Criteriul National

Făgădău îşi dă întâlnire cu găşcuţa pentru a legaliza MAREA împărţeală (Partea I)

Făgădău îşi dă întâlnire cu găşcuţa pentru a legaliza MAREA împărţeală (Partea I)
ianuarie 24
14:48 2016

 

Vineri 29 Ianuarie 2016 pentru domnul Decebal Făgădău şi „gașcuța” lui poate fi o zi de mare bucurie,însă pentru restul populaţiei şi în special pentru zecile de creştini şi credincioşi poate fi o zi tragică.

Luca

Din cauza gravitătii unei astfel de situaţii de azi si până în ziua respectivă şi până în momentul în care se vor întâlni ,redacţia ziarului nostru a decis în mod disperat să tragă un semnal de alarmă.

Până atunci , ştiind că cei care îndrăznesc să întrebe cam ce face administraţia locală cu banii obtinuţi din taxele şi impozitele ale cetăţenilor, o parte din ziariştii care fac propagandă jafului asupra banilor publici, îi denumesc „agitatori „,săriţi de pe fix etc 

Redacţia noastră a ţinut să precizeze următoarele :

Ţinând cont cât de grav este ceea ce se va petrece vineri 29 ianuarie cât şi faptul că până la un astfel de nefericit moment, vom scrie mai multe articole în încercarea noastră, de a atrage atenţia măcar pe ultima sută de metrii autorităţilor, societăţii academice să poată să ia atitudine şi să facă toate cele necesare ca să poate opri o astfel de nenorocire.

În altă ordine de idei, având în vedere ca România este o ţară eminamente creştină ,atragem atenţia asupra următoarelor aspecte.

Din punct de vedere al ştiinţei numerogice, cifrele 966 si 666 sunt considerate ca fiind cifre satanice.Acest lucru îl poate certifica orice adept al acestei meserii.

Trebuie precizat de ce numarul 666 este considerat numărul satanic, pentru că nu este doar o simplă superstiţie lipsită de fundament, ca în cazul altor numere „nefaste”, de pildă numărul 13. Despre numărul 666 se spune în Sfânta Scriptură la capitolul „Apocalipsei” că este NUMĂRUL NUMELUI Fiarei.Alfabetele antice (iudaic, grecesc) asociau fiecarei litere câte un număr. Exista obiceiul ca în cazul numelor proprii să se recurgă la codificarea, la încifrarea numelui, pentru a se obţine o „semnatură simbolică”, o reprezentare prescurtată şi încifrată a numelui. Orice nume propriu putea să fie descompus după literele sau numai după consoanele care-l alcatuiau. Fiecare literă era convertită în echivalentul său numeric, după care se făcea suma tuturor numerelor de litere şi se obţinea astfel NUMĂRUL NUMELUI. Deci 666 nu este un simplu număr care a fost prin superstiţie denaturat, ci chiar conţine în el un nume: numele fiarei. La fel cum creştinii primelor veacuri foloseau simboluri şi prescurtări codificate ce reprezentau numele lui Hristos: IHTIS (care in greceste înseamnă „peşte”, dar fiecare literă luată în parte provine din sintagma „Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul”), IISHSNIKA (prescurtare de la „Iisus Hristos, Biruitorul”), monograma lui Iisus (suprapunerea a doua litere - X si P- din alfabetul grecesc, constituind primele două litere ale cuvantului Hristos),etc. Folosirea unui medalion cu simbolul peştelui (IHTIS) avea aceeaşi valoare cu cruciuliţele pe care le poartă azi creştinii la gât. În sens invers, folosirea simbolului „666” înseamnă a duce cu tine „la purtător” în loc de numele lui Hristos, numele satanei.

Pornind de la acest deziderat,tocmai de aici rezultă o întrebare pentru consilierii personali a domnului Decebal Făgădau,ce ne permitem să le-o adresăm:

primariaNoaptea

 A aflat domnul viceprimar Făgădău că nenorocirea de la  clubul Colectiv s-a întâmplat într-o zi de vineri în care, din punct de vedere numerologic, atunci când se adună cifrele se obţine aceea de 66?

Din cauza unei astfel de adevăr cât şi a realităţii tragice asociate cu ea, noi- redacţia ziarului Criteriul Naţional ,în calitate de creştini ce suntem cât şi vocea a unui anumit număr de cetăţeni şi credincioşi care ne urmăresc şi ne susţin, recomandăm domnului viceprimar Decebal Făgădău să ţină cont de cele prezentate de noi şi să amâne o astfel de întrunire.

DE CE AR TREBUI CA DOMNUL FĂGĂDĂU SA ŢINĂ CONT DE RECOMANDAREA NOASTRĂ ?

Ne aflam în an electoral.Dacă ziua în care se vor face anumite lucruri despre care vom vorbi în materialele următoare, va permite din punct de vedere numerologic o similitudine cu tragedia de la Colectiv,

oricând competitorii politici ai domnului Decebal Făgădău vor avea motive întemeiate ca să facă anumite tipuri de asociere şi cu această ocazie candidatul şi reprezentantul desemnat de PSD în Constanţa poate pierde voturi şi automat piardă alegerile.

consilieri-judeteni-constanta-evz-465x390

Acest lucru se poate întâmpla deoarece numărul de creştini şi a credincioşilor în general,care nu doreşte ca anumite decizii ce se iau şi au  legătura directă cu viaţa lor cât şi a familiilor lor să nu fie asociată de nici un fel cu cifre satanice.

La final, în speranţa că domnul Făgădău cât şi partidul care îl susţine va lua în serios recomandarea echipei din cadrul redacţiei ziarului Criteriul Naţional care a conceput şi redactat acest material,încheiem acest articol introductiv despre „O NENORORCIRE „, nu înainte de a vă promite că vom trata aspecte interesante într-un alt material ,

rugându-ne la Dumnezeu să le lumineze minţile şi să-i inspire a lua decizia DE A ANULA o astfel de întrunire.

Dacă nu, le mai facem o recomandare cu trimitere scripturistică din Sfânta Evanghelie de la Apostolul Luca (capitolul 23, versetul 34).Zecile de mii de credincioşi cât şi cei care ne urmăresc şi ne susţin ştiu că Cel care S-a sacrificat pe Sfânta Cruce a rostit într un moment de răscruce, în istoria mântuirii:

” Iartă-i Doamne că nu ştiu ce fac…”

Redacţia ziarului Criteriul Național

 

Sursa foto tvalphamedia.ro,www.primaria-constanta.ro,www.evz.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo