Criteriul National

Fabrica de firme va ofera specialistii care sa va consilieze si sa actioneze pentru dumneavoastra

Fabrica de firme va ofera specialistii care sa va consilieze si sa actioneze pentru dumneavoastra
decembrie 12
12:20 2019

Design-fără-titlu-2019-09-02T110329.797

Daca doriti sa va implicati in cresterea PIB si in inflorirea economiei romanesti, aveti curaj si intrati in afaceri! Fiti antreprenorii onesti care ofera mereu produse si servicii de calitate premium si dovedesc empatia de a ajusta preturile dupa toate buzunarele.

Multi ezita sa demareze procedura de infiintare firma, fiindu-le teama de urmatoarele aspecte:

-ca nu vor putea niciodata sa infiinteze o firma cum scrie la carte

-ca nu vor sti sa isi conduca afacerea, fiindca nu au mai facut acest lucru inainte

-ca nu vor putea sa inchida firma, in cazul in care afacerea nu merge si se acumuleaza datorii.

Lista temerilor continua, dar toate sunt neindreptatite, fiindca poti solicita specialistilor cu pregatire superioara in domeniu si cu 10 ani vechime sa infiinteze pentru dumneavoastra PFA.

Tot ce aveti de facut este sa parcurgeti atent etapele:

  1. de documentare individuala pe site-ul Fabricii-de-firme.ro.

Stiu persoane care citesc si isi iau notite, sa ajute pe altii la infiintare SRL.

  1. consultanta gratuita. Nu este nevoie sa ajungeti la sediul firmei, ci de la domiciliul dumneavoastra vorbiti cu specialistii care de 10 ani au un cuvant important de spus in mediul de afaceri autohton.
  2. intrevederea de la sediul firmei, in care le dai dosarul si semnezi contractul de prestari servicii.

In timpul precizat pe site, vei primi dovada ca firma sau ONG-ul tau s-a infiintat si ca poti incepe fara teama activitatea.

Oamenii de afaceri care au prosperat datorita lor au cuvinte de lauda fata de toate serviciile. Iata una dintre evaluari:

“Doream o firma de servicii funerare, fiindca am spus ca mereu se moare. Am stat de vorba cu specialistii de mai sus si au adus urmatoarele argumente impotriva alegerii noastre: cartierul era plin cu astfel de firme, unele aveam o experienta de 10-15 ani si asta insemna ca erau deja campioane la dotari si servicii. Ni s-a spus ca am fi ca un schiop care pleaca in cursa dupa ce campionul en titre se afla cu 400 de metri inaintea lui. Am prosperat, fiindca i-am ascultat. In prezent conducem in topul firmelor care fac curatenie la birouri si acasa, iar firma de pompe funebre care s-a deschis in cartier dupa noi a dat deja faliment.” (U.M, patron firma de curatenie, Bucuresti.)

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul