Criteriul National

EVENIMENT! Prestatie de exceptie a trupei Iris la Seawolves Bike Fest!

iunie 14
14:44 2015

 

  Timp de trei zile, în Camping S, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, s-a desfășurat Seawolves Bike Fest 2015, eveniment în cadrul căruia iubitorii muzicii rock, folk și nu numai s-au distrat la maxim.

Criteriul 5Vineri, în prima zi a spectacolului, constănțenii și alți iubitori ai genului din țară au sosit și s-au instalat în camping. Mulți dintre ei și-au montat corturile și au început distracției. Spre seară, organizatorii festivalului au dat startul la spectacol.

Pe scena amplasată special pentru acest eveniment au urcat formații care au animat atmosfera, iar vizitatorii s-au încins la voie bună.Capul de afis al primei seri Seawolves Bike Fest -a fost formatia FOREVERMORE din Bucuresti – formatie tribut legendarei trupe WHITESNAKE.

In afara acestor ingrediente ce au asigurat climatul propice relaxarii, din punct de vedere logistic si culinar organizatorii s-au prezentat la inaltime!

Micii au început să sfârâie pe grătare, berea să curgă în pahare, iar muzica vuia în difuzoare, toate acestea fiind ingredientele ideale pentru o seară perfectă de vacanță.

Mai mult decat atat, comunitatea de motocicliștii au ambalat motoarele, iar pasionații au putut admira de aproape bijuteriile pe două roți parcate în camping.

Criteriul 3

Aseară, pe scenă au urcat Cristi Minculescu și trupa Iris ce au avut o prestatie electrizanta atat la proporiu cat si la figurat!

IrisPrestatia „de zile mari” a ridicat la propriu pe toti cei prezenti la acest eveniment ce au cantat si au interactionat cu artistii intr-un spectacol plin de lumina, culoare si suflet!

 

Criteriul 2

 

Pot sa vă mai spun ca distracția va continua și la noapte cu un alt eveniment ce se anunta memorabil.

Surse foto: DFM.productions, fotograf si colaborator oficial al acestui ziar

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul