Criteriul National

EXCELENT! România U 21 rămâne în cursa pentru Euro 2017 !

EXCELENT! România U 21 rămâne în cursa pentru Euro 2017 !
martie 30
08:01 2016

Tineretul lui Cristi Dulca a învins Ţara Galilor cu scorul de 2 la 1 şi a urcat pe loc de baraj în preliminariile pentru Euro 2017. Hodorogea şi Ioniţă au marcat golurile tricolorilor.

FOTBAL - AMICAL - JUNIORI - ROMANIA - AUSTRIA

Naţionala sub 21 de ani a obţinut o victorie importantă în cursa pentru calificarea la Euro 2017. La Mediaş, cu Ţara Galilor, Hodorogea a ratat prima ocazie de gol. Fundaşul Viitorului s-a revanşat apoi şi a marcat din centrarea lui Bumba.

Nu mă așteptam să-i iau fața adversarului acolo, sunt fericit și trebuie să muncesc mai mult de acum încolo”, a declarat după meci Robert Hodorogea, FC Viitorul.

Neînvinşi în grupă, galezii au primit penalty cu două minute înainte de pauză. Cojocaru a apărat în faţa lui Harrison. După pauză, Alex Ioniţă a dublat avantajul României. A urmat apoi seria de ratări a lui Bumba.

În minutele suplimentare, Ţara Galilor a marcat prin Charles, după gafa lui Cojocaru.

Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am întâlnit una din echipele favorite să câștige acum grupa alături de Danemarca. Este o echipă care pune probleme și pe atac și în apărare, dar am știut să contracarăm, să jucăm mai matur”, a declarat Cristi Dulca, selecţioner România U21.

În septembrie, România joacă acasă cu Luxemburg şi în deplasare cu Danemarca, liderul grupei.

După această victorie, echipa sub 21 de ani a României a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul doi în grupa de calificare la Campionatul Europeand din 2017, la trei puncte în spatele liderului Danemarca. Ţara Galilor a rămas pe locul trei, cu 12 puncte. Turneul final pentru echipele de tineret din 2017 se va desfăşura în Polonia.

 

Sursa foto : http://www.prosport.ro/

 

Redacția ziarului Criteriul Național 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo