în camping.

Criteriul 3

Aseară, pe scenă au urcat Cristi Minculescu și trupa Iris ce au avut o prestatie electrizanta atat la proporiu cat si la figurat!

IrisPrestatia „de zile mari” a ridicat la propriu pe toti cei prezenti la acest eveniment ce au cantat si au interactionat cu artistii intr-un spectacol plin de lumina, culoare si suflet!

 

Criteriul 2

 

Pot sa vă mai spun ca distracția va continua și la noapte cu un alt eveniment ce se anunta memorabil.

Surse foto: DFM.productions, fotograf si colaborator oficial al acestui ziar

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro