Criteriul National

EXCLUSIVITATE! PLANUL VICE-PRIMARULUI GABRIEL STAN DIN DATA DE 21 IULIE 2015!

iulie 21
20:13 2015

 

 Cu aceeasi bucurie nedisimulata, va anuntam ca avem exclusivitatea sedintei din data de 21 Iulie 2015 din cadrul Primariei Constanta!

 

 Pentru inceput, va rugam sa observati planul de „bataie” realizat de catre societatea civila, de catre ONG-isti (in foto din stanga) denumit Planul A. Iar acum, fara sa exagerez, la cate semne si notite a realizat domnul vice-primar Gabriel Stan, dupa discutia ce a durat mai bine de o ora  (foto dreapta) redenumit Planul B…sa nu care cumva sa credeti ca ar fi ceva nenatural!

Mentionez ca acest colaj este veridic si cat se poate de…adevarat!

Planul lui Gabi Stan

Asa cum v-am obisnuit in ultimul timp, si tot asa cum incercam sa ne tinem promisiunea cu amabilitatea Dumneavoastra de a astepta si de a intelege mecanismele si maniera aceasta “de lucru” din cadrul Primariei Constanta vom face rost de filmul complet, de sedinta in care domnul vice-primar Gabriel Stan ce, la fel ca si domnul Decebal Fagadau, au numai si numai de oferit “lectii” in direct si de fapt cer totul de la societatea civila!

De fapt, cu acea deschidere proverbiala consiliaza, cerand societatii civile sa-l ajute intr-un caz in care, legea este incalcata cu buna stiinta dar domniile lor ori nu doresc sa ia in serios aceasta problema, ori vor sa-i acopere pe cei de la Puppy Vet!

Fraza preferata a acestui domn vice-primar a fost „amabilitatea” ‘lasa-ma sa termin…”  si, atunci cand este deranjat domnia sa „nu stie, nu cunoaste” iar atunci cand este luat „mai tare”, fondat nu mai stie ce anume sa spuna…

Aceasta sedinta a fost de fapt o plasare a responsabilitatilor intre doi oameni ce isi inchipuie ca ar fi infailibili!

In scurt timp va vom prezenta clipul ce demonstreaza toate cele povestite in aceasta sedinta din data de 21 Iulie 2015!

Sursa foto: dfm Tendency

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro