Criteriul National

Faze tari: Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”; Copiii care s-au jucat FIFA până au golit conturile părinților – Faze Tari

Faze tari: Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”; Copiii care s-au jucat FIFA până au golit conturile părinților – Faze Tari
octombrie 16
02:46 2019
Un câine gigant a fost salvat de pe munte, după ce a leșinat din cauza oboselii. Un câine gigant, care cântărește 86 de kilograme, a fost transportat cu targa de salvamontiştii din Salt Lake City, Utah. Stăpânul l-a luat cu el în drumeție, însă după vreo trei kilometri, mastiful, pe nume Floyd, s-a culcat la pământ, epuizat, și a refuzat să se clintească din loc, oricât s-a rugat stăpânul de el. I-au întâlnit mai multe persoane, care au sunat la poliție, semnalând că Floyd are nevoie de ajutor. O echipă salvamont a fost mobilizată și câinele istovit a fost coborât de pe munte, cu targa, scrie Știrile Pro Tv.
Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”. O familie care și-a petrecut ultimii nouă ani într-un subsol „așteptând sfârșitul lumii” a fost descoperită de poliția olandeză, după ce cel mai mare dintre fii a mărturisit totul într-un bar din localitate. Un bărbat de 58 de ani și cei șase copii ai lui, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, trăiau la o fermă din nordul provinciei Drenthe. Au fost descoperiți după ce cel mai mare dintre copii a intrat într-un bar din apropierea satului Ruinerwold, a comandat bere și le-a spus angajaților că are nevoie de ajutor. Martorii au spus că tânărul părea foarte confuz și de la el au aflat că familia lui trăia într-o izolare totală, în așteptatea sfârșitului lumii, conform Digi24.
Dobby, spiridușul lui Harry Potter a fost surprins de camerele de supraveghere din curtea unei case din SUA. Vivian Gomez, din America, susține că a surprins imagini cu o creatură misterioasă care seamănă cu spiridușul Dobby din Harry Potter plimbându-se prin curtea casei sale. Femeia a postat imaginile pe rețelele de socializare și spune că a fost îngrozită când a văzut pe camerele de supraveghere din curtea sa bizara creatură care seamănă foarte bine cu Dobby. Vivian spune că s-a uitat pe camerele de supraveghere când a văzut creatura mergând pe aleea din curtea casei sale dând din mâini și învârtindu-se în jurul mașinii sale înainte de a dispărea, se arată în articolul Libertatea.
Ruşii îşi fac selfie-uri şi filmuleţe în bazele abandonate de americani în Siria. Retragerea militarilor americani din nordul Siriei i-a entuziasmat pe ruşi, care s-au grăbit să-şi facă selfiuri şi filmuleţe în bazele părăsite. Deciziile radicale ale lui Trump i-au derutat pe militarii americani care au luptat cot la cot cu kurzii împotriva organizaţiei Statul Islamic. Aceştia spun acum că simt o remuşcare profundă pentru faptul că şi-au abandonat aliaţii. În schimb, ruşii s-au entuziasmat de retragerea ordonată de Trump şi s-au grăbit spre bazele abandonate. Cum au ajuns acolo, şi-au făcut selfieuri şi filmuleţe, notează Adevărul.
Copiii care s-au jucat FIFA până au golit conturile părinților. Patru copii din Marea Britanie au cheltuit aproape 550 de lire în trei săptămâni pe pachete de jucători din cadrul celebrului joc de fotbal online. Inițial, tatăl lor le-a cumpărat copiilor un singur pachet de jucători, în valoare de opt lire. Aceștia au observat cum a efectuat plata și au continuat să facă achiziții în jocul FIFA până au golit contul bancar al părinților. Plățile au fost efectuate prin intermediul contului Nintendo al familiei. Compania a fost de acord să le dea englezilor înapoi banii pe care copiii lor i-au cheltuit fără știrea lor. De asemenea, a retras jucătorii cumpărați pe ascuns, potrivit Playtech.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul