Criteriul National

Evoluţia unui (fals) scenariu sumbru rusesc dă fiori tuturor…

Evoluţia unui (fals) scenariu sumbru rusesc dă fiori tuturor…
februarie 19
09:30 2016
armata
 Se pare că există o fină manipulare în a sugera că Rusia ar putea avea intenția de a ataca România cu armata.
Ce folos ar avea Rusia din asta? Din principiu,rușii nu trimit armată nici la separatiștii pro-ruși din estul Ucrainei, ruso-foni, de ce s-ar băga în România cu armata?
Ok…, cu toate că nu e benefic, ce ar fi să acceptăm acest negru scenariu, fără să reacţioneze nimeni?
Dar totuşi, în cazul în care tocmai rușii cuceresc România cu tancurile, la ce le folosește asta? Are putere Rusia ca să controleze economia României, după ce ar învinge armat, pentru ca românii (cu spirit latin) să lucreze ca niște sclavi pentru interesul rușilor?
soldat
Acuma a venit rândul la SUA să facă același lucru, să se folosească de români pentru interesul lor, pentru a pune mâna pe resursele subsolului din Rusia, sau măcar să își mărească sfera de influență cât mai spre est. Dau un exemplu de manipulare.
Evreul George Friedman venit din SUA, interviul la Pro TV în România, citez: George Friedman: “pentru România, întrebarea esențială e: poate crea o relație eficientă cu Statele Unite? Va avea SUA interesul de a apăra siguranța națională a României?” “Trebuie să vă pregătiți pentru ce e mai rău, fiindcă în zona asta, de obicei, ce e mai rău se și întâmplă. Deci trebuie să întăriți forța armată, nu ca să-i învingeți pe ruși, ci cât să puteți rezista până la venirea americanilor.Iar pe final, vreau să vă arăt cum anume Rusia trimite înca o nava Zeeny Dol ,echipată cu rachete de croazieră spre Siria…
Dovada aici   http://russia-insider.com/en/turkey-confirms-military-strikes-against-assad-russia-looks-seal-syrian-turkish-border-force/ri12830
Nava ruseasca

Faţă de ameninţările cu invazia făcute asupra Siriei, Rusia a declarat următoarele:

  1. Dacă trupele terestre ale oricărei naţiuni vor intra în Siria fara permisiunea guvernului legitim, asta înseamnă declaraţie de război
  2. Americanii şi aliaţii lor trebuie să se intrebe daca ceea ce vor e „război permanent”?

Dacă Arabia Saudită şi Turcia îşi închipuie că vor putea „cu o armata numeroasă” să cucerească Siria! Ar cam trebui să ia în considerare faptul că şi Rusia dispune şi va folosi armele nucleare pentru a-i neutraliza !

Prim Ministrul Dmitry Medvedev  a reiterat  acu două zile faptul că „orice operaţiune terestră straină în Siria înseamnă război total „, iar la declaraţiile secretarului de stat John Kerry că „dacă negocierile de pace eşuează vor fi trimise şi mai multe trupe acolo” , deoarece ” poate să aducă trupe terestre şi să poarte război cât doreşte, dar să nu se gândească că sperie pe cineva”.

În condiţiile în care „Iranul va apara spatiul aerian al Siriei, daca Damascul va cere asta” a declarat Brigadier General Farzad Esmaili, comandantul   Khatam al-Anbiya Air Defense Base al Iranului.

baterie

Iar în Europa,este un blocaj total în schimbul de mărfuri pe cale terestră între UE si Rusia.Mai precis,  Polonia şi Ucraina au blocat toate cargourile dinspre Rusia!

Dovada o vizionaţi aici:
https://www.youtube.com/watch?v=NQtqnQZyDMI

Duminică, 12 camionete inarmate si cca. 100 de militari/mercenari au trecut ilegal granita dinspre Turcia intrand in Siria, anunta agentia siriana SANA

MAE Sirian a  trimis o cerere la Secretarul General al ONU și Consiliului de Securitate al ONU, făcând apel la acțiunile „scandaloase”  ale Turciei ,  Damascul numind  atacurile militare turcesti în Siria „o încălcare flagrantă” a suveranitătii Siriei, principiilor ONU si rezolutiilor Consiliului de Securitate privind combaterea terorismului.

Dovada aici   https://tvrain.ru/articles/damask-403651/

Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor!

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Sursa foto  google.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo