Criteriul National

„Făgădău, Făgădău, alt primar în locul tău!” – biiiip – Ai vată de zahăr ars în urechi?

ianuarie 05
12:32 2016

 

imagine_articol_1

Constănţenii din păcate se mulțumesc cu mult prea puţin. Tărâmul cultural a fost deşertificat, parcurile au fost betonate, transportul în comun electrificat nepoluant distrus complet şi cetăţenii oraşului din păcate se mulțumesc cu statul la coadă la supermarket şi privitul la televizor. Singurul moment în întreg anul 2015 când în sfârşit a noastră comunitate s-a făcut auzită a fost momentul Colectiv. Chinurile groaznice în care au murit cei 63 de tineri a atins profund conştiinta tuturor românilor provocând o mare durere. Acest fapt i-a făcut pe aproape 7 000 de constănţeni să iasă în stradă la o săptămană de la tragedia din clubul bucureştean. Dacă în primele zile de la tragedia Colectiv întreg guvernul şi-a dat demisia, Primarul Piedone a fost încătuşat, întreaga conducere ISU a fost demisă, patronii clubului de asemenea încătuşaţi – ehei aflaţi că in Constanţa NIMENI NU SI-A DAT DEMISIA SAU A FOST INCATUSAT dupa ce trei tinere au fost arse de vii pe 5 aprilie 2014 în Constanţa în mansarda restaurantului Beirut.

La protestele Colectiv mii de oameni au scandat ,,Făgădău, Făgădău, alt primar in locul tău!” şi au afisat un banner cu demisia acestuia. Eheee ce surpriză! nici până în clipa de faţă nu există un mesaj oficial măcar de condoleanţe din partea administraţiei constănţene faţă de cele două tragedii. Dacă interimarul Făgădău nu a auzit miile de oameni cerându-i demisia (iată înregistrarea aici) asta ne face să ne gândim că ori şi-a băgat în urechi vată de zahăr ars în loc de vată medicinală după duş, ori are șoriciul puţin mai gros decât pielea de elefant. O altă explicaţie logică care să justifice lipsa de conştiinţă din partea Administraţiei faţă de cele două mari tragedii nu găsim.

Vă mai recomandăm:

Povestea lui decebal sau cum sa ajungi din lingău un hardau ambulant

Pentru patrioții constănţeni parcul betonăm copaci noi vă plantăm de 1 dec o şaorma ca n istorie

Politicienii constănţeni sunt asemenea unor găuri negre pentru economie și cultură

Protest la ședința de consiliu local al municipiului Constanța – Radio România Actualități

2

 

 

 

beirut_20105100

 

 

Mazare-si-Fagadau

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo