Criteriul National

Fără Mazăre, dar cu pachete de Paști!!!

Fără Mazăre, dar cu pachete de Paști!!!
aprilie 08
07:04 2015

Îndepărtarea primarului Radu Mazăre de la conducerea administrației locale constănțene, a lăsat un loc vacant și dispute în interioarul partidului. Totuși, cel mai arzător punct pe ordinea de zi a PSD-iștilor, l-a reprezentat distribuirea pachetelor cu alimente pentru pensionarii cu venituri mici.

De îndată ce ”Tata” Mazăre a fost scos din joc, urmașii lui în Primăria Constanța, s-au văzut nevoiți să continue distribuirea pachetelor cu alimente pentru cei cu pensii mici. Un astfel de segment destul de numeros din electorat trebuie ținut aproape de partidul care, prin Radu Mazăre, și acum prin Decebal Făgădău ”sunt alături de popor”. Acesta a fost și motivul pentru care ieri, reprezentanții Consiliului Local Constanța s-au întrunit spre a decide cine va lua frâiele administrației locale în perioada arestării preventive a lui Radu Ștefan Mazăre. Din cei 25 de consilieri, 24 au votat pentru numirea lui Decebal Făgădău. „Delegarea mea va fi pentru o perioadă incertă. Nu mi-aș fi dorit să fiu în această situație. S-a ajuns la un blocaj în administrație, iar alegerea mea vine să repună pe un făgaș normal activitatea din Primăria Constanța. Când va înceta mandatul de arestare pe numele primarului Radu Mazăre, el își va relua atribuțiile de drept“, a opinat noul primar, fost viceprimar până mai ieri. Prima acțiune întreprinsă de acesta, a fost să anunțe sus și tare că se va relua distribuirea de pachete pentru nevoiași.  „Voi semna astăzi (ieri – n.r.) documentația pentru ca vârstnicii cu venituri mici să poată primi alimentele pe care le așteptau înainte de Paște. Dacă se poate, vreau să se distribuie de azi (ieri – n.r.). Dacă nu, de mâine (astăzi – n.r.) și vom sta peste program pentru a recupera zilele pierdute“, a subliniat Făgădău.Astfel pensionarii cu venituri sub 1000 lei, cei fără venituri și persoanele cu handicap vor putea să beneficieze si acum, în preajma Paștelui de ajutorul municipalității. Conform cu ce a declarat primarul interimar, până sâmbătă inclusiv se vor distribui pachetele, pentru ca toată lumea să poată primi. Iulia Zaharinciuc, șeful Serviciului Achiziţie şi Distribuţie Ajutoare din cadrul Primăriei Constanţa a declarat că s-au remediat problemele referitoare la distribuție. „Contractul a fost semnat, iar începând de mâine (astăzi- n.r.) până sâmbătă, inclusiv, alimentele vor fi distribuite în intervalul orar 8.00 – 18.00. Am prelungit programul de lucru pentru ca toți beneficiarii pachetelor să aibă timp să le ridice“, a spus aceasta.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo