Criteriul National

Exercitii pentru subtierea coapselor

Exercitii pentru subtierea coapselor
aprilie 26
11:33 2017

Odata cu venirea anotimpului cald, femeile au un motiv in plus sa fie mai atente la corpul lor si la modul in care arata. Iar cea mai mare preocupare vine din zona picioarelor si a coapselor, acolo unde rochitele scurte si pantalonii mulati lasa sa se vada uneori prea mult, intr-un sens negativ.

Ne referim aici la depunerile de grasime acumulate peste iarna, cauzate de atat de o alimentatie inadecvata, poate de unele mosteniri de natura genetica si metabolica si, poate in primul rand, de lipsa miscarii. Lipsa exercitiilor fizice pare a fi principalul inamic al omului modern, care nu mai are timp pentru sala de sport, ca sa nu mai spunem de simplele plimbari in aer liber.

pantaloni de slabitCa atare, va propunem in randurile urmatoare cateva exercitii pe care le puteti practica acasa cu succes si care pot duce la o ameliorare a conditiei fizice a coapselor dumneavoastra. Pentru aceasta, nu aveti nevoie decat de un echipament sumar de fitness, aceasta insemnand o tinuta sport lejera, pe care sa o purtati in casa ori la sala de exercitii.

De asemenea, la unele dintre miscarile recomandate de cei de la allsa.ro veti avea nevoie de niste gantere usoare sau de o banda elastica pentru exercitii.

Nimic nu se compara cu genoflexiunile

Cele mai simple exercitii, pe care le puteti face absolut oriunde, sunt genoflexiunile. Astfel, puteti face genoflexiuni acasa, la gimnastica de inviorare, la sala de sport sau chiar si afara, in cazul in care sunteti persoane mai active si preferati alergarea si miscarea in aer liber. Genoflexiunile se executa extrem de usor si pun in miscare atat muschii coapselor, cat si fesierii si muschii spatelui. De asemenea, genoflexiunile sunt niste exercitii de slabit excelente si eficiente, asigurand totodata o buna coordonare a partilor corpului, prin mentinerea acestora in echilibru. Pe de alta parte, genoflexiunile se executa usor, cele mai cunoscute miscari fiind cele cu mainile intinse in fata, cu picioarele usor departate si flexarea genunchilor pana ce corpul ajunge in pozitia sezut pe scaun. Alta modalitate de efectuare a acestui exercitiu consta in flexarea genunchilor pana ce atingem podeaua cu palmele. O serie de 10-15 astfel de repetari, efectuata la intervale de cateva minute, poate avea efecte miraculoase asupra arderii grasimilor de pe coapsele tale.

Fandarea laterala si incrucisata

Un alt exercictiu care pune in miscare coapsele il reprezinta fandarile laterale. Acestea se executa cu pisioarele usor departate, dupa care, prin flexarea usoara a unui genunchi, lasam greutatea corpului pe acesta, sprijinindu-ne cu palmele de el. Miscarea se executa alternativ, cand pe un picior, cand pe altul, cu repetari asemanatoare genoflexiunilor. Un alt tip de fandare este cea incrucisata, prin care piciorul se duce in spate, nu pe lateral, iar greutatea corpului se va lasa pe piciorul de sprijin, asezat usor in diagonala.

Indreptari cu ajutorul ganterelor

In fine, un alt exercitiu la indemana il reprezinta indreptarile cu gantera. Pentru aceasta sunt de ajuns niste gantere de 2-2,5 kg. Picioarele usor departate si simpla indreptare a spatelui din pozitia aplecat va pune in miscare muschii coapselor in mod remarcabil.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo