Criteriul National

Exista in aceste zile posibilitatea decorarii tuturor amplasamentelor existentiale?

Exista in aceste zile posibilitatea decorarii tuturor amplasamentelor existentiale?
septembrie 16
12:58 2017

Dupa cum bine se stie, omenirea se situeaza in epoca modernista, o epoca in care posibilitatile sunt multiple. Daca in trecut limitarea activitatii si imposibilitatea de a putea fi achizitionat un anume lucru era posibila, acum imaginatia, precum si dezinvoltura sunt exprimate in aproape toate domeniile industriale sau in viata tuturor oamenilor.

Insa cum ramane cu situatiile neprevazute si in momentele in care trebuie sa cinstim cum se cuvine o anume persoana, ca urmare a importantei sau activitatii ei in jurul vietii?

Diferite servicii ale unor pompe funebre sunt raspunsul in acest caz

Sapand putin in izvoarele omenirii, s-a putut descoperi faptul ca atat diferiti savanti, cat si anumite persoane emblematice care si-au pastrat vie amprenta intr-un anume domeniu de mare interes, au trecut in nefiinta intr-o maniera usor bizara, iar ceea ce a fost scris pe mormantul acestora de o firma servicii funerare s-a putut deduce ca a fost la libera alegere, lucru transmis oamenilor inca existenti pe pamant.

Atat in cazul unor savanti americani, cat si a unora francezi, olandezi sau italieni s-au putut descoperi lucruri care mai de care mai profunde, zise din adancul sufletului, sau dupa caz pastrate sub forma unor franturi de testamente.

Acum exista posibilitatea infaptuirii acestui lucru, deoarece diferite firme de servicii funerare ofera posibilitatea decorarii tuturor locurilor de veci intr-o maniera specifica, atat la cererea apropiatilor defunctului, cat si ale statului.

Mai mult, materialele multiple din care pot fi alcatuite locurile de veci, paleta de culori aleasa, precum si locul, ar putea fi de departe o dovada maxima a onorurilor si aprecierii oferite acestei persoane care a trecut in nefiinta.

Ar putea costurile cu pricina sa fie un impediment pentru a aduce o nota de mister speculativ in decor?

Deseori oamenii se raporteaza la parerea celor din jur atunci cand fac un lucru, mai ales daca acesta poate fi vizibil in mod nelimitat.

Nu de putine ori se intampla ca la o inmormantare decorul sa fie simplist fara sa se lase loc de interpretari.

Daca mentalitatea este diferita de ce sa nu existe posibilitatea sa se actioneze diferit? Poate ca anumite mesaje ce se vor a fi inscriptionate pe o cripta sunt ciudate si lasa loc de interpretari, dar  ar trebui sa fie facut exact ce se doreste a fi facut.

Indiferent de specificul persoanei defuncte, importanta pe care a avut-o la nivel social sau dupa caz ce amintiri trezeste aceasta oamenilor de pretutindeni, apropiatii persoanei in cauza trebuie sa infaptuiasca ultimile dorinte existente, pentru ca toate onorurile sa fie aduse la cote ridicate.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, unele firme de pompe funebre aduc in decor posibilitatea tuturor oamenilor de a plati fie cu bani gheata toata suma datorata, fie sub forma mai multor transe, pentru ca locul de veci sa arate intr-un mod specific, in conformitate cu dorintele si viziunile avute.

Un asemenea cadru ce trezeste amintiri vii cu privire la unele persoane trebuie sa aibe o decorare specifica, iar acest lucru nu ramane decat la indemana oamenilor de a onora cum se cuvine traditia.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro