Criteriul National

EXCLUSIVITATE! Omuleţul verde!

noiembrie 22
18:40 2015

 

 Sub sloganul-„NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu, nu au aflat însă istoria zace în pământul acestei țări …datorită unora ca strămoșii noștrii ce ne fac cinste tocmai nouă!

 

Iartă-ne Doamne…PÂNĂ CÂND ?

rac

Astăzi am să vă scriu în grabă o fițuică de pe FRONT. Nu,  chiar nu o vă rețin prea mult cu detaliile cu toate că au cam dispărut în ultima dată OFIȚERII ACOPERIȚI. Și asta de când s-a pornit dialogul dintre COTROCENI și PIAȚĂ, dintre AMBASADĂ și dealul MITOPOLIEI, dintre NOI cei aleși pe sprânceană și CEI CĂUTAȚI mai ceva decât nestematele acestei lumi vremelnice. Până acum în momentul de față toată lumea RUMEGĂ ce a primit în CRATIȚĂ.

Eu sunt curios ce vor pune la anul în farfurie. Că de, pământ nu mai avem unde să ne cultivăm produsele tradiționale. De irigat nu mai avem timp decât cu lacrimi. Iar de cules vor culege alții rodul unei noi INVOLUȚII.

Deunăzi ne-a vizitat pe baricadă UN CĂLUGĂR FĂRĂ MĂNĂSTIRE. Da, fără mănăstire ce vă mirați ? Ce nu se poate TRĂI LIBER în DACIA ETERNĂ? Eu zic că da! Numai să avem puțină CREDINȚĂ și FRICĂ DE DUMNEZEU.

Smeritul călugăr a venit mânat din curiozitate să ne vadă pe baricadă. Ne-a adus un pic de hrană duhovnicească. Noi am citit multe despre BALAURI și alte LIGHIOANE ÎNPĂRĂTEȘTI dar nu făceam legătura între reclamele stradale și morții de printre noi (chiar și victimele de la COLECTIV). Mulți au rămas țintuiți în fața TELEMBIZOARELOR și cu greu se vor da jos din pat ca OBEZII ACEIA plini de E-uri și de OTRĂVURI (precum spune PSALMISTUL). De, e la modă cu E. E-guvernare, E-Basarabia, E-uropa. Ultima deja a ERUPT. Mai are puțin și dă în clocot. Dar haideți să ne vedem de OALA NOASTRĂ.

Unii au primit-o în cap pentru că nu au primit și CIOLANUL (deh, unii au noroc!) pe sub mână. De aceea vă atrag atenția încă o dată să fiți cu băgare de seamă cine vă sună cu număr ASCUNS pentru că s-a dereglat presiunea la GAZUL DE GĂTIT iar BAIEȚII DEȘTEPȚI trebuie să-și (re)calibreze aparatele SĂ NU RĂSPUNDĂ (provocărilor). Am pățit-o chiar eu. După vizita CĂLUGĂRULUI. Iar astăzi a trebuit să dau fuga la icoane chiar dacă era SFÂNTA DUMINICĂ și mergeam obligatoriu.

Culmea la predică, dau peste LUPUL MORALIST în carne și oase. Săracul mai avea puțin și ne arăta CIOLANUL de sub sutană. Noroc că eu din fire nu sunt pofticios precum ALȚII care stau la extreme. Cum vă spuneam la predică LUPUL MORALIST ne-a predicat din SFÎNTA EVANGHELIE “pilda BOGATULUI”.  http://www.doxologia.ro/duminica-26-dupa-rusalii-pilda-bogatului-caruia-i-rodit-tarina

Așa de mult ne-a povestit cu trudă și meșteșug (citea dintr-un dosar paragrafe întregi) că mai, mai să cadă câteva mioare în LEȘIN DE MOARTE în fața lui. L-am ascultat până la sfârșit. După care la final L-AM APLAUDAT. Da l-am aplaudat. Oi fi greșit poate, nu știu. Cert e că el (LUPUL MORALIST) a priceput despre groapa pe care i-am săpat-o. Și mi-a mulțumit printre dinți.

Eu mi-am văzut de treabă în continuare așteptând în continuare ca PARCHETUL să dea FOC la dosare. PARDON să le pună pe rol. Să-l văd pe LUP cu contul golit (nu mult vreo doua milioane de EURO) din vânzarea și strămutarea REPAUSAȚILOR dintr-un CIMITIR mărginaș al CONSTANȚEI. Cum care cimitir? Unul răsărit printre MACHIDONI. Pe care sincer nu i-am văzut pe baricadă niciodată de când și-au luat TAINUL DIN CADRILATER. De, cândva erau CAÎNII DE PAZĂ AL TURMEI. Acum dănțuie pe scenă ca noi ceilalți. Nu intrăm în amânunte că iar nu pricep cei de la MONITORIZARE și iar îi reproșează REDACTORULUI că scriu lui ANA-gramat.

De eu am făcut istoria cu o profesoară de etnie RROMĂ, limba rusă am făcut-o cu o soție de GHENERAL iar limba română am ticluit-o mai târziu printre cărți la bibliotecă. Apropo de cărți. Ați citit MARȘUL DISTRUGĂTORULUI? https://prosistemhaha.files.wordpress.com/2011/06/marsul-distrugatorului.pdf  Nuuuu!

Păi, băi fraților voi veniți la BARICADĂ fără să aveți un minim de CULTURĂ! Nu vreau să vă jignesc, dar rău a mai ajuns NEAMUL acesta de ADORMIȚI din care fac și eu parte… DIMITRIE CANTEMIR spunea “ Unii tac din înțelepciune, alții tac din prostie. Oricum ar fi, tăcerea lor vorbește…” iar “TĂCEREA (lor, a noastră) E MORMÂNTUL PE CARE ÎL SĂPĂM NEAMULUI ROMÂNESC” așa ne-a învățat părintele IUSTIN PÂRVU întru veșnica lui pomenire. El ne-a avertizat că v-a venii URGIA. Și a venit. Dar noi nu o simțim decât în NOTA DE PLATĂ.

om verde

De aceea în încheiere vreau să fac un apel la domniile voastre să veniți alături de noi. Să ne rugăm împreună cu cei săraci, cu cei suferinzi pe patul de spital care vor avea sechele după COLECTIV, cu cei care se vor naște SĂRACI într-o ȚARĂ BOGATĂ, cu noi care nădăjduim să ne trezim din ADORMIRE. Să fin ceea ce am fost cândva odată. Niște OAMENI LIBERI în gradina DOMNULUI.

Noi împreună facem și dăm putere zilei de mâine. Noi suntem cei care ÎNGENUNCHEM doar în fața lui DUMNEZEU și ne aplecăm capetele pentru păcatele noastre. Păcatul e mai mare pentru cel care se ascunde în dosul Crucii date pe acest pământ. Care a luat aminte, care știe și zace în păcat. Păcatul poate fi de MOARTE. O MOARTE veșnică…. Fără LITURGIE, fără DUHOVNIC, fără prieteni (pe facebook), fără cunoscuți. Singur singurel…față în față cu AGHIUȚĂ. Cum faci un pas în eternicul întuneric, hop și el.

Nu vreau să vă mai înspăimânt ci vă urez o ZI BUNĂ de la DOMNUL și să vă lumineze calea spre MÂNTUIRE fie ea și spre SFÂNTA BISERICĂ.

DOAMNE AJUTĂ rumenitule…

Sursa document : societatea_civila@yahoo.com

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește autorului pentru excelentul material!

Sursa foto www.disney.ro

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro