Criteriul National

EVENIMENT! Prestatie de exceptie a trupei Iris la Seawolves Bike Fest!

iunie 14
14:44 2015

 

  Timp de trei zile, în Camping S, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, s-a desfășurat Seawolves Bike Fest 2015, eveniment în cadrul căruia iubitorii muzicii rock, folk și nu numai s-au distrat la maxim.

Criteriul 5Vineri, în prima zi a spectacolului, constănțenii și alți iubitori ai genului din țară au sosit și s-au instalat în camping. Mulți dintre ei și-au montat corturile și au început distracției. Spre seară, organizatorii festivalului au dat startul la spectacol.

Pe scena amplasată special pentru acest eveniment au urcat formații care au animat atmosfera, iar vizitatorii s-au încins la voie bună.Capul de afis al primei seri Seawolves Bike Fest -a fost formatia FOREVERMORE din Bucuresti – formatie tribut legendarei trupe WHITESNAKE.

In afara acestor ingrediente ce au asigurat climatul propice relaxarii, din punct de vedere logistic si culinar organizatorii s-au prezentat la inaltime!

Micii au început să sfârâie pe grătare, berea să curgă în pahare, iar muzica vuia în difuzoare, toate acestea fiind ingredientele ideale pentru o seară perfectă de vacanță.

Mai mult decat atat, comunitatea de motocicliștii au ambalat motoarele, iar pasionații au putut admira de aproape bijuteriile pe două roți parcate în camping.

Criteriul 3

Aseară, pe scenă au urcat Cristi Minculescu și trupa Iris ce au avut o prestatie electrizanta atat la proporiu cat si la figurat!

IrisPrestatia „de zile mari” a ridicat la propriu pe toti cei prezenti la acest eveniment ce au cantat si au interactionat cu artistii intr-un spectacol plin de lumina, culoare si suflet!

 

Criteriul 2

 

Pot sa vă mai spun ca distracția va continua și la noapte cu un alt eveniment ce se anunta memorabil.

Surse foto: DFM.productions, fotograf si colaborator oficial al acestui ziar

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo