Criteriul National

Evenimente nedorite cauzate de vremea capricioasa in Constanta

aprilie 07
12:27 2015

 

copaci cazuti

Mai mulţi copaci au căzut la pământ în municipiul Constanţa din cauza vântului puternic, fiind avariate autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, vântul a doborât marţi un copac peste o maşină parcată pe stradă, după ce în noaptea de luni spre marţi alţi doi pomi au căzut peste două maşini parcate, informează Agerpres.

Ca urmare a precipitaţiilor şi a vântului care suflă în rafale cu viteze ce depăşesc 60 de kilometri pe oră, Regia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa a anunţat activarea comandamentului de urgenţă în perioada 6 aprilie, ora 15,00 – 7 aprilie, ora 20,00, echipele de intervenţie, dotate cu utilajele necesare, fiind pregătite să acţioneze în cazul avarierii sistemelor operate de regie.

Iar ca şi cum aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, traficul rutier a fost restricţionat la ieşirea din localitatea Ovidiu spre Constanţa. Un mal de pământ s-a surpat pe parta carosabilă ceea ce i-a făcut pe agenţii de circulaţie să ia o asemenea decizie.

Pentru a face faţă intervenţiilor, cei de la ISU Dobrogea au fost nevoiţi să suplimenteze numărul echipajelor. Pe teren, în acest moment, sunt aproximativ 20 de subofiţeri şi 5 autospeciale.

 

Sursa foto : www.ziare.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro