Criteriul National

Ferestrele si usile cu tamplarie din PVC, o alegere ideala pentru casa ta

Ferestrele si usile cu tamplarie din PVC, o alegere ideala pentru casa ta
decembrie 10
20:43 2021

PVC a devenit un material din ce in ce mai popular si mai frecvent in sectorul constructiilor si renovarilor de locuinte datorita numeroaselor calitati si avantaje oferite. PVC este o prescurtare pentru clorura de polivinil. Este vorba despre un material de constructie lejer, solid si care necesita o intretinere minima. A devenit din ce in ce mai popular in randul persoanelor care construiesc o casa sau care vor sa renoveze locuinta, ca si alternativa la lemn datorita numeroaselor avantaje oferite, in special datorita rezistentei sale crescute la produsele chimice, la lumina soarelui si la oxidare.

Tot ce trebuie sa stii despre ferestrele si usile PVC

Alegerea materialelor pentru usile si pentru ferestrele adaptate spatiilor industriale devine cruciala atunci cand luam in considerare caracteristici precum mentinerea temperaturii, izolarea acustica, durabilitatea, economii de energie si gestionarea costurilor. PVC este un material extrem de maleabil ceea ce il face apt pentru diferite modele de usi si ferestre. Usile si ferestrele din PVC sunt extrem de polivalente, poseda bune proprietati mecanice si rezista la abraziune, la uzura si la trecerea timpului, la agentii chimici, la atacurile ciupercilor si bacteriilor. De altfel, PVC-ul este un material lejer, hidrofug, greu inflamabil.

A devenit un material popular pentru ferestre si usi deoarece nu putrezeste, nu rugineste, nu se decojeste si este rezistent la intemperii. Este in egala masura rezistent la socuri, ceea ce se adauga la avantajele sale in materie de securitate si este capabil sa isi pastreze forma la temperaturi climatice normale. Este prietenos cu mediul inconjurator deoarece poate fi remodelat la o temperatura extrem de ridicata ceea ce permite reciclarea sa. Ferestrele si usile PVC ofera numeroase alte avantaje considerabile pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

Care sunt avantajele ferestrelor si usilor PVC?

Durata de viata pentru Ferestre si usi PVC este de pana la 50 de ani. Cu o astfel de durata de viata nu este nevoie sa le vopsesti sau sa le intretii in mod regulat. Ferestrele si usile PVC necesita doar o curatare regulata, cu ajutorul unui burete si o solutie de curatare. PVC-ul este mult mai solid decat lemnul. Este un avantaj enorm pentru securitatea casei tale deoarece hotii nu vor reusi sa intre atat de usor in casa ta. Ferestrele si usile PVC sunt extrem de eficiente pentru izolarea casei, sunt perfecte pentru izolarea fonica si termica. Acest lucru inseamna ca nu vei fi deranjat de zgomotele exterioare si ca atmosfera din casa nu va fi atat de afectata de schimbarile de temperatura exterioare.

O durabilitate execeptionala. Pe langa pretul mai mult decat accesibil si capacitatile izolante, ferestrele si usile din PVC sunt extrem de robuste. Spre deosebire de ferestrele din aluminiu si din lemn, PVC-ul are o durata lunga de viata, de pana la 50 de ani, si asta fara sa se degradeze in vreun fel. In plus, nu are nevoie de o intretinere regulata, doar de o curatare din cand in cand.

Ferestrele si usile PVC sunt rezistente la socuri, la intemperii, la razele de soare si chiar la umiditate.

Izoland in mod corect casa, nu va mai fi nevoie sa cheltui banii sau resursele pentru incalzire sau pentru racirea locuintei. Vei constata toate aceste avantaje oferite de ferestrele si usile din PVC pe factura de gaz si de electricitate, luna de luna. Chiar daca numeroase sunt persoanele care sunt de parere ca productia de ferestre si de geamuri PVC este nociva pentru mediul inconjurator, nu este deloc asa. PVC-ul nu degaja substante toxice in timpul productiei ceea ce il face un material extrem de ecologic, mult mai ecologic decat alte materiale cum este aluminiul spre exemplu.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul