Criteriul National

Fara cozi la inmatricularile auto prin Viva Auto

Fara cozi la inmatricularile auto prin Viva Auto
iunie 18
04:58 2018

In urma cu cateva saptamani am fost pus in situatia de a avea nevoie de a face cateva drumuri pentru a obtine niste acte in legatura cu masina mea. Mai exact, am avut de facut un drum la cei de la inmatriculari auto Bucuresti. Sincer, uitasem cum e! Birocratia la noi in tara inca este la ordinea zilei, ceea ce implica multe drumuri facute aproape degeaba, stat la cozi de zeci de persoane si mult, mult stres! Acum daca ai nevoie de inscrieri auto anaf, Viva Auto iti sta la dispozitie.

inmatriculari auto Bucuresti

Probabil ca stiti cum e daca ati avut de rezolvat in ultimii ani ceva la stat! Chiar si pentru a iti plati taxele poti ajunge sa iti pierzi cateva ore! Si asta poate nu ar fi atat de grav daca nu ar trebui sa iti o zi libera pentru a putea face asta! Asa i-am gasit pe cei de la Viva Auto, care se pare ca pot face orice tine de masina ta. Fie ca ai nevoie de inscrieri masini, de RAR, de radieri taxe si impozite, de facut asigurari auto RCA sau CASCO, prin intermediul celor de la Viva Auto poti rezolva totul rapid si eficient. Si nici nu o sa iti mai bati capul cu toate drumurile, fiindca ei se vor ocupa de tot.

Servicii disponibile atat in Bucuresti, cat si in Ilfov

Multi dintre voi este posibil sa locuiti in localitatile limitrofe ale Bucurestiului, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de servicii de inmatriculari auto Ilfov. Stati fara grija, cei de la Viva Auto lucreaza si in judetul Ilfov si va pot rezolva orice problema aveti. Puteti apela la cei de la Viva Auto si ca persoana fizica, si ca persoana juridica. De asemenea, serviciilor lor pot fi si in interesul dealerilor auto. Ce sa mai, daca vrei sa rezolvi ceva simplu si eficient, in mod clar la ei trebuie sa apelezi.

viva auto log

In cazul in care ati avut nevoie de curand de o inmatriculare auto, probabil ca ati stat la cozile acelea interminabile. Ei bine, daca apelati la cei de la Viva Auto, tot acest proces va fi mult mai usor si mai rapid. Mai exact, singura ta treaba este aceea de a da actele celor de la Viva Auto si de a intocmi o imputernicire pentru ca acestia sa se poata ocupa de tot. Dupa ce efectuezi plata, cei de la Viva Auto vor face si ei platile catre cei de la Inmatriculari in numele tau. La termenul stabilit, acestia se vor prezenta acolo, vor prelua actele, dupa care ti le vor inmana tie.

De asemenea, in cazul in care ai nevoie de orice acte care tin de subiectul inscrieri auto, de incheierea unor polite de asigurare, de traduceri a actelor, de inscrierea automobilului la ANAF, poti apela cu incredere la Viva Auto.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu