Criteriul National

Exprimare emoțională prin artă. București, 21 noiembrie 2015

Exprimare emoțională prin artă. București, 21 noiembrie 2015
noiembrie 20
07:23 2015

12239391_1227563323926856_5501195965121438051_o

Exprimare emoțională prin artă
– Calea de la autosabotare la împlinire personală –

Poate că de multe ori ai experimentat nenumărate stări „gri” de frustrare, grijă, neliniște, furie, tristețe, frică, depresie, și-n toate aceste situații ai căutat soluții pentru a le depăși. Uneori ai reușit însă, probabil, de cele mai multe ori ai observat că toate aceste stări se întorc. Nu numai că revin însă intensitatea lor este amplificată și greu de suportat.
Probabil că ai căutat multe răspunsuri, mult timp, în multe locuri și, cu siguranță, pe unele chiar le-ai găsit, însă poate ai observat și că această muncă este grea, anevoioasă și costisitoare. Noi îți propunem o cale foarte simplă și eficientă prin care ai oportunitatea de a-ți integra o parte din aceste emoții, utilizând modalități inovative, metode creative și exerciții eficiente folosind doar… culori și câteva materiale-suport.

Culoarea are un rol foarte important în tot ceea ce facem: de la felul în care ne îmbrăcăm și emoția pe care o transmitem, la culoarea mașinii pe care o conducem și care ne reprezintă tipul de personalitate; de la culoarea alimentelor de pe masa din bucătărie la modificarea apetitului; de la culorile predominante ale camerei în care locuim la temperamentul celui ce locuiește acolo… așa că îți propunem câteva instrumente prin care poți integra „griul” emoțiilor tale și a te bucura de lumina și „culoarea” vieții.

_______________________________________________

TRAINERI

Cornel Pasare
Psiholog/psihoterapeut.

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană,

Pasionat si implicat in procesul continuu al dezvoltarii personale, centrat pe dezvoltarea potentialului uman si a psihologiei motivationale. Cu o vasta experienta acumulata in orele de formare profesionala, dezvoltare personala si in trainingurile sustinute. Autor al programelor pentru dezvoltare personala: “ZOOM 360”, co-autor al programului complex pentru dezvoltare personala: „REINVENTEAZA-TE”.

Doina Suciu
Psiholog/psihoterapeut.

Membră a Colegiului Psihologilor din România și a Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană.

Experiență profesională şi activități conexe: terapie de cuplu şi familie; sustinerea de traininguri având ca teme: divorțul, dezvoltarea personală, doliul etc; realizator şi prezentator emisiuni radio (online şi FM); colaborator la revista „Cuvinte”, psihoterapie individuală şi de grup.

Pasionată de: exprimarea limbajului emoțional interuman, aplicarea tehnicilor de relaxare, dezvoltarea metodelor de recreere și reconectare cu natura, exprimarea emoțională prin pictură și scris, psihoterapie și consiliere psihologică.

Detalii administrative:
Înscrieri la tel.: 0763 361 522 si 0753 300 314
(Locurile sunt limitate)
Data: sambata – 21 noiembrie
Timp: 15:00 – 19:00
Locație: Str. ANTON PANN Nr. 17, Sector 3 (langa Hotel International, la 200 m de Politia Udriste)
Investiție: 110 Ron (pentru studenți 80 Ron)

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo