Criteriul National

Făgă transformă primăria într-un birou îmbâcsit de contabilitate! Opoziţia: mucles!

Făgă transformă primăria într-un birou îmbâcsit de contabilitate! Opoziţia: mucles!
octombrie 10
17:38 2016

imag_articol

 

In reprezentarea multor cetăţeni, edilul şef este poate un vizionar, un om care priveşte în viitor oraşul în tablouri reuşind prin prisma experienţei profesionale şi mai ales cea de viaţă să dezvolte proiecte menite să inspire cetăţenilor un stil sănătos de viaţa şi să mobilizeze resursele umane şi financiare ale instituţiei pentru a duce la îndeplinire proiectele dezbătute cu cei mai buni specialişti ai oraşului care contribuie la strategia de dezvoltare durabilă.

În teorie pare simplu dar în realitate sitauţia stă altfel din pacate. Deşi puţini i-ar reproşa edilului sef lipsa de hărnicie sau intenţiile bune, se pare totuşi că dânsul nu vrea să-şi depăşească condiţia modestă pe care chiar personal şi-o prezintă cateodată: ,,sunt un biet contabil”. Dacă nu sunt oameni alături care să-l avertizeze că bate câmpii cu graţie şi alţii cu boticul rujat îl mai şi strigă ,,sefu’-sefu”, atunci omul în simplitatea lui chiar crede ca face bine prostiile pe care le face.

imag-articolvb

Pe de altă parte, șeful opoziţiei, curajosul amiral care doar chiţăie pe internet prin intermediul postărilor de pe Facebook şi care nu a călcat probabil niciodată la o dezbatere publică sau la şedintele de consiliu, visează liniştit la postul de senator iar oamenii pe care i-a trimis încrezător în consiliu fac umbră degeaba mochetei. Astăzi când a avut loc o şedinţă de consiliu extraordinară organizată pentru a rezolva problema datoriilor sistemului de termoficare, nu s-a găsit niciun politician să discute în perspectivă retehnologizarea CET-ului care este foarte învechit, dar s-au contrat în schimb pe soluţii de cârpăceală bugetară, ca la sfârşit dreptacii să se abţină de la vot!? Când este vorba de o problemă importantă a oraşului, opoziţia votează în mod normal pentru sau împotrivă şi vine cu o altă soluţie. Dar dreptacii nu-s departe de stângaci. Îi separă doar un culoar îngust de trecere în sala de consiliu.

La conferinţa de presă, o distinsă jurnalistă a dorit să afle detalii despre „registrul vieţii”,al spaţiilor verzi şi cheltuiala legată de iluminatul de sărbători. Dar, ce să vezi, motănelul Făgă şi-a înfoiat coada răspunzând că ” s-a saturat de subiectul acesta” (nerezolvat) şi că „așteaptă un cadru orgzanizat de discuţie” ?! Păi ce cadru mai organizat se poate decat o conferinţă de presă? Aşa că şoriciul este bine-mersi la păstrare în sare, cu sau fără măzărea…

Dacă nu apare vreo surpriză, ne așteaptă patru ani de maneleală şi cârpăceală administrativă la Constanţa…

 

clm-2016

 

image-2013-08-13-15372874-41-cazino-constanta

 

,,Avem nevoie de un vis pentru a putea supravieţui”

tramvai-verde

wien-hofburg-burggarten

 

Departamentul Pamflet Criteriul 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro