Criteriul National

EXCLUSIV! Filmul actului de vandalism din zona Mozaic a Constanței!

noiembrie 23
23:35 2015

 

De aproximativ trei săptămâni, constănțenii cărora le pasă și cinstesc memoria tuturor victimelor din clubul bucureștean Colectiv se întâlnesc în centrul orașului, mai precis la harta din fața Prefecturii pentru a aprinde o lumânare și a înălța o rugăciune pentru toți cei ce au părăsit această lume într o manieră atât de tragică.

colectiv lumanari

Însă, ieri seară,find in zonă, în jurul orelor 18 00, am auzit zgomot și am observat doi indivizi ce practic aruncau cu pietre în zona lumânărilor. ei fiind foarte aproape de acest loc, undeva cocoțați pe zidurile dn fața micului parc .

Având  la îndemână un telefon, am înregistrat totul însă acești indivizi au fugit deoarece au simțit pericolul observându-mă.

Dar nu m-am lăsat și i-am urmărit pe străzile adiacente , încercând să-i reperez și totodată întrebându -i de ce anume au recurs la asemenea act de vandalism.
https://www.youtube.com/watch?v=2D0JjQWM8tI
 Așa cum a relatat pe surse doamna Mariana Iancu- ziaristă de la Adevărul, acești indivizi au reușit să distrugă parțial și doar pe moment acel frumos aranjament.
Oamenii de bună credință au reușit să refacă acea „inimă” imediat după nefericitul eveniment al acestor agresori. Menționez faptul că acest simbol este cu adevărat emblematic și vibrant și poartă acea emoție exprimată de toți cei care posedă această calitate de a FI OAMENI!
Flacăra credinței și legătura invizibilă dintre suflete nu va înceta niciodată!
 Bineînțeles , cu această ocazie , întregul corp redacțional al ziarului Criteriul Național condamnă cu vehemență acest act deliberat de vandalism și propune instituțiilor abilitate, menite să asigure liniștea și ordinea în acest oraș ca să se autosesizeze pe baza acestor mărturii video! Cu speranța că acest lucru se va întâmpla, vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor!
Sursa video și foto dfm.productions.ro
Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul