Criteriul National

F.C Sevilla triplă câștigătoare consecutivă a UEFA Europa League

F.C Sevilla triplă câștigătoare consecutivă a UEFA Europa League
mai 18
22:19 2016

Formaţia spaniolă de fotbal F.C Sevilla a cucerit Europa League după ce a învins-o în finala de la Basel pe Liverpool cu 3-1. Sevilla este la al treilea trofeu Europa League consecutiv după cele din 2014 şi 2015.

trophy

Învingătoare în Europa League şi în precedentele două ediţii ale competiţiei, Sevilla devine prima echipă care câştigă o cupă europeană în trei sezoane consecutive după Bayern Munchen, care s-a impus în Cupa Campionilor între 1974 şi 1976.

Clubul andaluz F.C Sevilla a mai câştigat Cupa UEFA sau Europa League în 2005, 2006, 2014 şi 2015, la precedentele două ediţii, tot sub conducerea antrenorului Unai Emery.

Prin această victorie, echipa spaniolă şi-a asigurat participarea în grupele viitoarei ediţii a Ligii Campionilor.

Sevilla a câștigat în această seară de 18 Mai cel de-al treilea trofeu Europa League consecutiv și al cincilea din istorie (inclusiv din perioada în care competiția se disputa sub numele de Cupa UEFA).

Liverpool vs Sevilla Highlights 2016 Europa League

În jur de 7.000 de suporteri ai clubului spaniol au fost prezenți la finala de pe stadionul Saint Jakob-Park din Basel.

LIVERPOOL – SEVILLA 1-3
Au marcat: 
Sturridge 35 / Gameiro 46, Coke 65, 70

 

Sursa foto www.totalsportek.com

 

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo