Criteriul National

Experiente pozitive in alegerea lenjeriilor de pat

mai 18
13:47 2020

Experiente pozitive in alegerea lenjeriilor de pat

Intotdeauna m-am folosit de recenziile voastre cand am cumparat cele mai multe dintre produse online, iar acum a venit timpul sa intorc favoarea. Am cumparat un set de lenjerii de pat 100 la 100 din bumbac de care sunt multumit pe deplin si m-am gandit ca poate merita sa impartasesc cu voi experienta de care am avut parte.

Despre lenjeriile de pat in general, banuiesc ca toata lumea le cumpara la nimereala, pe primele pe care le gasesc in magazine, asa faceam si eu pana acum cativa ani. La un moment dat totusi m-am gandit ca ar fi cazul sa incerc ceva de o calitate superioara, asa ca am renuntat la lenjeriile confectionate din fel si fel de amestecuri sintetice. Acestea nu doar ca nu arata mai bine, dupa cateva spalari se deterioreaza, iar despre confort nici nu se pune problema.

Eu am auzit la multa lume ca ei cumpara de la CasaNewConcept, un magazin online specializat pe lenjerii de pat, asa ca m-am gandit sa le dau o sansa. Am vazut ca au tot felul de lenjerii de pat 100% pe site-ul lor care e bine pus la punct. Mi-a fost intotdeauna foarte usor sa il navighez si sa ajung direct la ce ma interesa. Niciodata nu am avut rabdarea necesara sa vad tot felul de produse care nu sunt relevante pentru mine.

Acum sa vorbesc putin despre preturi. Stiu ca toata lumea se uita la pret atunci cand cumpara orice produs, asa ca e bine de stiut ca aici tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele. Au foarte multe oferte atractive, am prins si eu cateva si am platit mult mai putin decat in magazinele fizice, dar pentru un produs de o calitate superioara.

Bineinteles, nu doar pretul conteaza, ci si calitatea lenjeriilor, iar la acest capitol cei de la CasaNewConcept clar nu dezamagesc. Acestea arata foarte bine, ceea ce este important pentru noi toti, dar sunt si foarte placute la atingere. Personal pun mult pret pe calitate pentru ca vreau sa ma odihnesc bine asa ca nu sunt dezamagit de ofertele disponibile aici. Lenjeriile sunt si foarte usor de intretinut, iar dupa cateva spalari arata in continuare la fel de bine, asa ca nu am avut niciodata grija asa. Inainte, cu alte lenjerii imi era greu sa le intretin si orice as fi facut, tot aratau inestetic.

Per total, aici am avut parte de o experienta pozitiva de fiecare data cand am cumparat si chiar daca se considera ca le fac reclama, cei de la CasaNewConcept merita. Daca aveti de cumparat lenjerii de pat 100 va recomand acest magazin online pentru ca sigur nu veti fi dezamagiti.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul