Criteriul National

EXCLUSIV! Demascarea unor minciuni colosale

decembrie 07
15:36 2017

received_1614178075307403

Mos Nicolae vine pentru NASA o zi mai tarziu cu tolba plina de bete, bate, ciomege si stalpi pentru ca au fost “BAIETII RAI” !!!

Am o “mica” intrebare pentru NASA ! Pazea ca o LANSEZ in GALAXIE:

{[( DE CE ?! Deoarece,in ultimii 45 de ani nu a fost timis NICI UN OM pe NICI UN ALT CORP CERESC din SISTEMUL NOSTRU SOLAR ??? !!! )]} >>>>>

received_1614172208641323

FAPTELE !!!

Eugene A. Cernan a fost ultimul om care a pasit pe LUNA , in cadrul misiunii APOLO 17, misiune lansata la 7 decembrie 1972. Misiunea Apolo 18 a fost anulata … Ce mai vreti sa va spun decat un clasic si nedisimulst-„lasilor !”

RASPUNSURI POSIBILE !

Punctul unu

Ne pare rau dar toate aceste misiuni Apolo au fost o foarte mare PACALEALA STRATEGICA, si inca UNA EXTREM DE MARE impotriva U.R.S.S. –ului ,in timpul Razboiului Rece ! Ca urmare a fost cea mai mare iluzie, deceptie si disimulare,totul fiind diabolic orchestrat impotriva Umanitatii !!! (Daca acesta este cazul, sa va fie rusine celor de la NASA ca ati deceptionat, pacalit si tradat o intreaga UMANITATE si nu stiti sa luptati ca niste BARBATI !!!)

received_1614236795301531

Cel de-al doilea punct

Intai ar trebui sa stiti ca am aterizat pe Luna, si fiecare misiune a fost un succes. Dar atunci cand am ajuns acolo, cel putin una (daca nu mai multe) civilizatii extraterestre, care au venit de asemenea in vizita pe Luna special pentru a ne avertiza, ne-au spus: “Nu va este permis sa calatoriti atat de departe prin SPATIU cu Oameni la bord pur si simplu pentru ca nu sunteti inca demni ca sa meritati sa facecti astfel de calatorii si va ORDON sa va intoarceti pe Pamant si sa nu mai calatoriti pe alte corpuri ceresti ! “ (Daca acesta este cazul, voi acuza si invinui permanent NASA, pentru ca ne-a ascuns Adevarul !!! )

received_1614171975308013

Del de-al treilea punct

In ultimii 45 de ani nu am avut nici un interes in a trimite Oameni pe Luna sau pe orice alt corp ceresc pentru ca suntem niste “gaini cu morcovul in posterior”, si am avut foarte mari probleme economice implicate in acest tip de misiuni. De ce ar trebui sa mergem in asemenea misiuni cu Oameni la bord, cand putem trimite utilaje automate si putem vedea toate LUCRURILE MARI prin fotografii facute cu DISPOZITIVE DE INALTA TEHNOLOGIE ?! ( Acesta ar fi un raspuns care, pur si simplu ne reneaga ca si Civilizatie ! Mai mult decat atat,ca urmare nu mai meritam sa traim si sa prosperam in acest Univers, si implicit, nu mai meritam sa ne autocaracterizam ca fiind o Civilizatie curioasa si dornica de aventuri prin care sa exploram fara incetare NECUNOSCUTUL !!! )

Scurta concluzie e cat se poate de logica.

Aceste lucruri NU SUNT OK, si NASA trebuie URGENT sa ia MASURI !!!

Sursa foto :  Arhiva colaboratorului platformei media Criteriul National-Mihaescu Alexandru

Redactia ziarului  Criteriul National multumeste domnului Mihaescu Alexandru pentru acest excellent material oferit in exclusivitate

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo