Criteriul National

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit
februarie 21
13:38 2017

Extractul de fasole alba este noul remediu naturist devenit celebru in curele de slabit. Tot mai multe persoane marturisesc ca suplimentele pe baza de extract de fasole alba sunt preferatele lor pentru ca stimuleaza metabolismul in incercarea de a controla greutatea corporala.

Motivul? Pentru ca este un asa numit „blocant de carbohidrati”, adica ajuta organismul sa neutralizeze carbohidratii –  alfa-amilaza, enzima responsabila cu lichefierea amidonului. Acest aspect este foarte important in incercarea de a slabi, mai ales ca astazi, cea mai mare parte a alimentelor contin carbohidrati.

Semintele de fasole alba contin sulf si de aceea aceasta planta este folosita pentru tratarea numeroaselor afectiuni. Fasolea alba este folosita in acest sens de mii de ani.

Cum functioneaza extractul de fasole alba

Exista anumite enzime digestive numite amilaze care sunt responsabile pentru degradarea complexului de carbohidrati in fragmente. Extractul de fasole alba vine sa blocheze aceste enzime, efectul fiind blocarea absorbtiei de carbohidrati. Rezultatul este ca organismul tau va elimina carbohidratii neabsorbiti ca si cum ar fi un deseu. Acest extract nu actioneaza foarte rapid in lupta cu kilogramele nedorite, dar actioneaza intr-un mod care nu iti afecteaza organismul asa cum se intâmpla cu alte medicamente „miraculoase”.

Gratie acestui extract carbohidratii nu mai pot fi transformati in zaharuri si absorbiti de corp, deci caruselul poate fi oprit. Se administreaza inainte de masa. Extractul de fasole alba paralizeaza enzimele; pastele, cartofii, nu pot fi digerate. Alimentele parcurg astfel intestinele fara a fi absorbite.

De retinut faptul ca, extractul din fasole alba poate bloca digestia amidonului, dar nu blocheaza grasimile sau zaharurile simple, de aceea controlul dietei este absolut necesar pentru mentinerea sanatatii optime.

De asemenea, o substanta care se gaseste in fasolea alba poate controla indicele glicemic influentat de carbohidratii din produsele de patiserie si din painea alba, potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii americani si publicat in revista Nutrition Journal.

Un tratament de slabit ce se bazeaza pe extractul de fasole alba este oferit de capsule SlimSun, solutie ce vine in completarea unei diete si a activitatii fizice, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo