Criteriul National

Evoluţia unui (fals) scenariu sumbru rusesc dă fiori tuturor…

Evoluţia unui (fals) scenariu sumbru rusesc dă fiori tuturor…
februarie 19
09:30 2016
armata
 Se pare că există o fină manipulare în a sugera că Rusia ar putea avea intenția de a ataca România cu armata.
Ce folos ar avea Rusia din asta? Din principiu,rușii nu trimit armată nici la separatiștii pro-ruși din estul Ucrainei, ruso-foni, de ce s-ar băga în România cu armata?
Ok…, cu toate că nu e benefic, ce ar fi să acceptăm acest negru scenariu, fără să reacţioneze nimeni?
Dar totuşi, în cazul în care tocmai rușii cuceresc România cu tancurile, la ce le folosește asta? Are putere Rusia ca să controleze economia României, după ce ar învinge armat, pentru ca românii (cu spirit latin) să lucreze ca niște sclavi pentru interesul rușilor?
soldat
Acuma a venit rândul la SUA să facă același lucru, să se folosească de români pentru interesul lor, pentru a pune mâna pe resursele subsolului din Rusia, sau măcar să își mărească sfera de influență cât mai spre est. Dau un exemplu de manipulare.
Evreul George Friedman venit din SUA, interviul la Pro TV în România, citez: George Friedman: “pentru România, întrebarea esențială e: poate crea o relație eficientă cu Statele Unite? Va avea SUA interesul de a apăra siguranța națională a României?” “Trebuie să vă pregătiți pentru ce e mai rău, fiindcă în zona asta, de obicei, ce e mai rău se și întâmplă. Deci trebuie să întăriți forța armată, nu ca să-i învingeți pe ruși, ci cât să puteți rezista până la venirea americanilor.Iar pe final, vreau să vă arăt cum anume Rusia trimite înca o nava Zeeny Dol ,echipată cu rachete de croazieră spre Siria…
Dovada aici   http://russia-insider.com/en/turkey-confirms-military-strikes-against-assad-russia-looks-seal-syrian-turkish-border-force/ri12830
Nava ruseasca

Faţă de ameninţările cu invazia făcute asupra Siriei, Rusia a declarat următoarele:

  1. Dacă trupele terestre ale oricărei naţiuni vor intra în Siria fara permisiunea guvernului legitim, asta înseamnă declaraţie de război
  2. Americanii şi aliaţii lor trebuie să se intrebe daca ceea ce vor e „război permanent”?

Dacă Arabia Saudită şi Turcia îşi închipuie că vor putea „cu o armata numeroasă” să cucerească Siria! Ar cam trebui să ia în considerare faptul că şi Rusia dispune şi va folosi armele nucleare pentru a-i neutraliza !

Prim Ministrul Dmitry Medvedev  a reiterat  acu două zile faptul că „orice operaţiune terestră straină în Siria înseamnă război total „, iar la declaraţiile secretarului de stat John Kerry că „dacă negocierile de pace eşuează vor fi trimise şi mai multe trupe acolo” , deoarece ” poate să aducă trupe terestre şi să poarte război cât doreşte, dar să nu se gândească că sperie pe cineva”.

În condiţiile în care „Iranul va apara spatiul aerian al Siriei, daca Damascul va cere asta” a declarat Brigadier General Farzad Esmaili, comandantul   Khatam al-Anbiya Air Defense Base al Iranului.

baterie

Iar în Europa,este un blocaj total în schimbul de mărfuri pe cale terestră între UE si Rusia.Mai precis,  Polonia şi Ucraina au blocat toate cargourile dinspre Rusia!

Dovada o vizionaţi aici:
https://www.youtube.com/watch?v=NQtqnQZyDMI

Duminică, 12 camionete inarmate si cca. 100 de militari/mercenari au trecut ilegal granita dinspre Turcia intrand in Siria, anunta agentia siriana SANA

MAE Sirian a  trimis o cerere la Secretarul General al ONU și Consiliului de Securitate al ONU, făcând apel la acțiunile „scandaloase”  ale Turciei ,  Damascul numind  atacurile militare turcesti în Siria „o încălcare flagrantă” a suveranitătii Siriei, principiilor ONU si rezolutiilor Consiliului de Securitate privind combaterea terorismului.

Dovada aici   https://tvrain.ru/articles/damask-403651/

Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor!

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Sursa foto  google.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo