Criteriul National

Femeiaindependenta.ro, un proiect educational si motivational pentru femei

Femeiaindependenta.ro, un proiect educational si motivational pentru femei
februarie 02
15:21 2018

alege sa zambestiO antreprenoare de 33 de ani, cu peste 8 ani de activitate de business B2B a ales de curand sa isi ofere cunostintele, energia si timpul pentru crearea unei comunitati care sa sustina dezvoltarea personala si profesionala a femeilor.

Trainer, speaker, autor si inainte de toate, antreprenor, Daniela Irimia a creat platforma FemeiaIndependenta.ro unde ofera cursuri online si consiliere femeilor care vor sa devina cea mai buna versiune a lor.

Acest proiect, Femeia Independenta, vrea sa ajute femeile sa devina independente emotional, psihologic, fizic si financiar. Pentru ca femeia poate fi orice isi doreste daca vrea, daca are sustinere si indrumarea potrivita.

Din 2013 a inceput sa impartaseasca si altora tot ce invatase in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. A lansat atunci revista de dezvoltare personala Gandeste-Pozitiv.ro si a inceput sa sustin cursuri de abilitati la Vision Consulting, firma cu peste 14 ani de activitate in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuildig pentru companii.

Daniela Irimia este NLP Practicioner si trainer de dezvoltare personala certificat ANC.

De ce cursuri online si de ce atentia oferita clientilor directi?

In experienta din sala de curs cu sute de participanti, Daniela Irimia a observant o impartire clara intre cei care VOR sa invete ceva de la curs si cei care participa pentru ca i-a trimis compania. Si deloc surprinzator, cei care sunt total implicati si participativi la curs sunt cei care vor sa faca o schimbare in viata lor.

Sunt putine cursuri de abilitati accesibile oricui, oricand. Si mai ales, sunt inca putine cursuri online de dezvoltare personala in limba romana. Motiv pentru care Daniela Irimia a abordat aceasta nisa.

De ce dezvoltare personala pentru femei?

Tot din sala de curs, Daniela a observant ca, in special femeile, au nevoie sa fie ascultate, sa poata comunica direct, sa fie intelese si sustinute in demersurile lor de dezvoltare. Apoi, au nevoie de indrumare specifica, multe cer training 1 la 1 pentru a aprofunda informatii obtinute in urma unui curs. Si de aici, nisarea proiectului pentru femei.

Ce ofera proiectul FemeiaIndependenta.ro?

Ofera cursuri online in format scris si audio, webinarii si sesiuni 1 la 1 de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, vanzare, leadership, time management.

Cursuri si workshop-uri tematice care vin sa sustina femeia in drumul ei spre independent si evenimente complexe in care sunt abordate subiecte ce tin de dezvoltarea completa a unei femei, de la cariera la viata personala, sanatate si frumusete, dar si educatie financiara.

Comunitatea online este intr-un grup inchis, unde Daniela ofera webinarii gratuite, sustinere si raspunsuri punctuale si practice la solicitarile membrelor, iar lunar, se fac intalniri de socializare si dezvoltare personala.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro