Criteriul National

Fă cunoștință cu experții clinicii CleverMed – cei mai buni în medicina muncii Bucuresti

Fă cunoștință cu experții clinicii CleverMed – cei mai buni în medicina muncii Bucuresti
noiembrie 18
13:40 2020

Un nou job, o nouă sarcină – aceea de a merge dintr-o parte în alta prin diverse clinici pentru analize! În acest sens, fă cunoștință cu experții clinicii CleverMed – cei mai buni în clinica medicina muncii Dorobanti | Bucuresti! De acest aspect te vei convinge chiar tu, în momentul în care vei apela la aceste servicii pentru a obține o adeverinta apt de munca.

clevermed

CleverMed nu este o soluție obișnuită pe care ți-o livrăm, doar pentru a-ți oferi un nume nou pe lista clinicilor deja existente pe piață. Dimpotrivă, CleverMed este acea clinică demnă de luat în calcul. Este ceea ce ai nevoie, mai ales într-o astfel de perioadă când trebuie să-ți finalizezi dosarul de muncă într-un timp record. Dacă nu ne crezi, însă, îți oferim câteva motive relevante pentru a te convinge.

CleverMed dispune de cea mai bună echipă medicală de pe piața muncii Bucuresti

Majoritatea persoanelor care au intrat în contact cu acești experți consideră CleverMed ca fiind clinica care dispune de cea mai bună echipă medicală de pe piața muncii Bucuresti! Echipa medicală din spate nu este alcătuită decât din medici experți și profesioniști, dornici să întreprindă servicii de calitate, dar și să-și etaleze cunoștințele pe care le dețin. 

În altă ordine de idei, fără experiența și profesionalismul de care aceștia dau dovadă de fiecare dată, nu ar putea fi evidențiată flexibilitatea în sprijinul angajaților firmei pe care o deții. Convinge-te că merită să lucrezi cu cei mai buni!

Eliberare adeverinta apt de munca în maxim 24 de ore

Experții CleverMed sunt cei care efectuează consultul clinic și analizele de laborator, folosind unele dintre cele mai performante tehnologii. Astfel, apelând la aceștia vei beneficia de eliberare adeverinta apt de munca în maxim 24 de ore.

Rapiditatea, dar și promptitudinea sunt două dintre aspecte de la care experții în domeniul de medicina muncii Bucuresti nu se abat!

CleverMed – clinică medicina muncii Bucuresti care dispune de echipă mobilă

Tot CleverMed este acea clinică medicina muncii Bucuresti care dispune de o echipă mobilă, dornică să te ajute atunci când ai cea mai mare nevoie! Asta înseamnă că în cazul în care tu sau chiar angajații firmei tale nu se pot deplasa la adresă, vin experții la tine. 

Examenele necesare eliberării unei adeverințe apt de muncă pot fi realizate chiar și la sediul firmei! Nu-i așa că această veste este una bună? În acest fel poți salva timp prețios!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul