Criteriul National

EXCLUSIVITATE! FILMUL COMPLET al sedintei din data de 21 Iulie 2015 de la Primaria Constanta!

iulie 21
20:41 2015

 

 

Cu aceeasi bucurie nedisimulata, va anuntam ca avem filmul exclusiv al sedintei din data de 21 Iulie 2015 din cadrul Primariei Constanta!

ORICE PRELUARE A ACESTUI FILM ESTE PERMISA!

Gabi Stan

Asa cum v-am obisnuit in ultimul timp, si tot asa cum incercam sa ne tinem promisiunea cu amabilitatea Dumneavoastra de a astepta si de a intelege mecanismele si maniera aceasta “de lucru” din cadrul Primariei Constanta vom face rost de filmul complet, de sedinta in care domnul vice-primar Gabriel Stan ce, la fel ca si domnul Decebal Fagadau, au numai si numai de oferit “lectii” in direct si de fapt cer totul de la societatea civila!

Am  facut rost de filmul complet, de sedinta in care domnul vice-primar interimar Gabriel Stan ofera “lectii” in direct si consiliaza, cerand societatii civile sa-l ajute intr-un caz in care, legea este incalcata cu buna stiinta dar domnia sa ori nu doreste sa ia in serios aceasta problema

Dupa ce va veti improspata cunostintele in domeniu recitind acel articol pus mai sus (in hyper-link), va rog frumos sa aveti rabdare si sa urmariti atent aceasta sedinta.

Daca acest domn crede ca are de a face cu niste oameni fara de initiativa sau inima, se inseala profund…

Cu multumirile de rigoare vreau sa va asigur, in numele intregului corp redactional al ziarului Criteriul National, faptul ca vom urmari si de acum inainte evolutia evenimentelor in acest caz!

 

Sursa foto : www.ziuaconstanta.ro

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro