Criteriul National

EXCLUSIV! Filmul actului de vandalism din zona Mozaic a Constanței!

noiembrie 23
23:35 2015

 

De aproximativ trei săptămâni, constănțenii cărora le pasă și cinstesc memoria tuturor victimelor din clubul bucureștean Colectiv se întâlnesc în centrul orașului, mai precis la harta din fața Prefecturii pentru a aprinde o lumânare și a înălța o rugăciune pentru toți cei ce au părăsit această lume într o manieră atât de tragică.

colectiv lumanari

Însă, ieri seară,find in zonă, în jurul orelor 18 00, am auzit zgomot și am observat doi indivizi ce practic aruncau cu pietre în zona lumânărilor. ei fiind foarte aproape de acest loc, undeva cocoțați pe zidurile dn fața micului parc .

Având  la îndemână un telefon, am înregistrat totul însă acești indivizi au fugit deoarece au simțit pericolul observându-mă.

Dar nu m-am lăsat și i-am urmărit pe străzile adiacente , încercând să-i reperez și totodată întrebându -i de ce anume au recurs la asemenea act de vandalism.
https://www.youtube.com/watch?v=2D0JjQWM8tI
 Așa cum a relatat pe surse doamna Mariana Iancu- ziaristă de la Adevărul, acești indivizi au reușit să distrugă parțial și doar pe moment acel frumos aranjament.
Oamenii de bună credință au reușit să refacă acea „inimă” imediat după nefericitul eveniment al acestor agresori. Menționez faptul că acest simbol este cu adevărat emblematic și vibrant și poartă acea emoție exprimată de toți cei care posedă această calitate de a FI OAMENI!
Flacăra credinței și legătura invizibilă dintre suflete nu va înceta niciodată!
 Bineînțeles , cu această ocazie , întregul corp redacțional al ziarului Criteriul Național condamnă cu vehemență acest act deliberat de vandalism și propune instituțiilor abilitate, menite să asigure liniștea și ordinea în acest oraș ca să se autosesizeze pe baza acestor mărturii video! Cu speranța că acest lucru se va întâmpla, vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor!
Sursa video și foto dfm.productions.ro
Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo