Criteriul National

Femeiaindependenta.ro, un proiect educational si motivational pentru femei

Femeiaindependenta.ro, un proiect educational si motivational pentru femei
februarie 02
15:21 2018

alege sa zambestiO antreprenoare de 33 de ani, cu peste 8 ani de activitate de business B2B a ales de curand sa isi ofere cunostintele, energia si timpul pentru crearea unei comunitati care sa sustina dezvoltarea personala si profesionala a femeilor.

Trainer, speaker, autor si inainte de toate, antreprenor, Daniela Irimia a creat platforma FemeiaIndependenta.ro unde ofera cursuri online si consiliere femeilor care vor sa devina cea mai buna versiune a lor.

Acest proiect, Femeia Independenta, vrea sa ajute femeile sa devina independente emotional, psihologic, fizic si financiar. Pentru ca femeia poate fi orice isi doreste daca vrea, daca are sustinere si indrumarea potrivita.

Din 2013 a inceput sa impartaseasca si altora tot ce invatase in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. A lansat atunci revista de dezvoltare personala Gandeste-Pozitiv.ro si a inceput sa sustin cursuri de abilitati la Vision Consulting, firma cu peste 14 ani de activitate in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuildig pentru companii.

Daniela Irimia este NLP Practicioner si trainer de dezvoltare personala certificat ANC.

De ce cursuri online si de ce atentia oferita clientilor directi?

In experienta din sala de curs cu sute de participanti, Daniela Irimia a observant o impartire clara intre cei care VOR sa invete ceva de la curs si cei care participa pentru ca i-a trimis compania. Si deloc surprinzator, cei care sunt total implicati si participativi la curs sunt cei care vor sa faca o schimbare in viata lor.

Sunt putine cursuri de abilitati accesibile oricui, oricand. Si mai ales, sunt inca putine cursuri online de dezvoltare personala in limba romana. Motiv pentru care Daniela Irimia a abordat aceasta nisa.

De ce dezvoltare personala pentru femei?

Tot din sala de curs, Daniela a observant ca, in special femeile, au nevoie sa fie ascultate, sa poata comunica direct, sa fie intelese si sustinute in demersurile lor de dezvoltare. Apoi, au nevoie de indrumare specifica, multe cer training 1 la 1 pentru a aprofunda informatii obtinute in urma unui curs. Si de aici, nisarea proiectului pentru femei.

Ce ofera proiectul FemeiaIndependenta.ro?

Ofera cursuri online in format scris si audio, webinarii si sesiuni 1 la 1 de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, vanzare, leadership, time management.

Cursuri si workshop-uri tematice care vin sa sustina femeia in drumul ei spre independent si evenimente complexe in care sunt abordate subiecte ce tin de dezvoltarea completa a unei femei, de la cariera la viata personala, sanatate si frumusete, dar si educatie financiara.

Comunitatea online este intr-un grup inchis, unde Daniela ofera webinarii gratuite, sustinere si raspunsuri punctuale si practice la solicitarile membrelor, iar lunar, se fac intalniri de socializare si dezvoltare personala.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul