Criteriul National

Exercitii cu haltera pentru dezvoltarea musculaturii

Exercitii cu haltera pentru dezvoltarea musculaturii
ianuarie 13
13:28 2019

Desi se spune ca un mare impact asupra caloriilor arse il are momentul in care efectuezi anumite exercitii acest lucru este total fals. Desi studiile vorbesc de un moment ideal in care sa te antrenezi, nu le crede. Momentul potrivit este atunci cand consideri tu. Important este doar sa ai o constanta. Plus ca exista numeroase  exercitii de baza care nu ar trebui sa lipseasca din antrenamentul nimanui. Executate corect, ele iti vor aduce rezultate in timp, indiferent daca scopul tau este sa adaugi masa musculara sau sa slabesti, indiferent de momentul in care le vei executa.

 

Cand trebuie sa facem sport?

            Dimineata, la pranz, seara? Cand ardem mai multe calorii? Daca vrei sa obtii rezultate la antrenamente, fa-le atunci cand te simti mai bine. Exista sanse sa arzi calorii diferit in functie de momentele zilei, dar diferentele vor fi minime, comparativ cu beneficiul de a face sport in mod regulat. E o legatura direct proportionala intre consistenta exercitiilor fizice si beneficiile pe care le vei avea. Cu cat iti place mai mult sa faci exercitii, cu atat vei fi mai inclinat sa transformi asta intr-o rutina, fiind si un obicei sanatos.

 

Haltere pentru biceps

          exerciiti cu haltere  Pentru biceps, exercitiile sunt variate. Poti alege sa faci cu greutati, dar o solutie mai eficienta e sa folosesti halterele mici. Alege o greutate care nu iti permite sa faci multe repetari. Daca vrei sa-ti cresti masa musculara, trebuie sa ramai in zona de 12 repetari. Daca ti se pare prea simplu si nu iti simti muschii activati, creste greutatea. Cand executi exercitii cu haltere, stai drept, cu pieptul in fata. Coatele raman lipite de corp, iar miscarea nu le activeaza, pentru ca trebuie sa stea cat mai fixe. Nu te ajuta ridicand coatele sau lasandu-te pe spate. Poti incerca si la banca din picioare, pentru a avea un suport permanent pentru coate.

 

Exercitii pentru spate

Exercitiile pentru spate cu ajutorul halterelor sunt mai solicitante decat cele cu gantera sau cu alte aparate fitness. De aceea, acestea le sunt destinate si recomandate persoanelor care au o activitate fizica regulata. Fiind exercitii pentru o astfel de zona, este indicat sa fie efectuate sub indrumarea unui antrenor. Exista numeroase accidente ce pot surveni din cauza ridicarii greutatilor, astfel ca ar fi mai bine sa le faci sub supraveghere.
Exercitiile cu haltera pentru spate trebuie incepute din pozitie verticala.  Picioarele trebuie sa stea usor departate, iar pozitia corpului aplecata in fata. Exercitiul presupune ridicarea halterei la piept, urmata de o coborare, fara ca utilizatorul sa se miste din pozitia initiala. Acest exercitiu necesita 10 repetari.
            Exercitiile cu ajutorul halterelor sunt foarte solicitante, insa cu ajutorul lor vei reusi sa te tonifici cu siguranta. Insa acest lucru va fi posibil doar daca vei stii exact cu ce tip de greutati sa lucrezi. De aceea se recomanda ca inainte de a incepe un astfel de antrenament sa tii cont de sfaturile unui antrenor de fitness. El te va indruma spre ceea ce ti se potriveste astfel incat sa ai rezultatele dorite si sa eviti eventualele intinderi musculare.

 

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu