Criteriul National

Fericirea copilului tau consta in jocuri cu barbie

Fericirea copilului tau consta in jocuri cu barbie
iunie 26
22:05 2019

Copilaria este o perioada frumoasa in care cei mici trebuie sa aibe parte de toata atentia parintilor. Atunci cand vrei sa iti rasfeti copilul trebuie sa ii cumperi acestuia jucarii de care sa se poata bucura o perioada mai mare de timp. Dupa cum bine stii cei mici sunt destul de neatenti cu jucariile lor iar produsul cumparat trebuie sa fie de o calitate superioara asa ca cel mai bine ii pui la dispozitie un joc online. Este mult mai simplu si mai confortabil atat pentru tine cat si pentru fetita.

Alege jocuri cu barbie pentru fetita ta.

Atunci cand copilul este mic trebuie sa ii pui la dispozitie produse sigure de care sa se poata bucura.

Jocurile care sunt specifice varstei si trebuie sa fie viu colorate astfel incat sa trezeasca interesul celei mici. Ai grija ca produsele pe care le cumperi sa fie cat mai complexe astfel incat copilul tau sa nu se poata plicitisi prea repede de jucarie. Cu toate astea vine o anumita varsta in care copilul tau va fi atras tot mai mult de mediul online.  Daca vrei sa ai controlul asupra acestuia atunci ii poti pregati personal o lista cu jocurile la care cea mica sa aiba acces.

Pana la urma orice fetita este cucerita de Barbie, de aceea nu ai cum sa dai gres cu acest joc. Te asigur ca cea mica va fi placut surprinsa de atitudinea ta si va petrece cel mai frumos timp jucandu-se. Orice copil are nevoie de cat mai multe jocuri in copilarie.  Copilaria este un moment frumos in care cea mica trebuie sa aiba parte de fericire, de joaca si de simplitate si de multa iubire.

Un copil are nevoie sa se simta in siguranta si sa vada ca are parte de toata iubirea din parte parintilor. Joaca este extrem de importanta la aceasta varsta. Din acest motiv copilul tau trebuie sa aiba parte de toate jocurile pe care le doreste dar asta bineinteles sub stricta observatie a ta. Tu esti singura persoana care decide ce este bine pentru copilul tau si ce nu. Un joc cu Barbie online nu va face rau nimanui.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul