Criteriul National

EXCLUSIV! Demascarea unor minciuni colosale

decembrie 07
15:36 2017

received_1614178075307403

Mos Nicolae vine pentru NASA o zi mai tarziu cu tolba plina de bete, bate, ciomege si stalpi pentru ca au fost “BAIETII RAI” !!!

Am o “mica” intrebare pentru NASA ! Pazea ca o LANSEZ in GALAXIE:

{[( DE CE ?! Deoarece,in ultimii 45 de ani nu a fost timis NICI UN OM pe NICI UN ALT CORP CERESC din SISTEMUL NOSTRU SOLAR ??? !!! )]} >>>>>

received_1614172208641323

FAPTELE !!!

Eugene A. Cernan a fost ultimul om care a pasit pe LUNA , in cadrul misiunii APOLO 17, misiune lansata la 7 decembrie 1972. Misiunea Apolo 18 a fost anulata … Ce mai vreti sa va spun decat un clasic si nedisimulst-„lasilor !”

RASPUNSURI POSIBILE !

Punctul unu

Ne pare rau dar toate aceste misiuni Apolo au fost o foarte mare PACALEALA STRATEGICA, si inca UNA EXTREM DE MARE impotriva U.R.S.S. –ului ,in timpul Razboiului Rece ! Ca urmare a fost cea mai mare iluzie, deceptie si disimulare,totul fiind diabolic orchestrat impotriva Umanitatii !!! (Daca acesta este cazul, sa va fie rusine celor de la NASA ca ati deceptionat, pacalit si tradat o intreaga UMANITATE si nu stiti sa luptati ca niste BARBATI !!!)

received_1614236795301531

Cel de-al doilea punct

Intai ar trebui sa stiti ca am aterizat pe Luna, si fiecare misiune a fost un succes. Dar atunci cand am ajuns acolo, cel putin una (daca nu mai multe) civilizatii extraterestre, care au venit de asemenea in vizita pe Luna special pentru a ne avertiza, ne-au spus: “Nu va este permis sa calatoriti atat de departe prin SPATIU cu Oameni la bord pur si simplu pentru ca nu sunteti inca demni ca sa meritati sa facecti astfel de calatorii si va ORDON sa va intoarceti pe Pamant si sa nu mai calatoriti pe alte corpuri ceresti ! “ (Daca acesta este cazul, voi acuza si invinui permanent NASA, pentru ca ne-a ascuns Adevarul !!! )

received_1614171975308013

Del de-al treilea punct

In ultimii 45 de ani nu am avut nici un interes in a trimite Oameni pe Luna sau pe orice alt corp ceresc pentru ca suntem niste “gaini cu morcovul in posterior”, si am avut foarte mari probleme economice implicate in acest tip de misiuni. De ce ar trebui sa mergem in asemenea misiuni cu Oameni la bord, cand putem trimite utilaje automate si putem vedea toate LUCRURILE MARI prin fotografii facute cu DISPOZITIVE DE INALTA TEHNOLOGIE ?! ( Acesta ar fi un raspuns care, pur si simplu ne reneaga ca si Civilizatie ! Mai mult decat atat,ca urmare nu mai meritam sa traim si sa prosperam in acest Univers, si implicit, nu mai meritam sa ne autocaracterizam ca fiind o Civilizatie curioasa si dornica de aventuri prin care sa exploram fara incetare NECUNOSCUTUL !!! )

Scurta concluzie e cat se poate de logica.

Aceste lucruri NU SUNT OK, si NASA trebuie URGENT sa ia MASURI !!!

Sursa foto :  Arhiva colaboratorului platformei media Criteriul National-Mihaescu Alexandru

Redactia ziarului  Criteriul National multumeste domnului Mihaescu Alexandru pentru acest excellent material oferit in exclusivitate

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro