Criteriul National

FC ​Rapid București din nou între infarct și balamuc în Liga a 2-a. BREAKING: Dumnezeu s-a retras din brigada de arbitrii – Perspektiva

FC ​Rapid București din nou între infarct și balamuc în Liga a 2-a. BREAKING: Dumnezeu s-a retras din brigada de arbitrii – Perspektiva
iulie 30
10:21 2020
Este clar destin istoric. Este clar demență acum. Toată istoria Rapidului este scrisă așa, pe infarct și balamuc. Mereu pe muchie de cuțit, mereu te încearcă Rapidul ăsta: ori mă iubești, ori nu. Așa este povestea iubirii omului. Nici anul acesta Rapidul n-a avut șansa unui drum lin spre o calificare în Liga 1. Nu. În etapa de duminică, ora 18,30, este iar “pe viață și moarte”.

EXCLUSIVITATE, într-un interviu cu Dumnezeu realizat de mine în toiul nopții, Acesta a declarat că s-a retras din brigada de arbitrii. A declarat că el nu poate ține echilibrul într-o asemenea partidă de bal și spital. Are dreptate Dumnezeu!

Uite calcule simple: Dacă Rapidul câștigă cu Turris, tot nu-i sigură promovarea, că ea depinde de UTA, FCArgeș, Mioveni și Petrolul. Păi, ce alea-s de aruncat? Nu.

Dacă Rapid nu câștigă cu Turris Turnu Măgurele, adio! Turris poate promova ea.

Rapidul dacă câștigă, dar rezultatele din celelalte partide sunt defavorabile, atunci poate juca în baraj! Să vezi ce omor va fi, poate le băgăm mortu’n casă lui Dinamo.

Păi, o asemenea partidă ca cea de duminică nu te face să eziți ca Dumnezeu? Uite, pe noi fanaticii Rapidul ne bagă în infarct.

Cum s-a ajuns aici?

Putem fi supărați pe schimbarea antrenorului Pancu cu Alexa în plin marș glorios. Putem da vina pe egalurile lui Alexa. Dar ce partidă, domle, cu UTA!


Putem face orice, comenta oricum. Totul se uită, totul începe!
Dumnezeu mi-a spus azi noapte că Rapidul e singur vinovat de îmbârligăturile astea de-ți vine să te dai cu capu’de pereți.

Dumnezeu, cu tupeul lui obișnuit, m-a întrebat: omule, nu asta este dragostea? De 40 de ani iubești Rapidul. Ca un miel, ca un bou! Nu așa arată blestemata de dragoste?

Să iubești, să eziți, să pierzi, să câștigi, iar să pierzi, iar să speri și iar să iubești ca și cum n-ai fi cunoscut iubirea vreodată? Dat dracului Dumnezeu! Are dreptate!

Mi-e o fricăăăăă dar urlu de azi până duminică seara: Hai Rapid! Dă cu Turris-ul de pământ! Ne întoarcem în Liga Întâi!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul