Criteriul National

EXCENTRICITATE! Ministrul Sănătăţii a declarat despre Colectiv că „mimeni niciunde în lume nu e pregătit pentru o asemenea situaţie!”

EXCENTRICITATE! Ministrul Sănătăţii a declarat despre Colectiv că „mimeni niciunde în lume nu e pregătit pentru o asemenea situaţie!”
martie 11
18:01 2016

Actualul ministru al Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, declară că „nimeni niciunde în lume” nu este pregătit pentru o situaţie precum cea înregistrată la Colectiv, ambasadori din mai multe ţări spunându-i că statele pe care le reprezintă nu ar fi făcut faţă mai bine decât România.

Achimas

Astăzi 11 Martie, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, dacă acum România este pregătită să acţioneze mai bine în cazul unei tragedii precum cea de la clubul Colectiv, Patriciu Achimaş Cadariu a răspuns că „nimeni niciunde în lume nu e pregătit pentru a interveni într-o asemenea situaţie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Cu permisiunea domnul doctor Arafat o să-mi permit să intru în zona dânsului de responsabilitate, unde o să fac un comentariu. Nimeni niciunde în lume – şi am discutat cu mulţi colegi – nu este pregătit pentru o astfel de situaţie. Ceea ce pot să vă spun este opinia ambasadorilor din Germania şi Elveţia, cu care am discutat personal, la fel ca şi cei din Franţa şi din Anglia. Am avut întâlniri cu toţi aceştia şi toţi mi-au spus la unison că niciuna dintre ţările lor – şi vorbim despre patru ţări foarte puternice – nu ar fi făcut faţă mai bine decât România în condiţiile date. Vă las pe dumneavoastră să comentaţi mai departe aceste opinii”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Întrebat, de asemenea, despre problemele legate de transplatul de organe pe care îl mai aşteaptă unii pacienţii internaţi în străinătate, ministrul Sănătăţii a declarat că în acest caz este vorba despre „chestiuni administrative”.

Sursa foto : www.youtube.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro