Criteriul National

Exprimare emoțională prin artă. București, 21 noiembrie 2015

Exprimare emoțională prin artă. București, 21 noiembrie 2015
noiembrie 20
07:23 2015

12239391_1227563323926856_5501195965121438051_o

Exprimare emoțională prin artă
– Calea de la autosabotare la împlinire personală –

Poate că de multe ori ai experimentat nenumărate stări „gri” de frustrare, grijă, neliniște, furie, tristețe, frică, depresie, și-n toate aceste situații ai căutat soluții pentru a le depăși. Uneori ai reușit însă, probabil, de cele mai multe ori ai observat că toate aceste stări se întorc. Nu numai că revin însă intensitatea lor este amplificată și greu de suportat.
Probabil că ai căutat multe răspunsuri, mult timp, în multe locuri și, cu siguranță, pe unele chiar le-ai găsit, însă poate ai observat și că această muncă este grea, anevoioasă și costisitoare. Noi îți propunem o cale foarte simplă și eficientă prin care ai oportunitatea de a-ți integra o parte din aceste emoții, utilizând modalități inovative, metode creative și exerciții eficiente folosind doar… culori și câteva materiale-suport.

Culoarea are un rol foarte important în tot ceea ce facem: de la felul în care ne îmbrăcăm și emoția pe care o transmitem, la culoarea mașinii pe care o conducem și care ne reprezintă tipul de personalitate; de la culoarea alimentelor de pe masa din bucătărie la modificarea apetitului; de la culorile predominante ale camerei în care locuim la temperamentul celui ce locuiește acolo… așa că îți propunem câteva instrumente prin care poți integra „griul” emoțiilor tale și a te bucura de lumina și „culoarea” vieții.

_______________________________________________

TRAINERI

Cornel Pasare
Psiholog/psihoterapeut.

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană,

Pasionat si implicat in procesul continuu al dezvoltarii personale, centrat pe dezvoltarea potentialului uman si a psihologiei motivationale. Cu o vasta experienta acumulata in orele de formare profesionala, dezvoltare personala si in trainingurile sustinute. Autor al programelor pentru dezvoltare personala: “ZOOM 360”, co-autor al programului complex pentru dezvoltare personala: „REINVENTEAZA-TE”.

Doina Suciu
Psiholog/psihoterapeut.

Membră a Colegiului Psihologilor din România și a Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană.

Experiență profesională şi activități conexe: terapie de cuplu şi familie; sustinerea de traininguri având ca teme: divorțul, dezvoltarea personală, doliul etc; realizator şi prezentator emisiuni radio (online şi FM); colaborator la revista „Cuvinte”, psihoterapie individuală şi de grup.

Pasionată de: exprimarea limbajului emoțional interuman, aplicarea tehnicilor de relaxare, dezvoltarea metodelor de recreere și reconectare cu natura, exprimarea emoțională prin pictură și scris, psihoterapie și consiliere psihologică.

Detalii administrative:
Înscrieri la tel.: 0763 361 522 si 0753 300 314
(Locurile sunt limitate)
Data: sambata – 21 noiembrie
Timp: 15:00 – 19:00
Locație: Str. ANTON PANN Nr. 17, Sector 3 (langa Hotel International, la 200 m de Politia Udriste)
Investiție: 110 Ron (pentru studenți 80 Ron)

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo