Criteriul National

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit
februarie 21
13:38 2017

Extractul de fasole alba este noul remediu naturist devenit celebru in curele de slabit. Tot mai multe persoane marturisesc ca suplimentele pe baza de extract de fasole alba sunt preferatele lor pentru ca stimuleaza metabolismul in incercarea de a controla greutatea corporala.

Motivul? Pentru ca este un asa numit „blocant de carbohidrati”, adica ajuta organismul sa neutralizeze carbohidratii –  alfa-amilaza, enzima responsabila cu lichefierea amidonului. Acest aspect este foarte important in incercarea de a slabi, mai ales ca astazi, cea mai mare parte a alimentelor contin carbohidrati.

Semintele de fasole alba contin sulf si de aceea aceasta planta este folosita pentru tratarea numeroaselor afectiuni. Fasolea alba este folosita in acest sens de mii de ani.

Cum functioneaza extractul de fasole alba

Exista anumite enzime digestive numite amilaze care sunt responsabile pentru degradarea complexului de carbohidrati in fragmente. Extractul de fasole alba vine sa blocheze aceste enzime, efectul fiind blocarea absorbtiei de carbohidrati. Rezultatul este ca organismul tau va elimina carbohidratii neabsorbiti ca si cum ar fi un deseu. Acest extract nu actioneaza foarte rapid in lupta cu kilogramele nedorite, dar actioneaza intr-un mod care nu iti afecteaza organismul asa cum se intâmpla cu alte medicamente „miraculoase”.

Gratie acestui extract carbohidratii nu mai pot fi transformati in zaharuri si absorbiti de corp, deci caruselul poate fi oprit. Se administreaza inainte de masa. Extractul de fasole alba paralizeaza enzimele; pastele, cartofii, nu pot fi digerate. Alimentele parcurg astfel intestinele fara a fi absorbite.

De retinut faptul ca, extractul din fasole alba poate bloca digestia amidonului, dar nu blocheaza grasimile sau zaharurile simple, de aceea controlul dietei este absolut necesar pentru mentinerea sanatatii optime.

De asemenea, o substanta care se gaseste in fasolea alba poate controla indicele glicemic influentat de carbohidratii din produsele de patiserie si din painea alba, potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii americani si publicat in revista Nutrition Journal.

Un tratament de slabit ce se bazeaza pe extractul de fasole alba este oferit de capsule SlimSun, solutie ce vine in completarea unei diete si a activitatii fizice, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro