Criteriul National

Feresterele din PVC cu geam termopan, eficiente si aspectuoase pentru locuinta ta

Feresterele din PVC cu geam termopan, eficiente si aspectuoase pentru locuinta ta
septembrie 18
13:02 2015

Alegera ferestrelor de tip PVC presupune o investitie considerabila, de aceea este bine ca profilurile ferestrelor si geamul termopan alese sa fie de buna calitate.Nu trebuie ignorat nici procesul de montare acestora. Montarea ferestrelor din PVC/termopan trebuie efectuata doar de specialisti, pentru a beneficia de toate avantajele oferite.

Avantajele montarii ferestrelor din PVC sunt numeroase: au durata lunga de viata, sunt usor de intretinut, ofera izolare termica si fonica excelenta, sunt disponibile intr-o gama vriata de culori si nuante, ofera protectie sporita impotriva „vizitatorilor” nepoftiti.

Durata de viata este esentiala, cand achizitionam ferestre noi, intrucat costurile acestora nu sunt tocmai mici. Sigur nu dorim sa schimbam ferestrele din cinci in cinci ani, pentru ca pretul este destul de ridicat dar si pentru ca montarea acestora presupune crearea de murdarie si disconfort. Profilele geamurilor PVC au estimata o durata de viata de aproximativ 50 de ani. Profilurile care au in componenta CaZn, nu contin plumb si sunt ecologice, la fel ca ferestrele confectionate din lemn. Garniturile incluse impiedica patrunderea prafului si a microorganismelor.

Geamurile termopan sunt usor de integrat in proiectele arhitecturale si sunt usor de intetinut. Culoarea alb stralucitoare ofera aspect estetic placut si sunt alegera perfecta pentru numeroase tipuri de constructii. Suprafetele se curata foarte usor, iar substantele antistatice reduc praful la minim, astfel in interiorul locuintei praful patrunde mult mai greu.

Geamurile termopan au proprietatea de a oferi nivel sporit de protectie termica si fonica. Zgomotele facute de masini, ambulante, pasari, animale sau vecinii galagiosi nu vor afecta in niciun fel odihna. Dupa inchiderea ferstrelor nu veti mai avea pierderi de caldura, astfel factura aferenta cheltuielilor de incalzire va scadea cu aproximativ 10%.

Un alt beneficiu al ferestrelor este oferit de structura profilelor care este conceputa pentru a asigura masuri superioare de siguranta antiefractie. In acest fel „vizitatorii” nepoftiti sunt pusi in dificultate si descurajati.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro