Criteriul National

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit

Extractul de fasole alba, substanta miraculoasa in curele de slabit
februarie 21
13:38 2017

Extractul de fasole alba este noul remediu naturist devenit celebru in curele de slabit. Tot mai multe persoane marturisesc ca suplimentele pe baza de extract de fasole alba sunt preferatele lor pentru ca stimuleaza metabolismul in incercarea de a controla greutatea corporala.

Motivul? Pentru ca este un asa numit „blocant de carbohidrati”, adica ajuta organismul sa neutralizeze carbohidratii –  alfa-amilaza, enzima responsabila cu lichefierea amidonului. Acest aspect este foarte important in incercarea de a slabi, mai ales ca astazi, cea mai mare parte a alimentelor contin carbohidrati.

Semintele de fasole alba contin sulf si de aceea aceasta planta este folosita pentru tratarea numeroaselor afectiuni. Fasolea alba este folosita in acest sens de mii de ani.

Cum functioneaza extractul de fasole alba

Exista anumite enzime digestive numite amilaze care sunt responsabile pentru degradarea complexului de carbohidrati in fragmente. Extractul de fasole alba vine sa blocheze aceste enzime, efectul fiind blocarea absorbtiei de carbohidrati. Rezultatul este ca organismul tau va elimina carbohidratii neabsorbiti ca si cum ar fi un deseu. Acest extract nu actioneaza foarte rapid in lupta cu kilogramele nedorite, dar actioneaza intr-un mod care nu iti afecteaza organismul asa cum se intâmpla cu alte medicamente „miraculoase”.

Gratie acestui extract carbohidratii nu mai pot fi transformati in zaharuri si absorbiti de corp, deci caruselul poate fi oprit. Se administreaza inainte de masa. Extractul de fasole alba paralizeaza enzimele; pastele, cartofii, nu pot fi digerate. Alimentele parcurg astfel intestinele fara a fi absorbite.

De retinut faptul ca, extractul din fasole alba poate bloca digestia amidonului, dar nu blocheaza grasimile sau zaharurile simple, de aceea controlul dietei este absolut necesar pentru mentinerea sanatatii optime.

De asemenea, o substanta care se gaseste in fasolea alba poate controla indicele glicemic influentat de carbohidratii din produsele de patiserie si din painea alba, potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii americani si publicat in revista Nutrition Journal.

Un tratament de slabit ce se bazeaza pe extractul de fasole alba este oferit de capsule SlimSun, solutie ce vine in completarea unei diete si a activitatii fizice, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo