Criteriul National

EXCLUSIVITATE! PLANUL VICE-PRIMARULUI GABRIEL STAN DIN DATA DE 21 IULIE 2015!

iulie 21
20:13 2015

 

 Cu aceeasi bucurie nedisimulata, va anuntam ca avem exclusivitatea sedintei din data de 21 Iulie 2015 din cadrul Primariei Constanta!

 

 Pentru inceput, va rugam sa observati planul de „bataie” realizat de catre societatea civila, de catre ONG-isti (in foto din stanga) denumit Planul A. Iar acum, fara sa exagerez, la cate semne si notite a realizat domnul vice-primar Gabriel Stan, dupa discutia ce a durat mai bine de o ora  (foto dreapta) redenumit Planul B…sa nu care cumva sa credeti ca ar fi ceva nenatural!

Mentionez ca acest colaj este veridic si cat se poate de…adevarat!

Planul lui Gabi Stan

Asa cum v-am obisnuit in ultimul timp, si tot asa cum incercam sa ne tinem promisiunea cu amabilitatea Dumneavoastra de a astepta si de a intelege mecanismele si maniera aceasta “de lucru” din cadrul Primariei Constanta vom face rost de filmul complet, de sedinta in care domnul vice-primar Gabriel Stan ce, la fel ca si domnul Decebal Fagadau, au numai si numai de oferit “lectii” in direct si de fapt cer totul de la societatea civila!

De fapt, cu acea deschidere proverbiala consiliaza, cerand societatii civile sa-l ajute intr-un caz in care, legea este incalcata cu buna stiinta dar domniile lor ori nu doresc sa ia in serios aceasta problema, ori vor sa-i acopere pe cei de la Puppy Vet!

Fraza preferata a acestui domn vice-primar a fost „amabilitatea” ‘lasa-ma sa termin…”  si, atunci cand este deranjat domnia sa „nu stie, nu cunoaste” iar atunci cand este luat „mai tare”, fondat nu mai stie ce anume sa spuna…

Aceasta sedinta a fost de fapt o plasare a responsabilitatilor intre doi oameni ce isi inchipuie ca ar fi infailibili!

In scurt timp va vom prezenta clipul ce demonstreaza toate cele povestite in aceasta sedinta din data de 21 Iulie 2015!

Sursa foto: dfm Tendency

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo