Criteriul National

Feresterele din PVC cu geam termopan, eficiente si aspectuoase pentru locuinta ta

Feresterele din PVC cu geam termopan, eficiente si aspectuoase pentru locuinta ta
septembrie 18
13:02 2015

Alegera ferestrelor de tip PVC presupune o investitie considerabila, de aceea este bine ca profilurile ferestrelor si geamul termopan alese sa fie de buna calitate.Nu trebuie ignorat nici procesul de montare acestora. Montarea ferestrelor din PVC/termopan trebuie efectuata doar de specialisti, pentru a beneficia de toate avantajele oferite.

Avantajele montarii ferestrelor din PVC sunt numeroase: au durata lunga de viata, sunt usor de intretinut, ofera izolare termica si fonica excelenta, sunt disponibile intr-o gama vriata de culori si nuante, ofera protectie sporita impotriva „vizitatorilor” nepoftiti.

Durata de viata este esentiala, cand achizitionam ferestre noi, intrucat costurile acestora nu sunt tocmai mici. Sigur nu dorim sa schimbam ferestrele din cinci in cinci ani, pentru ca pretul este destul de ridicat dar si pentru ca montarea acestora presupune crearea de murdarie si disconfort. Profilele geamurilor PVC au estimata o durata de viata de aproximativ 50 de ani. Profilurile care au in componenta CaZn, nu contin plumb si sunt ecologice, la fel ca ferestrele confectionate din lemn. Garniturile incluse impiedica patrunderea prafului si a microorganismelor.

Geamurile termopan sunt usor de integrat in proiectele arhitecturale si sunt usor de intetinut. Culoarea alb stralucitoare ofera aspect estetic placut si sunt alegera perfecta pentru numeroase tipuri de constructii. Suprafetele se curata foarte usor, iar substantele antistatice reduc praful la minim, astfel in interiorul locuintei praful patrunde mult mai greu.

Geamurile termopan au proprietatea de a oferi nivel sporit de protectie termica si fonica. Zgomotele facute de masini, ambulante, pasari, animale sau vecinii galagiosi nu vor afecta in niciun fel odihna. Dupa inchiderea ferstrelor nu veti mai avea pierderi de caldura, astfel factura aferenta cheltuielilor de incalzire va scadea cu aproximativ 10%.

Un alt beneficiu al ferestrelor este oferit de structura profilelor care este conceputa pentru a asigura masuri superioare de siguranta antiefractie. In acest fel „vizitatorii” nepoftiti sunt pusi in dificultate si descurajati.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo